League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.490.001
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
17 godina
Re: League Of Legends
Lord Nofak kaže...

Ma to je ništa naspram ovog. Kaže Meditate služi da mu se životi napune!? Ko da je Super Mario pa imam više života. Čista razaračka mašina. HAHAH. Kaže maksajte ulti što prije... Y NO SAY!? HAHHAHA

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 17:13 (ParaNO1d).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hmmm nezz što da kupim imam 4800 ip, ak neš nije na listi recite mi.

3 Xin Zhao
13 Irelia
2 Swain
7 Rumble
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bera kaže...

Trundle :*

LoL EU: Ferinus
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Who to buy?

23 Kennen
18 Vladimir
Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
14 godina
zv'jer2 kaže...
Bera kaže...

Trundle :*

RUMBEL

LoL NordicEU : Heineken01
16 godina
League Of Legends

Koji bi bio dobar build za Leonu. Stackat hp sa Warmog's armor, frozen mallet i slicno ili ic na armor?

I dal se ako uzmem vise thornmaila stacka onaj dmg reflection. Razmisljo sam da to bacim na Rammusa da vidim sta ce se desit.

A u zadnje vrijeme igram AP Master Yi-a. Sa nekih 700 AP-a mu je heal totalno OP za 2sec mi napuni cijeli health sa nekim cooldown reductionom i plavim buffom kad smo kod protivnickog nexusa ni ne moram se vracat u bazu za hp

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

http://i.imgur.com/tLqTI.jpg LoL capcha xD 

On topic : Manamune sucka na sivir  :D 

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 18:26 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Jedan own sa Caitlyn :D Doslovno ubijem lika u 2-3 udarca.Skoro je pala i penta,ali budala Nocturne mora ukrast -.-

Own Own

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
buco2 kaže...

I dal se ako uzmem vise thornmaila stacka onaj dmg reflection. Razmisljo sam da to bacim na Rammusa da vidim sta ce se desit.

Ako na itemu piše da je unikatan pasiv ne staka se. Znači ništa ne dobivaš od dva ili više thormaila. 

Ramusa bildaj sa golddigerima i kasnije ih apgrejdaj u šureliju i randuina.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

mene je sramota za njega {#}

14 godina
neaktivan
Septah kaže...
buco2 kaže...

Ako na itemu piše da je unikatan pasiv ne staka se. Znači ništa ne dobivaš od dva ili više thormaila. 

Ramusa bildaj sa golddigerima i kasnije ih apgrejdaj u šureliju i randuina.

prije si dobiva -.- bilo op... samo si vidio svaki u teamu imo barem 1.. a tank oko 3 xD

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
neaktivan
burner9 kaže...

@ris uzmi orianu ili branda...rasturacina totalna...full zanimljivi champovi (barem meni)...fizza nemoj uzimat, ok je on, al svaki 3-4 match budes protiv njega na mid-u...

btw. svaka cast riotu na tome sto svaki drugi tjedan izbace novog champa, al zar vam se ne cini da rade malo pre kicaste champove i onda im skinovi izgledaju bezveze (npr. fizz, ahri, volibear, sejuani...) a kak mi se cini da i ovaj novi bude isto takav...

Da slazem se za ahri,volibear,sejuani ja bi jos tu dodao gravesa stvarno su im po mom misljenju skinovi ocajni,dok opet meni predobre skinove u zadnje vrijeme imaju fizz,fiora i nautilus mislim na ove base sto su izasli zajedno sa champom

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakva je Irelia? Znam , gledao sam CP, ali želim čuti mišljenje Bugovaca. Kakav je stil igre, itd..... jer imam para, a neznam kog da uzmem...

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ParaNO1d kaže...
Lord Nofak kaže...

Ma to je ništa naspram ovog. Kaže Meditate služi da mu se životi napune!? Ko da je Super Mario pa imam više života. Čista razaračka mašina. HAHAH. Kaže maksajte ulti što prije... Y NO SAY!? HAHHAHA

Hexalinger , bloodstringer op core itemi na riven ^^  

Shazbot !
14 godina
neaktivan

ev jedna dobra z leeom... (ima ih puno al nestavljam... ) bil je dobar team dostojan starog westa ;)

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 19:46 (Tkalle).
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Kakva je Irelia? Znam , gledao sam CP, ali želim čuti mišljenje Bugovaca. Kakav je stil igre, itd..... jer imam para, a neznam kog da uzmem...

Dobra je za solo top (barem koliko sam dosad vidio :P), odličan early game (do nerfa sad je malo m,anji ali sa runama se vrat nazad taj dmg), te po meni odličan i doba chamipon.

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
luxxxfromhell kaže...
Bera kaže...

Dobra je za solo top (barem koliko sam dosad vidio :P), odličan early game (do nerfa sad je malo m,anji ali sa runama se vrat nazad taj dmg), te po meni odličan i doba chamipon.

Ziva istina !!!! Nerfali su joj dmg, a ne sustain ;P

Shazbot !
17 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Early joj je očajan ali je zato zahvalan farmer pa blista u mid-late. Jednom maksan W pomješan s nešto ASa otopi bilo kojeg champa neovisno o armoru ili mru.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
League Of Legends

Kakav je Nautilus....? Sve bih nejga uzeo jer imam i rune već za jedan setup pošto sam kratak sa IP........

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima i boljih {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

al jedva cekam da dario da guide za teemu,rumbla,karmu,udyra,karthusa {#}

0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Kakav je Nautilus....? Sve bih nejga uzeo jer imam i rune već za jedan setup pošto sam kratak sa IP........

Meni jedan od boljih tanky supporta, na lvl 1 uzmeš prvi Q i imaš 2 stuna odmah, Q i passive koji je da prvi basic attack stuna i napravi neki magic damage, al nemre dvaput u 12 sec na istog lika, drugi level uzmeš E i imaš 2 stuna i slow, i na kraju ultu, 3 stuna i slow plus knockout cijeli team ak dobro pogodiš.

Puno cc, i još štit na W predobar, udriš njihovog carrya i teško da pobjegne jer flash ne prekine ultu, skoro ništa nemre prekinut osim gp's naranči, morganinog štita ili olafov ulti.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
13 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
doktor1 kaže...

Meni jedan od boljih tanky supporta, na lvl 1 uzmeš prvi Q i imaš 2 stuna odmah, Q i passive koji je da prvi basic attack stuna i napravi neki magic damage, al nemre dvaput u 12 sec na istog lika, drugi level uzmeš E i imaš 2 stuna i slow, i na kraju ultu, 3 stuna i slow plus knockout cijeli team ak dobro pogodiš.

Puno cc, i još štit na W predobar, udriš njihovog carrya i teško da pobjegne jer flash ne prekine ultu, skoro ništa nemre prekinut osim gp's naranči, morganinog štita ili olafov ulti.

Usudio bih reči da je dosta sličan Amumu-u

Q isti pull , samo malo drukčije

W- dok uključiš radiš Aoe dmg

E- isto Aoe dmg

R- može interuptat više neprijatelja

nautilus passiv je vrlo dobar za gankanje jer te roota na mjesti jedno vrijeme

no ako bih birao između ta dva

Amumu bih odabrao u tren oka

probao sam Nautilusa, djeluje mi dosta troman i u kritičnim situacijama loš : ulti treba točno ciljat, nije toliko spretan kao amumu ( ne može preko zida )

dok kod amumua samo ''osjetiš'' pravi trenutak, baciš ulti i gledaš kako su zamotani {#}

13 godina
neaktivan
DariusXX kaže...
tommy2103 kaže...

Usudio bih reči da je dosta sličan Amumu-u

Q isti pull , samo malo drukčije

W- dok uključiš radiš Aoe dmg

E- isto Aoe dmg

R- može interuptat više neprijatelja

nautilus passiv je vrlo dobar za gankanje jer te roota na mjesti jedno vrijeme

no ako bih birao između ta dva

Amumu bih odabrao u tren oka

probao sam Nautilusa, djeluje mi dosta troman i u kritičnim situacijama loš : ulti treba točno ciljat, nije toliko spretan kao amumu ( ne može preko zida )

dok kod amumua samo ''osjetiš'' pravi trenutak, baciš ulti i gledaš kako su zamotani {#}

amumu je spiderman u lolu

17 godina
agent47thehitman kaže...
DariusXX kaže...
tommy2103 kaže...

Slažem se, sličan je Amumu, al ipak nije dorastao, kolko god nafeedan Nautilus, ak nije ap, teško da može nositi team, dok amumu sa 2 itema počinje ownati :D

Tak da istina, i ja bih uzeo Amumua kad bi moral birati.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Toddili kaže...

jarvan mountan na urgota {#}

hey im phreak and i play hečarima as a jungler 

15 godina
agent47thehitman kaže...
Toddili kaže...

jarvan mountan na urgota {#}

hey im phreak and i play hečarima as a jungler 

And i deal tons of dmg..

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice