- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma to je ništa naspram ovog. Kaže Meditate služi da mu se životi napune!? Ko da je Super Mario pa imam više života. Čista razaračka mašina. HAHAH. Kaže maksajte ulti što prije... Y NO SAY!? HAHHAHA
Hmmm nezz što da kupim imam 4800 ip, ak neš nije na listi recite mi.
3 | Xin Zhao |
---|---|
13 | Irelia |
2 | Swain |
7 | Rumble |
Trundle :*
Who to buy?
23 | Kennen |
---|---|
18 | Vladimir |
Trundle :*
RUMBEL
Koji bi bio dobar build za Leonu. Stackat hp sa Warmog's armor, frozen mallet i slicno ili ic na armor?
I dal se ako uzmem vise thornmaila stacka onaj dmg reflection. Razmisljo sam da to bacim na Rammusa da vidim sta ce se desit.
A u zadnje vrijeme igram AP Master Yi-a. Sa nekih 700 AP-a mu je heal totalno OP za 2sec mi napuni cijeli health sa nekim cooldown reductionom i plavim buffom kad smo kod protivnickog nexusa ni ne moram se vracat u bazu za hp
http://i.imgur.com/tLqTI.jpg LoL capcha xD
On topic : Manamune sucka na sivir :D
I dal se ako uzmem vise thornmaila stacka onaj dmg reflection. Razmisljo sam da to bacim na Rammusa da vidim sta ce se desit.
Ako na itemu piše da je unikatan pasiv ne staka se. Znači ništa ne dobivaš od dva ili više thormaila.
Ramusa bildaj sa golddigerima i kasnije ih apgrejdaj u šureliju i randuina.
Ako na itemu piše da je unikatan pasiv ne staka se. Znači ništa ne dobivaš od dva ili više thormaila.
Ramusa bildaj sa golddigerima i kasnije ih apgrejdaj u šureliju i randuina.
prije si dobiva -.- bilo op... samo si vidio svaki u teamu imo barem 1.. a tank oko 3 xD
@ris uzmi orianu ili branda...rasturacina totalna...full zanimljivi champovi (barem meni)...fizza nemoj uzimat, ok je on, al svaki 3-4 match budes protiv njega na mid-u...
btw. svaka cast riotu na tome sto svaki drugi tjedan izbace novog champa, al zar vam se ne cini da rade malo pre kicaste champove i onda im skinovi izgledaju bezveze (npr. fizz, ahri, volibear, sejuani...) a kak mi se cini da i ovaj novi bude isto takav...
Da slazem se za ahri,volibear,sejuani ja bi jos tu dodao gravesa stvarno su im po mom misljenju skinovi ocajni,dok opet meni predobre skinove u zadnje vrijeme imaju fizz,fiora i nautilus mislim na ove base sto su izasli zajedno sa champom
Kakva je Irelia? Znam , gledao sam CP, ali želim čuti mišljenje Bugovaca. Kakav je stil igre, itd..... jer imam para, a neznam kog da uzmem...
Kakva je Irelia? Znam , gledao sam CP, ali želim čuti mišljenje Bugovaca. Kakav je stil igre, itd..... jer imam para, a neznam kog da uzmem...
Dobra je za solo top (barem koliko sam dosad vidio :P), odličan early game (do nerfa sad je malo m,anji ali sa runama se vrat nazad taj dmg), te po meni odličan i doba chamipon.
Dobra je za solo top (barem koliko sam dosad vidio :P), odličan early game (do nerfa sad je malo m,anji ali sa runama se vrat nazad taj dmg), te po meni odličan i doba chamipon.
Ziva istina !!!! Nerfali su joj dmg, a ne sustain ;P
Early joj je očajan ali je zato zahvalan farmer pa blista u mid-late. Jednom maksan W pomješan s nešto ASa otopi bilo kojeg champa neovisno o armoru ili mru.
Kakav je Nautilus....? Sve bih nejga uzeo jer imam i rune već za jedan setup pošto sam kratak sa IP........
Ima i boljih
al jedva cekam da dario da guide za teemu,rumbla,karmu,udyra,karthusa
Kakav je Nautilus....? Sve bih nejga uzeo jer imam i rune već za jedan setup pošto sam kratak sa IP........
Meni jedan od boljih tanky supporta, na lvl 1 uzmeš prvi Q i imaš 2 stuna odmah, Q i passive koji je da prvi basic attack stuna i napravi neki magic damage, al nemre dvaput u 12 sec na istog lika, drugi level uzmeš E i imaš 2 stuna i slow, i na kraju ultu, 3 stuna i slow plus knockout cijeli team ak dobro pogodiš.
Puno cc, i još štit na W predobar, udriš njihovog carrya i teško da pobjegne jer flash ne prekine ultu, skoro ništa nemre prekinut osim gp's naranči, morganinog štita ili olafov ulti.
Meni jedan od boljih tanky supporta, na lvl 1 uzmeš prvi Q i imaš 2 stuna odmah, Q i passive koji je da prvi basic attack stuna i napravi neki magic damage, al nemre dvaput u 12 sec na istog lika, drugi level uzmeš E i imaš 2 stuna i slow, i na kraju ultu, 3 stuna i slow plus knockout cijeli team ak dobro pogodiš.
Puno cc, i još štit na W predobar, udriš njihovog carrya i teško da pobjegne jer flash ne prekine ultu, skoro ništa nemre prekinut osim gp's naranči, morganinog štita ili olafov ulti.
Usudio bih reči da je dosta sličan Amumu-u
Q isti pull , samo malo drukčije
W- dok uključiš radiš Aoe dmg
E- isto Aoe dmg
R- može interuptat više neprijatelja
nautilus passiv je vrlo dobar za gankanje jer te roota na mjesti jedno vrijeme
no ako bih birao između ta dva
Amumu bih odabrao u tren oka
probao sam Nautilusa, djeluje mi dosta troman i u kritičnim situacijama loš : ulti treba točno ciljat, nije toliko spretan kao amumu ( ne može preko zida )
dok kod amumua samo ''osjetiš'' pravi trenutak, baciš ulti i gledaš kako su zamotani
Usudio bih reči da je dosta sličan Amumu-u
Q isti pull , samo malo drukčije
W- dok uključiš radiš Aoe dmg
E- isto Aoe dmg
R- može interuptat više neprijatelja
nautilus passiv je vrlo dobar za gankanje jer te roota na mjesti jedno vrijeme
no ako bih birao između ta dva
Amumu bih odabrao u tren oka
probao sam Nautilusa, djeluje mi dosta troman i u kritičnim situacijama loš : ulti treba točno ciljat, nije toliko spretan kao amumu ( ne može preko zida )
dok kod amumua samo ''osjetiš'' pravi trenutak, baciš ulti i gledaš kako su zamotani
amumu je spiderman u lolu
Slažem se, sličan je Amumu, al ipak nije dorastao, kolko god nafeedan Nautilus, ak nije ap, teško da može nositi team, dok amumu sa 2 itema počinje ownati :D
Tak da istina, i ja bih uzeo Amumua kad bi moral birati.