League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.308.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Najvise se radujem sto ce se dosta posvetiti itemima,novi itemi,upgrade za stare i par ce biti maknuto.Ja mislim da ce maknuti thronmail i tiamat.

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Najvise se radujem sto ce se dosta posvetiti itemima,novi itemi,upgrade za stare i par ce biti maknuto.Ja mislim da ce maknuti thronmail i tiamat.

Fon , Thornmail idu van , ga ce dobiti dfg tretman , tons of new shit ....

15 godina
  • Underserved classes (AD Casters, for example) will get more items targeted specifically at their role

Yes, yes, yes, napokon nes za mog Urgota :)

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
thornmail ide van? Kak ce sada rammus funkcionirati?
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Zasto bi bil problema s ramusom? Pa nije mu thornmail tolko  bitan item xP

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hmmm, nešto ne toliko važno ali me zanima otkako sam to prvi put vidio u LoL-u...oće bit šta od onog Achievement taba? {#}

League of Legends: s4t4n1c

1 0 hvala 0
15 godina
hammerfall kaže...

Hmmm, nešto ne toliko važno ali me zanima otkako sam to prvi put vidio u LoL-u...oće bit šta od onog Achievement taba? {#}

To ti je za ukras jos od releasea.

Op Op Op Gangnam Style!!
15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Zašto  bi bilo problema sa rammusom? Rammus ima "thornmail" ugrađen u svom W, i na jungle rammusu nikada ne bih uzeo thornmail jer jednostavno postoje mnogo korisniji itemi koji donose isto armora(FH, randuins) a imaju puno bolje pasive/aktive.

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne samo FoN :( to mi je najdrazi magic resist item

EUNE: kocunar

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

jel zna ko kad ce tocno poceti season 3(odnosno kad ce doci patch) mene zanima zas ja imam bad luck,bez problema dodem do 1400 elo i onda padnem i onda opet gore,posto igram vec dosta,imam novi acc i pitam frenda koji je 2k elo da igram s njim duo on je pristao(jer zna da dobro igram) i znaci igrao sam protiv 1800 elo i razvalio sam pohvalili su me i sve to.zasto ja nemam srece da dignem elo do onog levela u koji pripadam,do sad sam odigrao preko 4.5 k gameova.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ako ima netko da neigra vise ili mu netreba, da prodaje acc, neka mi se javi... imam par zanimljivih stvari za zamjenu (barem 40+ champova)

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prelose kaže...

jel zna ko kad ce tocno poceti season 3(odnosno kad ce doci patch) mene zanima zas ja imam bad luck,bez problema dodem do 1400 elo i onda padnem i onda opet gore,posto igram vec dosta,imam novi acc i pitam frenda koji je 2k elo da igram s njim duo on je pristao(jer zna da dobro igram) i znaci igrao sam protiv 1800 elo i razvalio sam pohvalili su me i sve to.zasto ja nemam srece da dignem elo do onog levela u koji pripadam,do sad sam odigrao preko 4.5 k gameova.

igraci na takvon elu nisu nista posebni , netribaju uopce oni bit bolji nego ti makar oni bili taj elo , da dignes elo tribas doc trenutak kad te vise zaboli ku*ac i igras ranked ka da je normal game , tek tad ces se opustit i uz malo vrimena doc na takav elo , i igranjen duo quea

EU West: slimyyy
12 godina
protjeran
Anzulolz kaže...
Prelose kaže...

igraci na takvon elu nisu nista posebni , netribaju uopce oni bit bolji nego ti makar oni bili taj elo , da dignes elo tribas doc trenutak kad te vise zaboli ku*ac i igras ranked ka da je normal game , tek tad ces se opustit i uz malo vrimena doc na takav elo , i igranjen duo quea

kod mene je problem u tome kaj se prebrzo nazivciram i onda se shebem ali na tom elu je puno ljepse i bolje igrat kad nema flame-a i tih sranja,ne igram trenutno s ikim sa mojim znanjem o lol-u

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Bilo je op, troll cait pick natjera nas sviju da idemo ad carry, pushamo top do inhiba, ali jok, njihova odluka je hajde da sad čekamo i čekamo i čekamo i pushamo druga 2 lane-a. Zbog toga smo izgubili, ranked.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

Bilo je op, troll cait pick natjera nas sviju da idemo ad carry, pushamo top do inhiba, ali jok, njihova odluka je hajde da sad čekamo i čekamo i čekamo i pushamo druga 2 lane-a. Zbog toga smo izgubili, ranked.

sve* tako je bilo i meni samo smo bili svi ap carry+1 ad carry pushali smo mid do nexusa i onda na top ovi su se malo vratili al su bili glupi da preokrenu i pobijede,isto ranked.

16 godina
neaktivan
Prelose kaže...
Anzulolz kaže...
Prelose kaže...

kod mene je problem u tome kaj se prebrzo nazivciram i onda se shebem ali na tom elu je puno ljepse i bolje igrat kad nema flame-a i tih sranja,ne igram trenutno s ikim sa mojim znanjem o lol-u

Ne živciraj se oko flamea i ragea, pokušaj biti lider u gameovima ( ako smatraš da si bolji od drugih ) i navedi ih da te slušaju. Ima i na tim higher ELO-ima ragea, ne brini se, samo nešto manje nego na lower ELO-u ( na kojem si sada ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
League Of Legends

ma ja stvarno nerazumin zašto se zamarate uopće oko tog elo smeća, meni je bilo jedino bitno dobit taj janna skin i ajde iskreno lipo će mi izgledat gold/platinum loading screen al to je sve šta je mene zanimalo kod tog ela, ako mislite da ste dobar igrač i da možete bolje jedino kome to tribate i kome imate razloga dokazivat je samome sebi, već san ode bezbroj puta napisa svoja iskustva u rankedu i iskreno san sam sebi dosadan već al eto da ukratko napišen kako san se ja prvo osjeća u vezi rankeda, prvo san se previše trudija i previše mi je bilo stalo i to je bija problem, doslovno bi sam sebe uništia sa željon da šta bolje odigran i previše bi gleda counter pickove (kad bi npr protivnički AP countera našega ja bi to gleda već ka jednin dijelon izgubljena partija) i pa san na oko 1100, onda san igra sa braton duo i došli smo do 1670 (ako se dobro sićan) onda san opet iša solo igrat i pa na negdi 1300 i nisan nikako moga izać jer san se još previše brinija i boja igrat taj ranked opušteno, onda san doslovno iša sam sebi dokazat da se mogu dignit na dosta veći elo i počea san dosta ozbiljnije i bolje igrat, od možda 150-200 partija ja san faila možda 2-3 (bez ikakvog pretjerivanja) i diga san taj gold da mogu dobit skin i to je bilo sve šta je mene zanimalo za kraj S2, sad kad počme S3 počinjen igrat samo ranked da vidin dokle stvarno mogu doć samo iz jednog razloga, a to je radi toga da mogu sam sebe procjenit ka igrača

5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

ma ja stvarno nerazumin zašto se zamarate uopće oko tog elo smeća, meni je bilo jedino bitno dobit taj janna skin i ajde iskreno lipo će mi izgledat gold/platinum loading screen al to je sve šta je mene zanimalo kod tog ela, ako mislite da ste dobar igrač i da možete bolje jedino kome to tribate i kome imate razloga dokazivat je samome sebi, već san ode bezbroj puta napisa svoja iskustva u rankedu i iskreno san sam sebi dosadan već al eto da ukratko napišen kako san se ja prvo osjeća u vezi rankeda, prvo san se previše trudija i previše mi je bilo stalo i to je bija problem, doslovno bi sam sebe uništia sa željon da šta bolje odigran i previše bi gleda counter pickove (kad bi npr protivnički AP countera našega ja bi to gleda već ka jednin dijelon izgubljena partija) i pa san na oko 1100, onda san igra sa braton duo i došli smo do 1670 (ako se dobro sićan) onda san opet iša solo igrat i pa na negdi 1300 i nisan nikako moga izać jer san se još previše brinija i boja igrat taj ranked opušteno, onda san doslovno iša sam sebi dokazat da se mogu dignit na dosta veći elo i počea san dosta ozbiljnije i bolje igrat, od možda 150-200 partija ja san faila možda 2-3 (bez ikakvog pretjerivanja) i diga san taj gold da mogu dobit skin i to je bilo sve šta je mene zanimalo za kraj S2, sad kad počme S3 počinjen igrat samo ranked da vidin dokle stvarno mogu doć samo iz jednog razloga, a to je radi toga da mogu sam sebe procjenit ka igrača

meh

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 13:34 (Toddili).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

"We are going through a lot of changes, we will change the itemization, the jungle... Well, everything! And sadly..... we will change the champion roster too.

Zileas and Tryndamere decided that we must delete Teemo to make the game a better place, because, Teemo doesn't have a place at the moment on Summoner's Rift and he will be less viable after the changes.... Sorry for all the teemo fans, but we had to do it." - Morello

FUCK YEAH

Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hoće mi barem vratit novce?
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Hoće mi barem vratit novce?

Valjda hoće, šta ja znam

13 godina
League Of Legends

Nema više Teemeka? Mali prcaroš, fala bogu da su ga skinuli....

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Sumnajm da je to za ozbač

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Pa ne bi bilo prvi puta da su maknuli nekoga...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tužan sam i sretan u isto vrijeme je da je bio naporan ali je dobar champ za igrat 

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Sumnajm da je to za ozbač

Nadamo se da jeste.

13 godina
League Of Legends

Prvo ćemo platiti misu zadušnicu, a onda napokon možemo igrati top u miru...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Sretan sam sto ce deletat teemota, ali ima jos vise op champova od njega..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma nije problem to što je OP nego je užasno veliki prcaroš, blind+poison+gljive... pa za popiydit. 

Fuck me I'm famous.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice