League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.308.038
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

I dođem ja lijepo da mi fali 8 pobjeda da si izravnam win/lose ratio, kad ono katastrofa, 21 looseva skupio, nisam mogo vjerovati....

Primjer mečeva, krenem dobro znam imai 4/0,2/0,3/1... i onda krenu ovi moji "kreteni" zajebavati se, idu solo 1v2, ne pomažu mi ništa, kada bude ss sa mida to ko da ni nema, ili ako slučajno kaže ss to je kada ga i ja vidim...stvarno razmišljam da deaktiviram račun....bwt pao za 1369 elo na 1132.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
TheRunner kaže...
Specialized kaže...

Moze li mi neko sta se tacno desilo na mlg-u.Koliko vidim nisu dali curse-u nagradu. :S

Žešće trollanje...

Opet.. NE. Nisu DQani zbog ARAM-a!

@MrMLGAdam  "To be clear, the ARAM was unfortunate but the DQ is due to collusion."

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
death_zombi kaže...

Tak im i treba,ak se žele glupirat nek se glupiraju u customima kod kuće,ne na eventu za koji su tolko plačeni ako osvoje visoka mjesta + prenosi se na televiziji. Isto kak se i profesionalni sportaši se moraju ponašat profesionalno tako i ovi bar dok su na takvim eventima.

1. Nije zbog ARAM-a, 2. Na kojoj telki? zanima me program.. 3. Sammir, Bolt i mnogi drugi podrzavaju tvoju teoriju.. Informiraj se prije nego kaj pocnes sr*t..

Btw: Curse wins LAN - Aaaaand its gone..

EDIT: Curse apology

1. Jesam igdje spomenuo ikakav ARAM? to je bilo zezancija al zbog toga im niko nebi skinuo nagrade

2. E to ti nemogu reći,al sam negdje pročitao da ima neki program u americi di to prenose (možda je bio krivi info) al opet stram isto gleda 30+k ljudi i organizatori zarađuju od gledatelja tak da se moraju ponašat profesionalno

3.   Ako te neko plača, ako ti živiš od sponzora i pogotovo ako ti neko plača tako skupu kuću ko recimo curse onda nesmiješ tako zaje*** kao što su oni napravili i izgubili i pare i bodove.

Tako da nemoj ti meni da ja se**m nego samo iznosim svoje mišljenje. I da,itekako sam informiram o svemu što se točno tamo dogodilo.

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
neaktivan
League Of Legends
HOW DARE THEY HAVE FUN ON TOURNAMENT!
http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako tko želi ,nek me doda na west-u, da bacimo koju ranked partiju,zato šta lagano gubim vjeru u LoL comunity.

Lvl 30 sam, nick je PindzaNile.

Lol:Eu West: Username- PindzaNile

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stara ce mi dat karticu za kupnju rp-a xD zanima me el treba paypal, il ono visa bla bla bla.?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Stara ce mi dat karticu za kupnju rp-a xD zanima me el treba paypal, il ono visa bla bla bla.?

Ja sam uvijek preko paypala kupovao,al kolko sam skužil može se i samo preko kartice.

lol [eu]east: Xz0mbieX
14 godina
neaktivan

se moze s maestro karticom podravske banke? + sta je onaj cvc?

14 godina
Tkalle kaže...

se moze s maestro karticom podravske banke? + sta je onaj cvc?

kontrolni broj na poledini kartice (3 broja)

LoL EUW: OptimusCr1me
14 godina
neaktivan

to sam znal i sam xD al nezz di se tocno nalazi i te stvari, al ja mislim da nista od toga jer mi stara nema visu il mastercarda

12 godina
protjeran

Done!Zelim ti srecu!

Nileks
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kojeg champoina da kupim, imam oko 3000 influnce poena. Poceo sam igrati prije nekoliko dana... Da li da odmah kupim nekog championa ili da jos igram sa free championima, pa nakon malo duzeg igranja da kupim ?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Kojeg champoina da kupim, imam oko 3000 influnce poena. Poceo sam igrati prije nekoliko dana... Da li da odmah kupim nekog championa ili da jos igram sa free championima, pa nakon malo duzeg igranja da kupim ?

Hvala!

To ovisi što voliš igrati.Top,jungle,mid,support ili ad carry.Isprobaj free champove i za početak kupuj champove pod reccomended.Gledaj streamove na own3d ili twitch.tv i vidi što se igra trenutno.
btw. sutra dolazi novi champ rotation pa isprobaj ;)

LoL EUW:Party Guy
14 godina
PentA_KiLL kaže...
Almin94 kaže...

Hvala!

To ovisi što voliš igrati.Top,jungle,mid,support ili ad carry.Isprobaj free champove i za početak kupuj champove pod reccomended.Gledaj streamove na own3d ili twitch.tv i vidi što se igra trenutno.

Ključna rečenica. Tek je počeo, a ti mu savjetuješ da gleda streamove, pa neće ništa skužiti, treba mu jedno 200 gameova iskustva.

Što se tiče championa:Master Yi, Ashe, Trynda, Xin, Jax za početak.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
17 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Kojeg champoina da kupim, imam oko 3000 influnce poena. Poceo sam igrati prije nekoliko dana... Da li da odmah kupim nekog championa ili da jos igram sa free  championima,  pa nakon  malo duzeg igranja da  kupim ?

Hvala!

Moj savjet za početak gradi build kakav je preporučen u igri i probaj sada sve free champove koji ti se nude nemoj trošiti IP možda na neke koje nećeš nikada igrati. Kada odigraš par mečeva s istim champom pogledaj guidove i onda vidi kako ti ide pa odluči da li bi kupio ili ne

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
neaktivan
PentA_KiLL kaže...

Keops kaže...

Ključna rečenica. Tek je počeo, a ti mu savjetuješ da gleda streamove, pa neće ništa skužiti, treba mu jedno 200 gameova iskustva.

Sada sam sedmi level. Igram samo sa Xin-om jer mi najbolje odgovara. Sada pratim i sve ostalo radim po onim vodičima s neta i stvarno odlično ide, nekako se sve ukombinuje i bude jako dobro...

Imam oko 3000 influence poena, pa ne znam da li da kupim nekog od championsa ili je bolje da to sacuvam i kupim nekada oko 20 levela? {#} Ima li neki champion slican Xin-u?Kada kupim champa, mogu ga koristiti kada god i koliko god zelim?

15 godina
League Of Legends

Od nedavno su mi se resetirali winovi na 3vs3 mapi. Imao sam preko 500 winova i 500 loseva i sada mi se pocelo odnedavno brojiti iz pocetka... sada imam opet 35w/30l... Dali je to neki bug ili sta?? Kako ja to mogu vratiti da mi se sve ukupno broji?

P.S. Kada sam otisao na 5v5 mapu (koju inace imam samo 20tak rundi odigrano sve ukupno) tamo mi pise da imam ~500 win i ~500 lose (znaci svi moji prijasnji statsi!!).

Na profil Badgu mi pise da imam 535 winova, ali kada ulazim u match (pa kada svima pored imena pise broj winova) meni opet pise samo 500 (nema veze koja mapa) isto 500 winova se pokaze i kada mi netko gleda broj winova na friend listi (na chatu)...

Znaci ja nisam nikada skoro igrao 5v5 i zelim da mi statsi se vrate! Da li je to ikako moguce napravit?

+ Anketa

Da li sam ja jedini koji vise voli igrati 3vs3 nego 5vs5?

36 Da
3 Ne
10 Burek
Op Op Op Gangnam Style!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 3:43 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebam pomoc.
Dok pokrenem replay preko lol replay-a ocita se malo i onda mi izbaci neki bug report, el se to jos kome dogadja i ako netko zna kako da to rijesim.

13 godina
Tkalle kaže...

Trebam pomoc.
Dok pokrenem replay preko lol replay-a ocita se malo i onda mi izbaci neki bug report, el se to jos kome dogadja i ako netko zna kako da to rijesim.

Meni se isto stalno događa, pokrenem replay i nakon nekog vremena se smrzne i izbaci me van. Probao na Win7 i na Win8.

Fuck me I'm famous.
17 godina
League Of Legends

Jubilarna 300ta pobjeda na ranked.... Idem popit pivo i zapalit cigaru...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

cestitam, i zelim da ih bude najmanje jos 300 ;)

13 godina
neaktivan
Keops kaže...
PentA_KiLL kaže...
Almin94 kaže...

Hvala!

Ja samo govorim kako sam ja naučio igrati.U početku sam buildao champione po reccomended itemovima i kupovao reccomended champove.Nakon nekoliko dana sam počeo gledati streamove,čitati guidove,učiti,osamostaljivati se,kupovati malo teže champove za igrati i buildati ih po svom načinu.Znam da je svaki početak težak,ali ja mu govorim kako da bolje napreduje i gradi skill.Skužit će streamove s vremenom,ja sam ih gledao od početka(Guardsman Boba,Ocelotea,Alex Icha,xPekea i ostale)Ove champove što si mu rekao,totalno se slažem,jer su super za početnike,s njima sam i ja počeo.Svatko ima svoj način učenja.Chill,bro. {#}

LoL EUW:Party Guy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jeli jos neko ima problem s LoL-om?

dakle, uđem u queue, champ select, svi lijepo selectamo i krene kao da ce igra i onda samo crni prozor, u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jubilarna 300ta pobjeda na ranked.... Idem popit pivo i zapalit cigaru...

Kako imaš tako mali elo sa +40 pobjeda, obično to bude oko 1800 elo, ali baš sad ispod 1250 mi je čudno. Inače, dobar ti je omjer.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

mozda je od prvih gejmova puno njih izgubio jer onda gubis po 40 negdje

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ili je leavo puno que...

15 godina
Tkalle kaže...

Ili je leavo puno que...

Aj nek mi neko pametan sad kaze da ne gubis elo zbog leaveanja..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 12:52 (Don Strongtoni).
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Tkalle kaže...

Ili je leavo puno que...

Pa sada više ne gubiš, dobiješ 60min[+nadodaje se za svaki sljedeći dodge] ban na igranje, prije si gubio 10elo po dodge que-u.

15 godina
vgetik kaže...

Kako imaš tako mali elo sa +40 pobjeda, obično to bude oko 1800 elo, ali baš sad ispod 1250 mi je čudno. Inače, dobar ti je omjer.

vjerovatno je ima dosta nizak elo u season 1

14 godina
neaktivan
vgetik kaže...
Don Strongtoni kaže...
Tkalle kaže...

Ili je leavo puno que...

Pa sada više ne gubiš, dobiješ30min[+nadodaje se za svaki sljedeći dodge] ban na igranje, prije si gubio 10elo po dodge que-u.

fix it for you ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice