League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.308.017
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Jonja kaže...

Nama lipo pada snig, neidemo u skolu, a vama more nikad nece past <3 <3

SARAJEVO BRATEEEEEEEEEE {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
League Of Legends

Imam problem kad sam usao u igri skinio mise ziggys patch i nakon toga kada izabereb champa i sve normalno i kad mi se igra ide punit samo me kika i pise bug splat.Pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Imam problem kad sam usao u igri skinio mise ziggys patch i nakon toga kada izabereb champa i sve normalno i kad mi se igra ide punit samo me kika i pise bug splat.Pomoć!

iskljuci LOL Recorder ili ga updateaj

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
14 godina
League Of Legends

GG {#}

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive!
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

GG {#}

lijepo je vidjeti nekog ko razmislja o buildu

15 godina
League Of Legends

W+Q+R+E = Kill secured {#}

Btw. oni koji su u ehellu > Solo top Galio riješenje (bar za mene), skoro pa nitko ne uzima cleanse, odkad je free 7:1 W/L imam... ali opet ovisi kako će ti team odigrat {#}

Tank a istodobno radi dosta dmg-a.

Probajte.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Kako mogu odgovarati kad mi netko pošalju poruku, a ja igram ?

I zanima me oko kojih championa je bio najveći hype kad su izašli ? Otkad ja igram izašli su Fizz, Ahri, Volibear, Viktor, Sejuani i Ziggs, i oko Ziggs-a je puno veći hype nego kod ostalih.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 19:06 (Keops).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

I zanima me oko kojih championa je bio najveći hype kad su izašli ? Otkad ja igram izašli su Fizz, Ahri, Volibear, Viktor, Sejuani i Ziggs, i oko Ziggs-a je puno veći hype nego kod ostalih.

Ziggs je hypean jer ima kul skillove, /r pa ime onoga kome saljes je rijesenje za pitanje!

LoL acc THCJoshi
15 godina
Jonja kaže...
Keops kaže...

Ziggs je hypean jer ima kul skillove, /r pa ime onoga kome saljes je rijesenje za pitanje!

ili ako ti je netko nest rekao onda samo /r i space i baci ti odmah njegovo ime.

League of Legends Nick (WEST): hRay
16 godina
League Of Legends

jel zna neko koji je najbolji lik za početnika u shopu (imam 471 onoga što dobijem s borbama) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ako za ww uzmem madreds i wits end hoće li oni napravit damagea kao za 5  udaraca kad skočim na nekog ultom

JA SAM PADOBRANAC U TEMU.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
duNY0 kaže...

ako za ww uzmem madreds i wits end hoće li oni napravit damagea kao za 5  udaraca kad skočim na nekog ultom

Da.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

jel zna neko koji je najbolji lik za početnika u shopu (imam 471 onoga što dobijem s borbama) ?

Ashe, Master Yi po meni.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
sveupitni kaže...

Definitivno Ashe.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
neaktivan
Keops kaže...
sveupitni kaže...

Definitivno Ashe.

neznan zasto svi govore ashe, ashe je laka za igrat ali za savladat je jedna od tezih tako da bi ti ja prije reka yi ili annie da ti je bolje uzest 

EU West:slimyyy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Yi

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Yi

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Anzulolz kaže...
Keops kaže...
sveupitni kaže...

Definitivno Ashe.

neznan zasto svi govore ashe,ashe je laka za igrat ali za savladat je jedna od tezih tako da bi ti ja prije reka yi ili annie da ti je bolje uzest 

Pa ako je početnik neće trebati savladati championa, bitno je da mu je champion lagan za igrati. Po meni je Ashe najlaksi champion za početnika.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Yi,prelagan champ za igrat i ful je jak

l&lt;l&lt;l&lt;l&lt;l&lt;l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

sta su rekli kad san in reka da se uozbilje malo "its only normal" elo 1300 i 1500 moras volit ove ljude {#}

EU West:slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 21:31 (Anzulolz).

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Odlucio sam da probam ovu igru. Vidim da su hardverski zahtevi malo veci iznad mojih, pa da pitam ako neko ima konfu slicnu mojoj, kako mu ide igra.

moja konf.

amd athlon 2800+ @ 1.6ghz

768 mb ram

radeon x300/x550/x1050

xp 32bit

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jedan od kompova na kojima igram ima sličnu konfu:

athlon 64 3200+

2 GB rama

Radeon x200(na tome imam otp 5-10 fpsa :P) odn sada Radeon 4670

isto xp

Igru vrtim sa postavkama na med/high(dio high dio med)

E da jel neko igra sa colorblind modom? :D meni izgleda bolje nego ovo obično 

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

danas imo presmješan match. Igram preamde sa teamom i dc-a na dvojicu (braća). Igro sam ad kennena i sad ovi vide da da smo 3 a nismo bili ništ posebno nafeedani i idu dive na turret. I napravim 3rd pentu u svom životu :D.

lol [eu]east: Xz0mbieX

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pirat01 kaže...

Odlucio sam da probam ovu igru. Vidim da su hardverski zahtevi malo veci iznad mojih, pa da pitam ako neko ima konfu slicnu mojoj, kako mu ide igra.

moja konf.

amd athlon 2800+ @ 1.6ghz

768 mb ram

radeon x300/x550/x1050

xp 32bit

nema boga,na starom kompu je takva skoro ista konf i 10 fps max al ti je sve crno :D

13 godina
neaktivan
League Of Legends

this pussycat,odavno nisam igrao sa njom al ovo koplje dere ove sitne yordle,vjerovatno kupim i rune za nju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Inace iz dosade sam otisao u prektis i malo ubijao botove da vidim kolko dmga ovaj novi heroj radi :D

zanimljive brojke :D doduse u normalnom gameu necemo imati vise od 600ap < > pa et :D al preogroman mi je AOE ulty koji radi 1000dmg :O

Itemi Itemi
q q
w w
e e
r r
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Keops kaže...
Anzulolz kaže...
Keops kaže...
sveupitni kaže...

Definitivno Ashe.

neznan zasto svi govore ashe,ashe je laka za igrat ali za savladat je jedna od tezih tako da bi ti ja prije reka yi ili annie da ti je bolje uzest

Pa ako je početnik neće trebati savladati championa, bitno je da mu je champion lagan za igrati. Po meni je Ashe najlaksi champion za početnika.

Da lako je igrat s Ashe ali ako je neko dohvati gotova je za čas... Master Yi je predobar kada se malo ohodaš s njim, ima svoje heal tako da nije bed, a i brz je... možeš još probat Nunu-a, solidan za početak... sam se heala ako jede minione, to ti je ability Q i ulti mu je super... btw nemoj kupovat champove ako ne moraš... probaj sve koje dobiješ kada se mjenja tjedan... tih 10 free probaš i kupi samo one koji ti se svide... jer nekome paše nakakav stil igre i ne mora značiti da će tebi svaki champ biti dobar da ga ne znam ko drugi hvali

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Inace iz dosade sam otisao u prektis i malo ubijao botove da vidim kolko dmga ovaj novi heroj radi :D

zanimljive brojke :D doduse u normalnom gameu necemo imati vise od 600ap < > pa et :D al preogroman mi je AOE ulty koji radi 1000dmg :O

Zasto 3 Rabadona? Ako ces stackat AP uzmi Archangele.

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
13 godina
neaktivan
League Of Legends

evo dvije danasnje

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice