Nama lipo pada snig, neidemo u skolu, a vama more nikad nece past <3 <3
SARAJEVO BRATEEEEEEEEEE
Nama lipo pada snig, neidemo u skolu, a vama more nikad nece past <3 <3
SARAJEVO BRATEEEEEEEEEE
Imam problem kad sam usao u igri skinio mise ziggys patch i nakon toga kada izabereb champa i sve normalno i kad mi se igra ide punit samo me kika i pise bug splat.Pomoć!
Imam problem kad sam usao u igri skinio mise ziggys patch i nakon toga kada izabereb champa i sve normalno i kad mi se igra ide punit samo me kika i pise bug splat.Pomoć!
iskljuci LOL Recorder ili ga updateaj
GG
lijepo je vidjeti nekog ko razmislja o buildu
Kako mogu odgovarati kad mi netko pošalju poruku, a ja igram ?
I zanima me oko kojih championa je bio najveći hype kad su izašli ? Otkad ja igram izašli su Fizz, Ahri, Volibear, Viktor, Sejuani i Ziggs, i oko Ziggs-a je puno veći hype nego kod ostalih.
I zanima me oko kojih championa je bio najveći hype kad su izašli ? Otkad ja igram izašli su Fizz, Ahri, Volibear, Viktor, Sejuani i Ziggs, i oko Ziggs-a je puno veći hype nego kod ostalih.
Ziggs je hypean jer ima kul skillove, /r pa ime onoga kome saljes je rijesenje za pitanje!
Ziggs je hypean jer ima kul skillove, /r pa ime onoga kome saljes je rijesenje za pitanje!
ili ako ti je netko nest rekao onda samo /r i space i baci ti odmah njegovo ime.
jel zna neko koji je najbolji lik za početnika u shopu (imam 471 onoga što dobijem s borbama) ?
ako za ww uzmem madreds i wits end hoće li oni napravit damagea kao za 5 udaraca kad skočim na nekog ultom
ako za ww uzmem madreds i wits end hoće li oni napravit damagea kao za 5 udaraca kad skočim na nekog ultom
Da.
jel zna neko koji je najbolji lik za početnika u shopu (imam 471 onoga što dobijem s borbama) ?
Ashe, Master Yi po meni.
Definitivno Ashe.
Definitivno Ashe.
neznan zasto svi govore ashe, ashe je laka za igrat ali za savladat je jedna od tezih tako da bi ti ja prije reka yi ili annie da ti je bolje uzest
Yi
Yi
Definitivno Ashe.
neznan zasto svi govore ashe,ashe je laka za igrat ali za savladat je jedna od tezih tako da bi ti ja prije reka yi ili annie da ti je bolje uzest
Pa ako je početnik neće trebati savladati championa, bitno je da mu je champion lagan za igrati. Po meni je Ashe najlaksi champion za početnika.
Yi,prelagan champ za igrat i ful je jak
Odlucio sam da probam ovu igru. Vidim da su hardverski zahtevi malo veci iznad mojih, pa da pitam ako neko ima konfu slicnu mojoj, kako mu ide igra.
moja konf.
amd athlon 2800+ @ 1.6ghz
768 mb ram
radeon x300/x550/x1050
xp 32bit
jedan od kompova na kojima igram ima sličnu konfu:
athlon 64 3200+
2 GB rama
Radeon x200(na tome imam otp 5-10 fpsa :P) odn sada Radeon 4670
isto xp
Igru vrtim sa postavkama na med/high(dio high dio med)
E da jel neko igra sa colorblind modom? :D meni izgleda bolje nego ovo obično
Odlucio sam da probam ovu igru. Vidim da su hardverski zahtevi malo veci iznad mojih, pa da pitam ako neko ima konfu slicnu mojoj, kako mu ide igra.
moja konf.
amd athlon 2800+ @ 1.6ghz
768 mb ram
radeon x300/x550/x1050
xp 32bit
nema boga,na starom kompu je takva skoro ista konf i 10 fps max al ti je sve crno :D
this pussycat,odavno nisam igrao sa njom al ovo koplje dere ove sitne yordle,vjerovatno kupim i rune za nju
Definitivno Ashe.
neznan zasto svi govore ashe,ashe je laka za igrat ali za savladat je jedna od tezih tako da bi ti ja prije reka yi ili annie da ti je bolje uzest
Pa ako je početnik neće trebati savladati championa, bitno je da mu je champion lagan za igrati. Po meni je Ashe najlaksi champion za početnika.
Da lako je igrat s Ashe ali ako je neko dohvati gotova je za čas... Master Yi je predobar kada se malo ohodaš s njim, ima svoje heal tako da nije bed, a i brz je... možeš još probat Nunu-a, solidan za početak... sam se heala ako jede minione, to ti je ability Q i ulti mu je super... btw nemoj kupovat champove ako ne moraš... probaj sve koje dobiješ kada se mjenja tjedan... tih 10 free probaš i kupi samo one koji ti se svide... jer nekome paše nakakav stil igre i ne mora značiti da će tebi svaki champ biti dobar da ga ne znam ko drugi hvali
Inace iz dosade sam otisao u prektis i malo ubijao botove da vidim kolko dmga ovaj novi heroj radi :D
zanimljive brojke :D doduse u normalnom gameu necemo imati vise od 600ap < > pa et :D al preogroman mi je AOE ulty koji radi 1000dmg :O
Zasto 3 Rabadona? Ako ces stackat AP uzmi Archangele.