League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.308.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
makaweli kaže...

Evo jedna duga epic bitka (barem za mene jer sam tek lvl 11) :D

Sudjelovali su i Hari85 te Tommy sa foruma, a ishod bitke je pobjeda :D

ti itemi nisu ozbiljni ja moro ici pa haj iz zeze :D 

ali smo ih istukli 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 8:42 (hari85).
15 godina
neaktivan

Zašto mi na rankedu piše da sam liva 2 puta. Ima sam 2 pobjede i 2 poraza i 2 puta oša dok je bia izbor champa? Jeli to računaju kao leave?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 11:02 (Cerina15).
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Zašto mi na rankedu piše da sam liva 2 puta. Ima sam 2 pobjede i 2 poraza i 2 puta oša dok je bia izbor champa? Jeli to računaju kao leave?

da

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

E jel netko zna koja je caka s Doran's Blade :S ovih dana vidim samo ljude koji to kupuju :S prvo miss fortune koja je kupila bootse, 3 bladea i manamune pa onda panteon koji ima slican build kao fortune ... i sto je najjace obadvoje su razbijali na laneu :S

Netko pokusao tako sto i isprobao ? Ja obicno ne igram DPS likove pa nije da mi se da testirati tako sto jos da suckam pa da polude na mene :S al ako ima netko tko je isprobao nek podjeli iskustva :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

E jel netko zna koja je caka s Doran's Blade :S ovih dana vidim samo ljude koji to kupuju :S prvo miss fortune koja je kupila bootse, 3 bladea i manamune pa onda panteon koji ima slican build kao fortune ... i sto je najjace obadvoje su razbijali na laneu :S

Netko pokusao tako sto i isprobao ? Ja obicno ne igram DPS likove pa nije da mi se da testirati tako sto jos da suckam pa da polude na mene :S al ako ima netko tko je isprobao nek podjeli iskustva :D

jeftini a dobri  dovoljno sam rekao

17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Ja s Ezom  kupim 2 ili 3 Dorans Blade i onda golde  skupljam za skupe iteme, a champ mi je dovoljno jak da se mogu nosit s ostalim jos dobar dio runde....

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
17 godina
League Of Legends

To sam vidio na ovom natjecanju, neki su imali pola igre samo 3 ona plava prstena i boots. Valjda od tud ljudi dobili ideju.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

To sam vidio na ovom natjecanju, neki su imali pola igre samo 3 ona plava prstena i boots. Valjda od tud ljudi dobili ideju.

pa gdje se gledaju natjecanja??

15 godina
protjeran
League Of Legends
xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je dosad najbolj Warwick mada sam jos zesci noob nego bil mi neko mogo reci par dobri itema za njega i jel dobar ping da bude oko 40-50.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_Rotation_Schedule_(Season_One)

nova rotacija samo ce vjerovatno mjesto karthusa fiddle bit  jer je na us serveru

bio zbuggo ,ajme i chogath i eza mogu probati plus jos alistar i sona

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Meni je dosad najbolj Warwick mada sam jos zesci noob nego bil mi neko mogo reci par dobri itema za njega i jel dobar ping da bude oko 40-50.Hvala

Da dobar je to ping.. meni je isto tako.

Za WW-a uzmi madreds bloodrazor, prije toga buce za att speed. Onda mos malady i stackaj bloodthirstere. Uglavnom att. speed + lifesteal i dmg za njega

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Decki hajte na pvp.net da bacimo koju :D

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Za WW-a uzmi madreds bloodrazor, prije toga buce za att speed. Onda mos malady i stackaj bloodthirstere. Uglavnom att. speed + lifesteal i dmg za njega

Tako sam i radio do sada nego ovi Masterise pointi kad ja nijh dodijelim to ce koristiti svaki heroj kojega ja uzimam jel tako

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
puls4R kaže...

Tako sam i radio do sada nego ovi Masterise pointi kad ja nijh dodijelim to ce koristiti svaki heroj kojega ja uzimam jel tako

da

16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
scarface797 kaže...

Dosta loš build,dobar samo za početnike. Vjeruj mi,postoji jedan mnogo bolji build koji ima nešto manji dmg,ali puno veći survivability. Uostalom,pogledaj na leaguecraft.com pod Warwickovim guidovima i pogledaj onaj najbolji ( moj  ).

P.S. U potpisu mi je link za guide.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 9:09 (Blizek).
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
puls4R kaže...
scarface797 kaže...

Dosta loš build,dobar samo za početnike. Vjeruj mi,postoji jedan mnogo bolji build koji ima nešto manji dmg,ali puno veći survivability. Uostalom,pogledaj na leaguecraft.com pod Warwickovim guidovima i pogledaj onaj najbolji ( moj  ).

P.S. U potpisu mi je link za guide.

Pa za pocetnike sam i dao.. naravno da svaki lik s kojim igram (uglavnom DPS) ima frozen mallet u buildu.. :D

16 godina
League Of Legends

Pa ja nevjerujem,prije mozda cca 2 dana ili prije je bio maintence,i opet... i to 10 sati traje..Hebem ti vise LoL i njihove servere.Viče

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro ste vi rekli

Na rankedu je više kretena nego na normalu

17 godina
League Of Legends

Fss, neke mi pocel danas LoL glumiti, svaki drugi put neki errori, moral sam izbrisati i reinstalirati sve, i sad, nakon sat i pol skidanja updatea, kad pokrenem, pise mi :

The launcher as experienced an error.Please restart aplication.

I tak uvijek isto -.- 

Update se skinulo al ih nece instalirat. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Fss, neke mi pocel danas LoL glumiti, svaki drugi put neki errori, moral sam izbrisati i reinstalirati sve, i sad, nakon sat i pol skidanja updatea, kad pokrenem, pise mi :

I tak uvijek isto -.- 

Isti problem imao pomoglo je jedino čista reinstalacija - dakle izbrišeš sa RevoUninstallerom i njime odma obrišeš sve ostatke i u registry-u i u temp folderima dakle samo Select All i delete. I onda ponovna instalacija. Klasična reinstalacija nije pomogla ni meni

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo kako se igra s Ez-om...

A evo i video da sam imao mane ubio bi i barona..

http://www.xfire.com/video/37d913/

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...
tommy2103 kaže...

I tak uvijek isto -.- 

Isti problem imao pomoglo je jedino čista reinstalacija - dakle izbrišeš sa RevoUninstallerom i njime odma obrišeš sve ostatke i u registry-u i u temp folderima dakle samo Select All i delete. I onda ponovna instalacija. Klasična reinstalacija nije pomogla ni meni

hvala bogu nemam tih problema :)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nek j'bu mater više i oni i server

Zašto ne rade server po noći

Idem zaigrat partiju da odmorim mozak popdne za školu a ono server nedosputan Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 9:15 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Fss, opet isto, izbrisao sam sve zivo povezano sa LoL prek RevoUninstalla, instaliro sve na novo, i sad opet mi doso isti problem, launcher has occured an error. Please restart aplication.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Nek j'bu mater više i oni i server

Zašto ne rade server po noći

Idem zaigrat partiju da odmorim mozak popdne za školu a ono server nedosputan Smijeh

Haha server ima j*****ih problema cijeli tjedan i onda kad dođem za vikend doma onda nema!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
skandalouz kaže...

Evo kako se igra s Ez-om...

A evo i video da sam imao mane ubio bi i barona..

http://www.xfire.com/video/37d913/

Ja skupljam pare za njega,znaci jos negdje soma mi trebaOsmijeh

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
League Of Legends

Skupljam cijeli tjedan za Malzahara i sad vidim na livestreamu gameplay sa Swainom... heroj je odličan zbog AoE abilityja, to je ono što me vuče da ga kupim umjesto Malzahara jer je korisniji za tim na taj način... što vi kažete?

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

ma mu bog mater u p*cku je*o ma nemogu vjerovat je+eni riot

skine mi se sve i launcher has nesto pa poludit cuuu

xDDD

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice