Evo jedna duga epic bitka (barem za mene jer sam tek lvl 11) :D
Sudjelovali su i Hari85 te Tommy sa foruma, a ishod bitke je pobjeda :D
ti itemi nisu ozbiljni ja moro ici pa haj iz zeze :D
ali smo ih istukli
Evo jedna duga epic bitka (barem za mene jer sam tek lvl 11) :D
Sudjelovali su i Hari85 te Tommy sa foruma, a ishod bitke je pobjeda :D
ti itemi nisu ozbiljni ja moro ici pa haj iz zeze :D
ali smo ih istukli
Zašto mi na rankedu piše da sam liva 2 puta. Ima sam 2 pobjede i 2 poraza i 2 puta oša dok je bia izbor champa? Jeli to računaju kao leave?
Zašto mi na rankedu piše da sam liva 2 puta. Ima sam 2 pobjede i 2 poraza i 2 puta oša dok je bia izbor champa? Jeli to računaju kao leave?
da
mord dobija buff ali ne klasican :)
http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=60102&d=1285198257
E jel netko zna koja je caka s Doran's Blade :S ovih dana vidim samo ljude koji to kupuju :S prvo miss fortune koja je kupila bootse, 3 bladea i manamune pa onda panteon koji ima slican build kao fortune ... i sto je najjace obadvoje su razbijali na laneu :S
Netko pokusao tako sto i isprobao ? Ja obicno ne igram DPS likove pa nije da mi se da testirati tako sto jos da suckam pa da polude na mene :S al ako ima netko tko je isprobao nek podjeli iskustva :D
E jel netko zna koja je caka s Doran's Blade :S ovih dana vidim samo ljude koji to kupuju :S prvo miss fortune koja je kupila bootse, 3 bladea i manamune pa onda panteon koji ima slican build kao fortune ... i sto je najjace obadvoje su razbijali na laneu :S
Netko pokusao tako sto i isprobao ? Ja obicno ne igram DPS likove pa nije da mi se da testirati tako sto jos da suckam pa da polude na mene :S al ako ima netko tko je isprobao nek podjeli iskustva :D
jeftini a dobri dovoljno sam rekao
Ja s Ezom kupim 2 ili 3 Dorans Blade i onda golde skupljam za skupe iteme, a champ mi je dovoljno jak da se mogu nosit s ostalim jos dobar dio runde....
To sam vidio na ovom natjecanju, neki su imali pola igre samo 3 ona plava prstena i boots. Valjda od tud ljudi dobili ideju.
To sam vidio na ovom natjecanju, neki su imali pola igre samo 3 ona plava prstena i boots. Valjda od tud ljudi dobili ideju.
pa gdje se gledaju natjecanja??
1 vs 1 natjecanje
Meni je dosad najbolj Warwick mada sam jos zesci noob nego bil mi neko mogo reci par dobri itema za njega i jel dobar ping da bude oko 40-50.Hvala
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_Rotation_Schedule_(Season_One)
nova rotacija samo ce vjerovatno mjesto karthusa fiddle bit jer je na us serveru
bio zbuggo ,ajme i chogath i eza mogu probati plus jos alistar i sona
Meni je dosad najbolj Warwick mada sam jos zesci noob nego bil mi neko mogo reci par dobri itema za njega i jel dobar ping da bude oko 40-50.Hvala
Da dobar je to ping.. meni je isto tako.
Za WW-a uzmi madreds bloodrazor, prije toga buce za att speed. Onda mos malady i stackaj bloodthirstere. Uglavnom att. speed + lifesteal i dmg za njega
Decki hajte na pvp.net da bacimo koju :D
Za WW-a uzmi madreds bloodrazor, prije toga buce za att speed. Onda mos malady i stackaj bloodthirstere. Uglavnom att. speed + lifesteal i dmg za njega
Tako sam i radio do sada nego ovi Masterise pointi kad ja nijh dodijelim to ce koristiti svaki heroj kojega ja uzimam jel tako
Tako sam i radio do sada nego ovi Masterise pointi kad ja nijh dodijelim to ce koristiti svaki heroj kojega ja uzimam jel tako
da
Dosta loš build,dobar samo za početnike. Vjeruj mi,postoji jedan mnogo bolji build koji ima nešto manji dmg,ali puno veći survivability. Uostalom,pogledaj na leaguecraft.com pod Warwickovim guidovima i pogledaj onaj najbolji ( moj ).
P.S. U potpisu mi je link za guide.
Dosta loš build,dobar samo za početnike. Vjeruj mi,postoji jedan mnogo bolji build koji ima nešto manji dmg,ali puno veći survivability. Uostalom,pogledaj na leaguecraft.com pod Warwickovim guidovima i pogledaj onaj najbolji ( moj ).
P.S. U potpisu mi je link za guide.
Pa za pocetnike sam i dao.. naravno da svaki lik s kojim igram (uglavnom DPS) ima frozen mallet u buildu.. :D
Pa ja nevjerujem,prije mozda cca 2 dana ili prije je bio maintence,i opet... i to 10 sati traje..Hebem ti vise LoL i njihove servere.
Dobro ste vi rekli
Na rankedu je više kretena nego na normalu
Fss, neke mi pocel danas LoL glumiti, svaki drugi put neki errori, moral sam izbrisati i reinstalirati sve, i sad, nakon sat i pol skidanja updatea, kad pokrenem, pise mi :
The launcher as experienced an error.Please restart aplication.
I tak uvijek isto -.-
Update se skinulo al ih nece instalirat.
Fss, neke mi pocel danas LoL glumiti, svaki drugi put neki errori, moral sam izbrisati i reinstalirati sve, i sad, nakon sat i pol skidanja updatea, kad pokrenem, pise mi :
I tak uvijek isto -.-
Isti problem imao pomoglo je jedino čista reinstalacija - dakle izbrišeš sa RevoUninstallerom i njime odma obrišeš sve ostatke i u registry-u i u temp folderima dakle samo Select All i delete. I onda ponovna instalacija. Klasična reinstalacija nije pomogla ni meni
Evo kako se igra s Ez-om...
A evo i video da sam imao mane ubio bi i barona..
I tak uvijek isto -.-
Isti problem imao pomoglo je jedino čista reinstalacija - dakle izbrišeš sa RevoUninstallerom i njime odma obrišeš sve ostatke i u registry-u i u temp folderima dakle samo Select All i delete. I onda ponovna instalacija. Klasična reinstalacija nije pomogla ni meni
hvala bogu nemam tih problema :)
Nek j'bu mater više i oni i server
Zašto ne rade server po noći
Idem zaigrat partiju da odmorim mozak popdne za školu a ono server nedosputan
Fss, opet isto, izbrisao sam sve zivo povezano sa LoL prek RevoUninstalla, instaliro sve na novo, i sad opet mi doso isti problem, launcher has occured an error. Please restart aplication.
Nek j'bu mater više i oni i server
Zašto ne rade server po noći
Idem zaigrat partiju da odmorim mozak popdne za školu a ono server nedosputan
Haha server ima j*****ih problema cijeli tjedan i onda kad dođem za vikend doma onda nema!
Evo kako se igra s Ez-om...
A evo i video da sam imao mane ubio bi i barona..
Ja skupljam pare za njega,znaci jos negdje soma mi treba
Skupljam cijeli tjedan za Malzahara i sad vidim na livestreamu gameplay sa Swainom... heroj je odličan zbog AoE abilityja, to je ono što me vuče da ga kupim umjesto Malzahara jer je korisniji za tim na taj način... što vi kažete?
ma mu bog mater u p*cku je*o ma nemogu vjerovat je+eni riot
skine mi se sve i launcher has nesto pa poludit cuuu