Ovako Kupio sam računalo krajem 2017. godine za vrijeme black fridaya bila neka akcija u hg spotu bla bla...
SPECS: Intel i3 6100, Gtx 1050ti 4gb, 8gb ram, 120 SSD, HDD 1Tb, napajanje 500W
Odmah sam kupio CSGO preko steama jer mi je to omiljena igra, međutim od prvog dana imam problema sa malim fpsom i sto je jos gore stutteringom(neznam kako se to kaze na hrvatski) kao neka preskakivanja...
Igricu igram sve na low i vrtim izmedju 80-150 fps zavisi o mapi i akciji na mapi sto mi se cini dosta malo za tu nezahtjevnu igru i sto su sve postavke na low ali ni taj fps nebi bio problem da se ne dogadjaju ta zastajkivanja sto me zna jako izbaciti iz takta i svesti igricu na neigirivost...
Prije 2 tj sam kupio i pubg da malo promjenim, ista stvar se dogadja i na toj igri sve na low samo texture na midium i neprestano ta zastajkivanja.... kad ukljucim vsync sva ta zastajkivanja nestaju ali za profi igranje i neki bolji deatmatch je neigrivo igrati sa vsync ukljucenim...
Dali neko ima ikakvu ideju o cemu se tu radi, temperature su ok izmedju 40-50c, driveri su svi novi gore...
Kazem konacno covjek pomisli dobro sam proso platim komp 4200kn koji dan danas kosta u prodaji oko 5200 kn, kad ono nemogu ni ne tako zahtjevne igre igrati u miru sve na low a da ne govorim na high mada i na low i na high dobivam slican fps...
Molio bih nekog strucnog o cemu je ovdije rijec...
Unaprijed hvala....