Napravio si update Direct x-a?Provjerio memoriju http://www.memtest.org/ ?Skinuo drivere od Graficke(CCC)?Probaj s Tune Up mislim da imas i free verziju traje cirka 14 dana proc sve on ce ti i disk defragmentirat i sve ostalo...Koliko prostora imas na C?
PA IMAS KOMPLETNU KONFIGURACIJU NAPOCETKU JBT! AL EVO PONOVIT CU: INTEL x4 3.10 ghz , AMD SAPPHIRE HD 7950 3gb , 16 gb rama , napajanje od 400W(80+) znaci kvalitetno napajanje , 1TB HARD DISK ..eto! :)
I jos jedna stvar je tebi napajanje spojeno u Graficku?
PA IMAS KOMPLETNU KONFIGURACIJU NAPOCETKU JBT! AL EVO PONOVIT CU: INTEL x4 3.10 ghz , AMD SAPPHIRE HD 7950 3gb , 16 gb rama , napajanje od 400W(80+) znaci kvalitetno napajanje , 1TB HARD DISK ..eto! :)
??
nisi napisao kompletnu konfiguraciju na početku, sada si dodao napajanje i opet nisi napisao koje je točno napajanja - al 400W na 16GB ram-a i tu grafu i procesor i diskove itd....................mislim, wtf
navedi model napajanja,što na njemu piše koje je
sta?
SILENCER Mk III 400W
Vecina ljudi kaze da radi pa evo pokusaj i http://www.iobit.com/gamebooster.html
Ma ne zelim sa gamebooster opet igrat...to sam radio na starom kompu i vise nikad! Sad sam kupio dobar komp i trebao bi barem ljepo igrat cod Mw3 mater!!!!
Vecina ljudi kaze da radi pa evo pokusaj i http://www.iobit.com/gamebooster.html
sve to je... ali on ima dovoljno mocan pc bez da pali takve gameboostere, jedino ako mu je do nekog procesa, treba malo bolje pogledat taskmanager, neka stavi sliku
napajanje je kvalitetno ali da li je dovoljno 30A za tu grafu ne znam
To je kvalitetno napajanje, al svejedno, 400W na tu konfiguraciju meni osobno djeluje kao problem.
''AMD says that the Radeon HD 7950 requires a 500W or greater power supply with two 75W 6-pin PCIe connectors for proper operation.''
pa ovi neandrentalci koju su mi slagali komp su rekli da je...i da ce bez problema drzat tu konfu! Pa ja im vjerujem ...ipak su oni "profesionalci" :D
pa ovi neandrentalci koju su mi slagali komp su rekli da je...i da ce bez problema drzat tu konfu! Pa ja im vjerujem ...ipak su oni "profesionalci" :D
mnogi se tako nazivaju
sve to je... ali on ima dovoljno mocan pc bez da pali takve gameboostere, jedino ako mu je do nekog procesa, treba malo bolje pogledat taskmanager, neka stavi sliku
Ma znam da ima ali vrijedi pokusati mozda mu pomogne ali nek provjeri to sto kazes u task manageru i nek pogleda koliko mejsta ima na C i dali mu je napajanje spojeno u graficku...
EDIT:Nisam vidio sta je ranije naposao za gameboster-e :D
Provjeri zauzetost grafulje u driveru
napajanje je kvalitetno ali da li je dovoljno 30A za tu grafu ne znam
mislim da 7950 troši koliko i 5870 - meni to djeluje kao nedovoljno napajanje
Od igrica imam: PES 13 , FIFU 13, COD MW3 , COD black ops , DRIVER SAN FRANCISCO , COD 1 , NFS MW2 , BATTFIELD 3 , METRO 2033 , CRYSIS 1 i Far cry 2 i 3 ..pa sad: PES 13 , DRIVER SAN FRANCISCO , CRYSIS 1 mi rade super na high i to ..a ove ostale me malo zajebavaju! :)
Ponovit cu jos jednom vidim da si sklon Piratstvu pa skini Tune Up i probaj s njim "Run Mainterance" i to ti je to pa probaj onda igrat
Znaci ovako! Prije nekih tjedan dana sam kupio novi komp.(INTEL 4x i5-3350P 3.10 ghz , AMD Sapphire HD 7950 3gb , 16 gb rama , 1TB hard disk , Windows 7 Home Premium 64 bit)..i mislio sam da cu moc igrat sve igrice na ultra bez stekanja znaci(battlefield 3, NFS MOST WANTED 2012, FAR CRY 3, itd itd..cak ne mogu igrati ni cod MW3 sve na ultra jer steka a imam pre jak komp za cod mw3(barem tako mislim)! Zanima me zasto mi stekaju? Opet moram igrati igrice preko gameboostera i tih sranja(A ZASTOOOO???) moram traziti lag fixove za igrice opet itd...a komp je po mome misljenju jako dobar za te igrice! Svi driveri su up to date! Stvarno ne zelim a i neda mi se uvijek kad zelim igrat neku igricu da moram traziti kojekakve fixove i te gluposti! TO SAM SVE RADIO NA STAROM PA SAM PUKO I KUPIO NOVI KOMP ALI IZGLEDA DA OPET ISTO...jaci je on puno jaci ali zasto ne mogu igrati bilo koju igricu sve na ultra i najvecoj rezoluciji da ide glatko? Molim vas da mi objasnite :) Hvala
Hajde molim te pogledaj da nisi uštekao monitor u mbo umjesto u vga! Imao sam jedan takav slučaj.
takoder probaj auslogics boostspeed
Ok, prva stvar: kada otvoriš kućište, u grafičku trebaju biti spojena 2 kabela.
Druga stvar (ako je prva stvar ok), ako možeš posudi od nekoga kvalitetno 500W ili jače napajanje i spoji umjesto ovog, onda vidi kako ti radi sve.
Nisan siguran da napajanje može uzrokovat lag jer bi onda se ugasilo,nekako mi je u magli da su neki to rješili sa jakim napajanjem možda,za hd7950 je minimalno 25A i 500W a njegovo napajanje bi trebalo jer ima jakost pa i snagu jer je kvalitetno.
Ovca ovu prvu stvar cu provjeriti a druga stvar je 100000000000000000 % U REDU! JEr Sama konfiguracija troši oko 300W u full loadu...:)
druga stvar je 100000000000000000 % U REDU! JEr Sama konfiguracija troši oko 300W u full loadu...:)
S čim si to izmjerio?
Tako su mi rekli ovi sta su mi slozili komp! :D
Osobno ne bih stavljao ništa manje od SS 520W ili XFX 550 W stavljao u konfu sa 7950. XFX 450 to može držati, ali uvijek je bolje staviti malo jače napajanje. Pokušaj posuditi napajanje jer ovo mi se nikako ne čini dovoljno.
sve na ultra settings ...:D