Igram dugo igre, znam da sam igrao na onom vragu u što se guraju žute kazete, pa PS1 i onda prešao na comp i ostao na njemu do danas.
Sada pomalo smanjujem igranje, samo hitove i star trek i star wars igre kako god loše bile moram ih probat, ostalo mi se neda igrat. Najgore je što vrijeme za compom leti pre pre pre brzo. Em sam sjeo za njega prošlo 10min, a za to vrijeme sam mogao skuhat čaj,a za to vrijeme nemogu ni pogledat šta ima na forumu.
Cilj mi je napravit ravnotežu no to mi nikako neuspijeva uvijek comp prevagne, ispašta škola (moja budućnost) i moje tjelo (manjak fizičke aktivnosti).
Igre nisu jedini problem, jako puno vremena ode i na filmove koji oduzmu barem 2h i to samo jedan, a pogledam ih uvijek više. Neznam šta bi bilo da još idem i na facebook i te društvene mreže, ali hvala Bogu nezanima me to.
Pošto mislim radit neki posel koji ima veze s kompjuterima naravno da ću se igrati povremeno i pratit svakodnevno ili tjedno vijesti o hardware-u/poznatijem software-u i igrama. Neželim spasti na nešto kao moja baba da nezna šta je mobitel kada budem star. Dobro bi došlo ostat u koraku sa svijetom,a ne da te pregazi.
Obećao sam si da ću pred duboku starost pogledat cijelu star wars sagu i star trek serije i filmove i možda odigrati neku prastaru igru (crysis, cod 4, Jedi knight II...) samo je pitanje hoći li vidjet prst pred očima,a kamoli ekran.
Eh naravno da bi to obavio treba sačuvat i konficu neku, ne nužno ovu (sumnjam da bi izdržala 40-60god. iako nebi radila) nego noviju.