Evo moja "prica".....dosadna, ali cu je ispricat....ukratko naravno.
E vidiš toga sam se ja uvijek "bojao". Hvala bogu da mi se to nije desilo, iskreno žao mi te (znam da ne želiš sad čuti da te netko žali ali imam i ja par takvih prijatelja). Trebaš ozbiljno smanjiti vrijeme provedeno pred kompom, ako zbog ničeg drugog onda zbog zaručnice. (MOdovi dajte mi karton ako mislite da je potrebno ali mislim da ovo moram reći baš ovako) Ma jebeš i knjige i izložbe i sve to. Ko da ćeš i to pisat u CV-u. Nebitno. Zaručnica je još uvijek s tobom znači da moraš nešto poduzet i to pod hitno. Jer vjeruj mi ne želiš znati poder takvog života kakvog sad vodiš kako bi ti život izgledao i da te ona ostavi (imao sam slično iskustvo pa znam). zajebi komp, ds i ajfon, prodaj, pokloni, skloni, bilo što samo se riješi toga. Postupno odvikavanje NE PALI, jer stvarno ne poznam ni jednu osoba koja igra često a da ima tako jaku volju da može gledat u ugašen komp. jebiga žalosno ali istinito. prijatelju moj nadam se da ćeš poslušati bar jedan moj savjet, jer ne bi volio pročitat u novinama naslov tipa: čovjek umro nakom 48h igranja.