Koliko dugo cete se baviti gamingom

poruka: 137
|
čitano: 33.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koliko dugo cete se baviti gamingom
win32 kaže...

Evo moja "prica".....dosadna, ali cu je ispricat....ukratko naravno.

E vidiš toga sam se ja uvijek "bojao". Hvala bogu da mi se to nije desilo, iskreno žao mi te (znam da ne želiš sad čuti da te netko žali ali imam i ja par takvih prijatelja). Trebaš ozbiljno smanjiti vrijeme provedeno pred kompom, ako zbog ničeg drugog onda zbog zaručnice. (MOdovi dajte mi karton ako mislite da je potrebno ali mislim da ovo moram reći baš ovako) Ma jebeš i knjige i izložbe i sve to. Ko da ćeš i to pisat u CV-u. Nebitno. Zaručnica je još uvijek s tobom znači da moraš nešto poduzet i to pod hitno. Jer vjeruj mi ne želiš znati poder takvog života kakvog sad vodiš kako bi ti život izgledao i da te ona ostavi (imao sam slično iskustvo pa znam). zajebi komp, ds i ajfon, prodaj, pokloni, skloni, bilo što samo se riješi toga. Postupno odvikavanje NE PALI, jer stvarno ne poznam ni jednu osoba koja igra često a da ima tako jaku volju da može gledat u ugašen komp. jebiga žalosno ali istinito. prijatelju moj nadam se da ćeš poslušati bar jedan moj savjet, jer ne bi volio pročitat u novinama naslov tipa: čovjek umro nakom 48h igranja.

There's no SAVE GAME in real life!!!
17 godina

Vec sam pisao da sam gejmer ali do odredene granice i da je tako bilo i vjerovatno ce tako ostati.

Ali kad se vec ispovjedamo moram i ja priznati jedan od najvecih grijeha koji sam uradio.

Kad se otvorio UNI 4 u ogame.hr ja sam poceo igrati i malo pomalo navukao se, kad sam vidio da je vrag odnio salu da vec sve prelazi u ovisnost ostavio sam se ogame-a i tada dolazi greska na red, jednom od boljih prijatelja sam pokazao igru, tada je rekao da je glupost, samo slova (on je veliki zagovornik FPS) i da to vjerovatno nece igrati. Danas je taj momak 0-24 online, prvi je na statistikama u jednom uni, rijetko kad se druzi s ekipom, mislim nije jos do kraja izgorio, mislim da cak pomalo dolazi sebi ali zadnjih par godina jedonstavno nije svoj. I iz toga vam mogu reci da znam sta je ovisnost i vjerovatno je to jedan od razloga (pored zene, normalno:) koji me drzi daleko od prave ovisnosti.

jbt znao me je zvati nekad u 4-5 sat ujutro, kaze pao mu net aj mi docekaj stacionazu ili takve gluposti.

Dok sam sarao po ogame forumu nacitao sam se svega, dok citate njihove postove suze vam naviru na oci, kad ti neki klinac kaze nema rl samo ogame, ne postoji ista ispred, znaci rade se odreci prijatelja nego flote, tada jednostavno vidite da bi radije pucali se drogom nego ovisnoscu o igrama.

napomena: pricao sam o pravoj ovisnoscu, a ne onoj koja nas drzi.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
win32 kaže...

Idem sada instalirati Bioshock 2....zalosno.

Care! Smijeh

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan

Sve je pocelo kupnjom PS 1 2000. Nisam neki fan konzola ali naigrao sam se na jedinici posteno - ( GT 2 ^^ ). Nakon jedinice 2002. sam kupio dvojku i na njoj se isto tako igrao par mjeseci - ( GT 4 ^^ ).... Ali sve je to bilo vise casual .... Pravi gaming ( pod time smatram iskljucivo PC gaming ) sam poceu u 8 razredu i od onda je to sastavni dio mog zivota.... Dane i dane sam proveo igrajuci CoD 2 svoju omiljenu igru .... Igralo se i drugo, npr. UT 2004 / 3, CoD 4 /5 /6, BF 2, GRID .... Ali uvijek bi se na kraju vratio na CoD 2.... Ta mi igra jednostavno nemoze dosadit :) e sad, koliko cu jos igrati, ne znam.... Ali siguran sam da mi gaming nikad nece dosaditi.... ja sam GAMER xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dado_ZG78 kaže...
win32 kaže...

Idem sada instalirati Bioshock 2....zalosno.

Care! Smijeh

Samo je zalosno sto je uistinu tako.

Isto tako mogu dodati jos nesto po cemu shvatis da nesto nije ok.....budem dopunio svoj post pa pogedaj.

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
16 godina
neaktivan
"gamer" sam vec oko 7god i volim se igrati na kompjuteru i nije mi zao sto sam dobar dio svojih dana trosio na igranje...i nemozete u zivotu tako misliti,hhh igrao sam 6sati na dan,to je 180 sati na mjesec i puta toliko god i naravno da ce to biti puno sati i ja to vrijeme nebi mijenjao i to jos na knjige pffffff
svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
luka_cro kaže...
"gamer" sam vec oko 7god i volim se igrati na kompjuteru i nije mi zao sto sam dobar dio svojih dana trosio na igranje...i nemozete u zivotu tako misliti,hhh igrao sam 6sati na dan,to je 180 sati na mjesec i puta toliko god i naravno da ce to biti puno sati i ja to vrijeme nebi mijenjao i to jos na knjige pffffff

Mislim da ces drugacije razmisljat kada budes stariji, pogotovo ovo za knjige!

Frendos...180 sati "odradim" za 10-12 dana max i to mi nije bas za pohvalu vec bolje da se pokrijem usima!

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
16 godina
moderator

Počeli ste malo preozbiljno to shvačati,prije če vas ubiti cigareta ili alkohol a ne neka igrica.

I ja sam za to da si nekog reda treba dati.

win32

Tko če što misliti kad bude stariji nezna ni Chuck Norris.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
h_rca777 kaže...
boxer kaže...

Prekinut ću igranje igara vjerovatno kad dobijem djecu.

neces ti ni imat djecu ako nastavis s gamingom :D

Misliš? Belji se

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
Igram vec 11 godina,naravno umjereno,uglavnom igrat ću dok god mi ne dosadi takav nacin gubljenja slobodnog vremena.
17 godina
protjeran

ja sam gamer od kad mi je stari došao sa broda i donio nintendo game-boy.

ne sjećam se točno al ima više od 16 godina od tad.

imao sam i neke kopije super nintenda. igre na catridge-ima.

igrao i na c64 . na pc igram oko 9 god.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim mnogi navode da će se ostaviti gaminga kad dobiju djecu.Hehehe,mislim da kad vam dođu djeca,ćete početi skupljati igrice za klince,da slučajno nepropuste nekaj kad narastu.Ja imam sina,skoro će 18tu navršiti,a igrali smo skupa Super Mario i ostale gluposti na konzoli.Dok je bio manji i nije baš bio za igranje,volio je mene gledati kako igram,pa kad smo počeli igrati skupa...Tako da,nezamarajte se stim kad ćete prestati,dok se svi slažemo da treba igrati umjereno...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ne igram previse (brzo mi dosadi) al su igram vec dosta dugo neznam ni sam kolko sam imo godina kad sam dobio segu i samo super mario i Contru igro

i mislim da cu jos jako dugo igrat..cak moj stari igra a ima 46 godina(istina samo gran turismo al i to je nesto)

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zavisi kako kad..kada izadje novi GTA, uzmem ga i predjem, znaci ne ustanem dok ne zavrsim xD

tako je bilo sa san andreas za koji mi je trebalo par dana, a sada kad sam napokon nabavio novi komp i GTA 4, presao sam ga za 3 mjeseca..dodjem s faxa, malo odmorim, bla bla, i ako nemam pametnijeg posla, malo igram..

preso sam ga, i dosadio mi, nemam sta vise radit..

tako NFS Shift, AC 1 i trenutno prelazim polako stari half life 2..

sve zavisi od naslova..

neke prosto obozavam, kao GTA, i kada izadje sljedeci, ako mi bude fino letio na konfi, preci cu i njega..

prije sam puno igro dotu i tak to, i te igre su zarazne..sad wc3 nemam ni instaliran..

savjet za sve one koji se zele rijesit igara, uzmite si slabiju grafu, ko ja xD

da sam ja uzeo bar gts250 ili neku malo jacu, igrao bi puno cesce..ovako me nervira kad mi cak i shift ima nekad veliki pad fps-a, pa me izivcira i prosto mi se ne igra xD

sad imam novaca koje ne znam na sta potrosit (lol) pa si kontam uzet maticnu i cooler, da malo nahranim proc..

za te novce i ako prodam ovu grafu bi mozda mogo uzet 5770, ali ne zelim da imam tako nesto u svojim rukama xD

bar dok ne dobijem previse obaveza pa ne budem imo vremena igrat, onda ok nekad sat dva za relaksaciju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja se bavim gamingom 9 god, a imam 15 god idem 1. razred srednje. Ne mislim se nikad ostavit gaminga, meni je to kao nekima film. Ipak, ja sam nekakvu ravnotežu uspio uspostavit, igram kad je šk max 2 ili čak 3h dnevno, stignem otić u teretanu 3 puta tjedno po 2h i biti najbolji u razredu Cool u učenju, te nekad izađem van sa ekipom, jest da ne spavam puno ali nema veze. Naravno, kad su praznici igram oko 4-5h dnevno

15 godina

LJUDI JA SAM OVISNIK HAHAHA

Sve mislim kako se mogu kontrolirat i sve to, ali probajte ne igrat neko vrijeme i sjedite kraj kompa cijeli taj dan i neće vam bit lako :)

Ja sam protratio zadnje 3 godine SVAKI DAN MINIMALNO 5 SATI NA KOMPU

znači 365*5*3=5475 sati sam potrošio ZA NIŠTA!!!

Ljudi mogao sam biti genije ;) a ovako sam popustio u školi, manje idem vani sa ekipom, i nemam vremena za ništa!

Razmislite malo ovaj video je odličan!

2 0 hvala 0
16 godina
1.Lovac kaže...

LJUDI JA SAM OVISNIK HAHAHA

Sve mislim kako se mogu kontrolirat i sve to, ali probajte ne igrat neko vrijeme i sjedite kraj kompa cijeli taj dan i neće vam bit lako :)

Ja sam protratio zadnje 3 godine SVAKI DAN MINIMALNO 5 SATI NA KOMPU

znači 365*5*3=5475 sati sam potrošio ZA NIŠTA!!!

Ljudi mogao sam biti genije ;) a ovako sam popustio u školi, manje idem vani sa ekipom, i nemam vremena za ništa!

Razmislite malo ovaj video je odličan!

Ne mora značit, ja sam jedan put svojevoljno prestao igrati 45 dana dok nisam ispravio 2 asa i podigao pola predmeta sa 4 na 5

16 godina
neaktivan
win32 kaže...
luka_cro kaže...

Mislim da ces drugacije razmisljat kada budes stariji, pogotovo ovo za knjige!

Frendos...180 sati "odradim" za 10-12 dana max i to mi nije bas za pohvalu vec bolje da se pokrijem usima!

zivot "starijih" ljudi se upravo sastoji od toga da razmisljaju po cijele dane sto je radio u zivotu,sto je mogao napraviti,sto nije,sto je dobro,sto je...i ne,vjeruj,nikad necu pozaliti to sto sam igrao igre.

i meni to igranje video igara ne utjece ne moje prijatelje,ljubav,skolu,odnos medu roditeljima i nemam viska masnog tkiva pa zbog toga mi nece biti zao kasnije

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 19:21 (luka_cro).
16 godina
luka_cro kaže...

Pa mogu se i knjige čitati i igrati. Ja sam pročitao sve Tolkienove knjige i još mnoge knjige od puno različitih pisaca, a opet igrao sam 90-95% igara koje su izašle zadnjih 5 godina

16 godina

Ljudi kako se briše poruka?sry Znam da je off topic

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 19:25 (Zvonimir Zubić).
16 godina
protjeran

al mislim da je ovo bezveze 

trebalo bi onda napravit temu "Koliko dugo cete gledati televiziju" ista stvar

ja npr ne gledam tv niti slusam radio..

i tak da netko sad ne igra iso bi gledat tv il vec kaj od toga nikakve koristi

problem je kaj stariji (ili oni koji ne igraju igre) misle da je to rezervirano za klince 

meni je bolje odigrat npr cod4 neg gledat rambo film

mislio sam rec da cu rađe odigrat igru neg gledat dadilju na tv-u

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 19:40 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kolega forumaš je u postu iznad lijepo naglasio, treba imati mjeru. Uostalom, još su i stari Grci rekli, "Umjerenost je vrlina!".

Ja već dobrih devet godina svog života tražim mjeru. Bilo je tu dana kada se ne bih odvajao od kompa, igrao po 6-7 sati, sve dok me oči ne bi počele svrbiti i peći, ali bilo je i dana kada se igranje svodilo na mjeru od sat-dva dnevno.

Sada, između faksa, učenja, druženja sa starim i novim prijateljima, igranje je palo u drugi plan. Naravno, tu su još uvijek neke meni zanimljive igre, ali, gotovo uvijek kada igram, kao da oduzimam vrijeme od sna ili učenja (najčešće), pa ipak, nije mi krivo, niti će mi ikada biti krivo. Igrat ću igre dok god bude dobrih igara i vremena koje se isplati na njih potrošiti.

KSCHI
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam sreće što je u kući samo jedan komp pa nemogu više biti na kompuBelji se

Inače,volim kompove ali nisam neki gamer da nemogu izdržat nekoliko dana bez igri.I mislim da je video super,stvarno je zakon!

Prije sam više igrao ali sad nemam vremena zato što ima drugih stvari koje radim na kompuSmijeh,i hvala Bogu počeo sam se više družit sa frendovima jer ne želim postati neki veliki ovisnik(samo maliNamigiva).

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mene igre prate cijeli život, odnosno ja pratim njih... kako je rekao kolega forumaš, mi koji smo svjedočili evoluciji igara ostati ćemo cijeli život uz njih, iz čiste radoznalosti sljedećeg gaming dosega...

sjećam se prvog NINTENDA, SUPERNINTENDA, GAMEBOYA, SEGE, PS1, PS2, PC-a, COMODORCA, i nekih igara ću se sjećati cijeli život, i baš zbog toga što sam sve to proživio i odigrao par tisuća igara sam svjestan da grafika ne čini igru, i nevjerojatno mi je kada se klinci prepucavaju tko ima više fps-a ("ja imam 950 a frend ima 1000...") jer to nema veze sa gamingom...

koliko ću se još igrati? hehe...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@win32 ti si 'malo' previšpe za tim kompom, pa jednostavno makni ga negdje

Ja prije dok samo imao staru grafu mogao sam pokrenuti par starijih igara kao cod 2 i bolia me k*rac za ostalo. Sad kad imam donekle noviju nemogu se suzdržati da ne skinem Assassina 1 ili CoD6, pa sam još više za kompom, ali sam u školi više od pola dana pa opet dobro Mršti se

ps. za sad imam možda oko 2000h igranja za kompom, nadam se da nije puno

Battlefield: Bad Company 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 20:25 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nikad neću zaboravit GTA 3, Vice City, San Andreas, Mafiu, Just Cause, CoD, NFS Underground....

To se igralo satima dok nije dosadilo. Najdraže igre ostaju u sjećanju ko prvi komp

1 0 hvala 0
15 godina

Na PC se igram 11 godina prije toga sam se igro na Nintendu, bit cu ja gamer još dugo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad jednom pocnes .. ostajes zauvijek :D

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stare igre!?!

Jet Set Willy 1,2 i 3.Jel se sjeća netko toga?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

video mi se najviše sviđa,zarazan je,gledao sam ga već 5-6 puta

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice