1. prava koju sam igro je need for speed hot pursuit 2... kako je bila dobraaaa u to vrijeme :))
Zapravo se ne sjećam kako se igra zvala, ali znam da je bio neki đava u pitanju (za c64; možda Devil's Gallery?).
Dobio sam Commodore 64 negdje '93, a igre koje su mi ostale u sjećanju su:
Congo Bongo i Commando između ostalih.
Prva igra za PC bila je Warcraft 3.
Zapravo se ne sjećam kako se igra zvala, ali znam da je bio neki đava u pitanju (za c64; možda Devil's Gallery?).
Dobio sam Commodore 64 negdje '93, a igre koje su mi ostale u sjećanju su:
Congo Bongo i Commando između ostalih.
Prva igra za PC bila je Warcraft 3.
93. sam ja vec imo PC 386 ili 486 nesjecam se tocno...
Prva i još uvijek najbolja igrica mi je bila AXELAY
Scooby-Doo i Croc 2 za PlayStation 2
Prvu igru koju sam odigrao uopste je Super Mario Bros na starom dobrom Terminatoru, a sto se tice PC prva igra je bila Doom.
Outcast
Warzone 2100
EverQuest
Od te 3 nesecam se koja je bila prva.
Age of Empires, i moram reći da je i dan danas igram.Igra mi je bila odlična,prije jedno godinu dana sam skinuo s interneta i dan danas imam taj CD.Poslje nje je usljedio Age of Mythology ali nije toliko prirastao mome srcu kao Age of Empires.Uz tu igru igrao sam i Unreal tournament kojeg sam presnimavao pet puta.
State of War <3
Chessmaster 8000
Bluppo.
Tetris, krajem 80-tih na zelenom monitoru, na PC-u sa 20MB HDD i 2x5,25" FDD.
Test drive 1, igra i pol, a prva strategija Warcraft1
Ne mogu baš reći da me hvata nostalgija
hehehehe
Pa koje si ti onda godiste ?
prva igra? Zaxxon na commodore 64...
Seafox na c64 (ali nisan 100% siguran , jer su kompjuteri oko mene od rođenja)
Na pc-u : Descent 2
Cannon fodder na Segi i Amigi 500+
Prvu ? Teško je reći, jako mali igrao sam kod rodbine i susjeda, prva igrica za PC u mojem vlasništvu bio je Super Mario sa samo 4 levela i to s BUG diskete koju mi je dao susjed i još sad radi.
A:\INSTALL
\MARIO
EDIT: evo slika
A ja pocetkom 80-tih :) Chequered Flag. Igra na kazeti koja je isla uz novokupljeni ZX Spectrum.
to je bio comando na zx spectrumu.....
SkiFree.
Kako je sve napredovalo, nekad je u igri moj auto predstavljala crvena kocka, a protivnikov plava kocka, sad već imamo realan prikaz u 3 dimenzije...
Može se nako sad smijat al ja sam se u ta vremena više zabavljo i uživao,nego sad sa svom tom grafikom itd..
Cannon fodder na Segi i Amigi 500+
odlična platformska igra!!
puuuno teža nego današnje pucačine (Crysis, HL, COD i sl)
prvi FPS: Alien Breed 3D - amiga 1200!!! čovječe koja grafika 320x280 (ili manje) na 15" monitoru...
prije Amige, na C64 (loading igre sa kazete) - Eagle`s Nest i Wizard of War (zbog te igre sam uništio par joysticka)
Heh, ja u početku 90ih, a kamoli u 80tima nisam još ni u planu bio, a vi ste več igre igrali :D
Moja prva igra za PC je bio neki 'Wolf', a izgledala je kao ova na 2. slici na 4 posta iznad mene.
Freelancer eh da bar nastavak naprave
Freelancer eh da bar nastavak naprave
Imam ga doma original na polici :)
Ponajbolja igra te vrste.
Atari 1200XL