joj ja se uopce netrebam prisjecati, sve je jos svjeze kao da je jucer bilo :'D
Aliens vs. predator '99 PC
Quake 3 Arena PC
nekaj sa vampirima isto PC
Mislim da je Pang?
Obični crni ekran, dva bela štapića i loptica koja se odbija među njima. To je bila neka konzola koja je samo to vrtila.
Pa onda C64 i BoulderDash, Aztec Challenge, Burnin Rubber, i tako to.
Pa od prijenosnih one male koje su vrtile samo jedun igru praktički sa jednom statičnom lokacijom, tipa neki mitraljez, pa na tri moguća smjera nalijeću brodovi, ili avioni koje moraš pogodit.
A na PC-u, Civilization 1, Railroad tycoon i Centurion.
Freelancer eh da bar nastavak naprave
Imam ga doma original na polici :)
Ponajbolja igra te vrste.
imam i ja CD ali mozes multi igrat sa nekim modom ROLEPLAY server je sa vise aviona i oruzja battleshipovima ehhh
Tetris, krajem 80-tih na zelenom monitoru, na PC-u sa 20MB HDD i 2x5,25" FDD.
Pa koje si ti onda godiste ?
Pa, nisam ja baš tako star, samo imam dugo pamćenje!
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_of_Persia_(1989_video_game)
medu prvima su kojih se sicam: Dink Smallwood , Jazz Jackrabbit, worms armagedon, prince of persia, age of empires I, sonic (sega), heroes III
medu prvima su kojih se sicam: Dink Smallwood , Jazz Jackrabbit, worms armagedon, prince of persia
Zeleni i crveni zekonja u akciji?
Isto jedna od prvih i meni i dalje najdražih igara. :) Nostalgija.. :'(
By the way - imam čak i original CD od Zelenog Zekonje.
daleko najjaca, jos se sijecam kad bi ja i rodak igrali " U DVOJE" tako smo prije govorili hahahaha onda svađe uff...
Wolfenstein 3d?
daleko najjaca, jos se sijecam kad bi ja i rodak igrali " U DVOJE" tako smo prije govorili hahahaha onda svađe uff...
Da. Hahahahahahaha!
I onda sam mučio muku namještajući kontrole tako da jedan drugom ne smetamo dok igramo..
Ah, good old times. :)
Captain Claw.
Contra i Super Mario na bakinom NES-u
Super Mario
Wizard of War (zbog te igre sam uništio par joysticka)
jedna od meni najdražih na Commodorcu :)

Jazz Jackrabbit.
prva igrica ikada mi je bila na Super Nintendu neki ninđža koji ubija protivnike čakama i šurikenima i one patkice šta ih ubijaš sa "daljinskim" pištoljem :)
na playstationu je bio abe's oddysee demo
na kompu SWAT 3
na playu 2 je bio metal gear solid 2
(čovječe, nemogu vjerovati da pamtim sve to )
Contra i Super Mario na bakinom NES-u
Baka gejmerica.
Dobri stari duke nukem 3d. To sam kod starog na poslu igrao jer kuci nisam ni imao komp.
Elite ..ZX Spectrum ... i nije baš to bila "igrica" :)
Prva igra koju sam ikada igrao je mislim bila FIFA 2005.
Na PC-u je to bio DOOM.
A na commodorcu i ostalim djidja midjama se stvarno ne sjecam
Davno je to bilo.
A Isuse pa totalno sam zaboravio na tu igru,sate i sate sam proveo uz nju na komodorcu,Ako se ne varam (ako me pamćenje služi) mislim da je za baciti bombu bilo potezanje palice na dolje i dugme. Baš si mi uljepšao dan ovim videom,hvala.
ja sam igrao Sonic-a...