od strategije Age of Empires III, LOTOR 1/2.
od strategije Age of Empires III, LOTOR 1/2.
Age of Empires III je super igrica... a Heroes V isto je dobra igrica..
http://www.genesisgames.com.br/images/descricao/HeroesV%5B1%5D.jpg
Kolko si ti igrica naveo a kolko su ti ljudi preporučili,a ti nabrajaš još evo ti po ovome (zavisi kakve igre najviše voliš) :
RPG: Fallout 3 (igra koja je po meni jedan od najboljih RPG-a)
FPS: Far Cry 2 ili ak si igro Far Cry 2 onda Crysis Warhead
Simulacije : MotoGp 2008 ili SBK 08
Strategije : Warhammer 40K Dark Crusade (najbolja strategija koju sam igrao) ili Age of Empires
Arkadne igre : NFS UnderCover (nije simulacija nego obična arkada kao i ostali NFS-i koji su izašli u zadnje vrijeme) - uzmi ovu igru sam ako voliš NFS
To ti je sve po tom koji ti je žanr najdraži.Ja ti preporučujem da kupiš Far Cry 2 i Fallout 3 to su igre koje te jednostavno vuku na PC i igrat ćeš ih dosta dugo.
RPG: Fallout3, Witcher, Neverwinter Nights 2 + add on
FPS: Crysis, far Cry2, Bioshock, COD4, COD5 i F.E.A.R. (fenomenalna atmosfera), S.T.A.L.K.E.R. (oba dva)
Simulacije: GTR2
Strategije: Sins of solar empire, Copmany Of Heroes + COH Opossing Fronts, C&C: Tiberium wars
Far Cry 2 ne kupuj ni pod razno
ako se ne možeš odlučiti slobodno uzmi obe igre. Crysis Warhead sam osobno provao i mogu reći da je igra odlična
što podrazumijeva puno napete akcije, zamršenih misija i zabave. Grafika također odlična u što si se mogao uvjeriti igrajući obični
Crysis
COD4, Moto GP 2008, SBK 08 sam igrao, a ima njih još..
Ja bih COD 5, zanimljiviji mi je, bolja atmosfera!
Ali opet ovisi tko što prefrerira!
I ja sam za COD 5... min. konfiguracija: P4 3GHz, 512MB rama, GeForce 6600, ATI Radeon X1600, to igram bez problema..
Assassin's Creed
Ljudi, to nisu ''IGRICE'' nego IGRE, Minesweeper je IGRICA. A što se tiče koju odabrati - pa uzmi obje! Neš ti dileme...
Assassin's Creed
Assassin's Creed

James Bond 007: Quantum of Solace je dobra igrica..

a zašto ju nebi pokrenuo?
Fallout 3 sinko , nemožeš pogriješiti.
Frend je nabavio piratsku igru (s crackom) i radi mu na LOW detaljima na Athlonu XP 2800+ 2.4ghz,512mb ram i radeon 9600pro,malo šteka ali da se igrat.Far Cry 2 je dobar i više nego solidan FPS.Ako hoćeš pravu igru koju možeš igrat više puta - Fallout 3.
pa...
ako zelis duzu uzmi neku strategiju il gta 4
al od ove dvije rade cod world at war