Kako da igru stavim na fullscreen

poruka: 18
|
čitano: 16.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kako da igru stavim na fullscree

Dok igram jednu igru nije mi po cjelom monitoru nego mi je više po sredini.To mi se sad dogodilo jer sam instalirao windows 7 dok igra radi na xp sve je ok.Kako da postavim da je po cjelom ekranu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako da igru stavim na fullscree
Gremlin144 kaže...

Dok igram jednu igru nije mi po cjelom monitoru nego mi je više po sredini.To mi se sad dogodilo jer sam instalirao windows 7 dok igra radi na xp sve je ok.Kako da postavim da je po cjelom ekranu?

ALT+ ENTER

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
RE: Kako da igru stavim na fullscree
Gremlin144 kaže...

O kojoj se igri radi probaj vidjeti u my documents>(igra)>settings>fullscreen on ili u options>video (u igri)

15 godina

Radi se o igri The Godfather evo slike kako se prikaže na monitoru.A ovo sastrane je sve crno, probao sam s alt+enter i ovo s my documents ništa ne pomaže.Niti s mišem nemogu ići po tom crnom .

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 19:37 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel ima u opcijama bas u igri za full screen, pogledaj malo po netu, potrazi patcheve neke ako to ispravljaju

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

probaj promjeniti rezoluciju monitora

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Stavio sam rezoluciju u igri na maximum i sad je ok

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz prije nekoliko dana sam kupio battlefield 4 i sve mi se super instaliralo.Međutim kad sam počeo igrati igru igra mi nije bila u fullscreenu

nego  mi se gore i dolje vide trake od windowsa.Pokušao sam sa alt+enter i alt+enter+f11 i ništa.

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kako da igru stavim na fullscreen

da ti nije u postavkama battlefielda stavljeno na windowed ili borderless, umjesto fullscreen?

12 godina
neaktivan

sory ako ću ispasti glup ali jel mi možeš molim te reći gdje je to

12 godina
neaktivan

jel to u igricu ili izvan igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

u postavkama igrice, pod video ili graphics, tamo bi trrebalo biti

12 godina
neaktivan

Hvala puno riješio sam problem

14 godina

a i danas svako moze igrat na kompu xD

ak neznate namjestit rezu da vam je fullscreen...pa boze dragi?

16 godina

Takoder imam slican problem, igram nfs most wanted stari iz 2005. godine na laptopu hp probook 450 i kada udem u igru sa obe strane (lijeve i desne) ekrana je 2-3cm crnog, znaci igra se kao izvodi unutar ekrana, slika se ne prikazuje kroz cijeli ekran. Kako to rjesiti ako je moguce uopce?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

postavi rezoluciju za tvoj laptop, nativnu, ako nema te barem neka bude omjer stranica isti, pretpostavljam da ti je 16:9

17 godina
To kaj vidite crne trake (pogotovo na laptopima) je zbog toga jer vam je rezolucija drugacijeg omjera. 4:3 na 16:9 ekranu bocno stavlja trake. E sad, na monitoru mozes slozit da uvijek omjer bude 16:9 (ili koji je vec nativni) pa ce slika biti razvucena. Na laptopu ima isto neka caka, treba malo googlat.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
15 godina
neaktivan

@DommY: NFS MW po "defaultu" ne nudi 16:9 omjer, odnosno rezolucije s tim omjerom u opcijama.

Srećom postoji alat koji to omogućuje, a možeš ga skinuti ovdje (NFSMW_widescreen_fix.zip).

Prošlo je već dosta od kad sam igrao MW ali postoje upute na samoj stranici pa vjerujem da ćeš se snaći.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 1:26 (Alkaline).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice