odigrao demo... bljak.
ludilo ideja, lijepa grafika, al igra je nezgrapna do boli.
odigrao demo... bljak.
ludilo ideja, lijepa grafika, al igra je nezgrapna do boli.
Gledao sam par filmića, nez nekako mi se igra ne čini realnom... pogotovo ono kada stojiš na krovu i samo u 2-3 sec izbaciš čovjeka iz auta i već juriš i onda onaj padobran omg... hmm čini se da niej baš realna igra.... ali moram priznati da me nekada grafika oduševi kada gledam krajolik iz zraka
Ček malo... ti si očekivao neki combat sim? Ne kužim kako uopće možeš očekivati realnost u ovoj igri lol? Mislim ako ćemo tako, Super Mario mi nije baš realan...
Daj relax Ovo je igra, have fun čovječe!
Ako hoćeš dozu realnosti postoje na tone simulatora, od aviona, preko ratovanja do autobusa i bagera...
Sinoć sam započeo igru i kolko mi se sviđa tolko mi se i ne sviđa.Onaj adrenalin nerealne zabave iz prvog djela još je veći,prostor za kretanje je ogroman,ali ima tu i bugova - neprijatelji se bacaju ko ribe na suhom dok ih roknete i igra mi djeluje nekako jeftino i čudno.Prvi dio mi je svakako bolji.
Igrao i ja evo još par slika:
(Btw slike su daleko ljepse u full verziji nego ovako smanjene, a dozivljaj u igri da i negovorim)
Imam onaj "fix" koji miče ograničenja automobila, mape i svega, preko onog dostavljača mogu pozvat sto god hoću free.
(ako netko hoće nek se javi, potrebno je samo premjestit neke datoteke u igru)
Imam onaj "fix" koji miče ograničenja automobila, mape i svega, preko onog dostavljača mogu pozvat sto god hoću free.
(ako netko hoće nek se javi, potrebno je samo premjestit neke datoteke u igru)
Već je " kikolo rikolo " ovdje postao kako se maknu ograničenja.
Još 4 dana samo 4 dana? Jupiiiiiiiiii
Kakva 4 dana......malo pogledaj okolo več danas
Na EDIOS piše 26/3/2010 malo bolje pogledaj video LINK igra je trebala izaći 23/3/2010 pa su prebacili na 26/3/2010
P.S Pogrešan link evo pravi LINK
P.S 2 Dodao sliku od just cause 2 datum izlaska nije nešto štimala slika pa sam ju isponova stavio
Covijek ti je dobro rekao.
Možda da nabavite OS koji nije star 10 godina?
Kolko se ja sjećam mi smo u Europi, a u Europi Just Cause 2 izlazi 26.3.2010. , ne?
Kolko se ja sjećam mi smo u Europi, a u Europi Just Cause 2 izlazi 26.3.2010. , ne?
Ovi oćito misle da smo negdje dalje kao npr. u sj.Americi neznaju na kartu?
Ja mislim da ti Mato neke stvari ne kužiš.....
Ja mislim da ti Mato neke stvari ne kužiš.....
Neinformirani ti neznaš ćitati ili? Ljepo piše na stranici od igre datum izlaska pa prema TOME ĆITAJ MALO za promjenu pa onda piši!
Ovi oćito misle da smo negdje dalje kao npr. u sj.Americi neznaju na kartu?
Ja cu sutra igrat, a zivim u Hrvatskoj, hm je li to moguce. Je. Kako? E to ti nemogu rec.
pa selo ti sexam, kako ne kuzis da se (mozda) pojavila na zlocestim stranicama
p.s.
ne na bugonline "zlocesta stranica"
Kako se je mogla pojaviti ako nije proizvočać ju izdao? Jedino prepravljana s PS2 pa je na ruskom ajd odo skoćiti pa javim ako ima
Kako se je mogla pojaviti ako nije proizvočać ju izdao? Jedino prepravljana s PS2 pa je na ruskom ajd odo skoćiti pa javim ako ima
Mato, si pomislil da ćemo mi imat istu verziju ko i amerikanci?
Mato, si pomislil da ćemo mi imat istu verziju ko i amerikanci?
Ne!
odustajem...
p.s.
Ćuj evo na torrent-z pogledao ima samo DEMO
p.s.
Ćuj evo na torrent-z pogledao ima samo DEMO
Pa možda dođe navečer?
Ja pogledo ima i cijela. Za pc.
Ili si staviš RSS feed sa "releaselog" na destkop i znaš točno kad se pojavila na "određenim" stranicama.
daj se upucaj odma,nisam duže čuo nekog tako inteligentnog...hahahaahha
odustajem...
Šta si se uopće trudio?