Igre koje se prelaze u dvoje

poruka: 11
|
čitano: 9.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Zanči ova bi tema bila namijenjena pisanju iskustva o igrama koje su vas se najviše dojmile. Jedino pravilo jest da se igre mogu prelaziti u dvoje to jest da je kampanja prelaziva u dvoje.

Moj bi primjer bio Resident Evil 5. Igra je super u singleplayeru ali kada zaigrate kampanju u dvoje to je sasvim nova igra. Igrali smo ja i moj brat i prezabavno je, s tim da sam ja već prešao igru pa sam imao prednost što mi je oružje upgradeano. CoolZnači, mene zanima koje su još takve igre te kakve su.

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ovo su super stvari, (i ja sam otvorio sličnu temu nedavno), ja i brat smo nedavno prešli Mage Bros. Nije igra uopće nešto dobra, al je stvarno fora na takav način igrat. Jedino je šteta što nema puno takvih igara...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni su se svidjele ove:WATCHMEN - THE END IS NIGH, PART 1

WATCHMEN - THE END IS NIGH, PART 2

NBA 2K9 i 2K10

PES 2008, 2009, 2010

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da se splinter cell(double agent)može igrati u coop modu.I čuo sam za ovaj spec-ops mod u MW2,samo ne znam da li se prealzi kampanja ili samo pojedinačni nivoi.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina

Ne može se baš kampanja prelaziti ni u jednom ni u drugom.

A kad mi netko kaže co-op, prvo što se sjetim je Double Dragon sa Nintenda :), a onda Serious Sam ( prvi ) sa kompa... možda mi još štogod padne na pamet :)

EDIT: Eh da, Borderlands ima odličan co-op. Definitivno isprobati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 22:26 (Ementaler).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Igre koje se prelaze u dvoje
16 godina
neaktivan

to je lista igara koje se igraju co-op, ali online. ja tražim offline igre, npr. 1 igrač na tipkovnici, a 2. na gamepadu, za istim kompićem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igre koje se prelaze u dvoje
betmen kaže...

to je lista igara koje se igraju co-op, ali online. ja tražim offline igre, npr. 1 igrač na tipkovnici, a 2. na gamepadu, za istim kompićem

Evo ti jedna: ToCa 3

Tko leti, vrijedi; tko ne leti ne vrijedi...
16 godina
neaktivan

igrao sam to, al samo singleplayer... dobra igra

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ugh! je zakon u dvoje :D

Let's just say that if complete and utter chaos was lightning, he'd be the sort to stand on a hilltop in a thunderstorm wearing wet copper armour and shouting 'All gods are bastards'.

0 0 hvala 0
16 godina

Najbolje je uzet ps1 emulator i zaigrat Tekken 3, Crash team racing, Crash Bash, ...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice