Igra desetljeća

poruka: 66
|
čitano: 13.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Igra desetljeća

1. Dragon Age

2. Witcher

3. Cod: MW

4. Bioshock

magog
15 godina
Igra desetljeća

Ma te sve vaše igre su za kiflu. Metal Gear Solid 4: The Guns Of The Patriots i ostali MGS naslovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra desetljeća

Odigro sam stotine igara, ali moji favoriti su:

GTA Vice City

COD4

Crash Bandicoot 3

Unreal Tournament 2

PES4

Max Payne 2

NFS Porsche Unleashed

Ne nužno tim redoslijedom ;)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igra desetljeća

pa sad mi se tesko odlucit za jednu igru jer npr ne moze se usporedivati jedan braid sa recimo cod-om i zbog toga cu napravit mali popis

3. braid (radi svoje inovativnosti oni koji su igrali znaju na sta mislim)

2. cod 2 (zar je potrebno trositi rijeci za ovo remek djelo kako u single playeru tako i u multiplayeru)

1. MAFIA (po meni najbolja igra ikad mislim da objasnjenje nije potrebno)

a htio bi da spomenem jos neke igre

pes

hitman

company of heroes

half life 2

far cry

gta

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igre po meni:

Serial Tomba raidera

Cod 4 i mw2

Resident evil 4 i 5

Nfs:most wanted,carbon,pro street

C&C generals zero hour

Gta san andreas & 4

Dino Crisis 2

Mindnight club 2 i 3

...

Paty
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 4:58 (vice).
16 godina
neaktivan
Igra desetljeća

GTA IV

COD 4 i 2

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reci cu samo ovo: MAFIA!!!
15 godina
neaktivan
Igra desetljeća

Po meni Half life 2 i epizode 1 2 3

The phone is ringing... and i cannot linger... so look out butt, here comes my finger... And then , my friend... you DIE

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cascet kaže...

?

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
17 godina
Igra desetljeća

joj koliko gluposti procitah :D.

To su vama dobre igre, to je jedno, a drugo je igra desetljeca.

To bi trebalo listu napraviti i glasati, ali ni to po meni nebi bila realna statistika. Jer bi vas ovde dosat glasalo za novi cod, koji je po meni malo sran*e.

Malo je teze izabrati igru desetljeca, godine ajde de, ali ovo...

Ipak kad pogledam, po meni su ovo desetljece definitivno obiljezili, The orange box, cod serijal, Warcraft...

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igra desetljeća

Evo neke igre koje sam igrao i koje su definitivno u svoje vrijeme (a neke jos danas) bile majka.

Diablo 2

Mafia

Warcraft 3

Kotor

Call of Duty 2

Call of Duty 4

C&C Red alert

C&C Generals

GTA 3, Vice City, San Andreas

Oblivion

Fallout 3

Mass Effect

Od svih obih kao top tri bih izdvojio (prema onom kakve su bile kad su izasle, ne kakve su sad):

1. Mafia

2. Oblivion

3. Diablo 2

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Igra desetljeća

Radije Morowind prije Obliviona.

Previše je dobrih stvari...realno bi bilo složit listu s top 40 igara desetljeća. Pa da ljudi glasaju (anketa).

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igra desetljeća

Pomeni tri igre desetljeća:

1.Call od Duty:Modern Warfare-sp odlican je da je kratak,al zna se kakav je kad se priča nastavlja u MW2,mp to necu ni komentirat ni jednu igru mp nisan igra niti cu vise od nje i jos je igram.

2.Grand Teft Auto:San Andreas-vrhunska radnja,za to vrijeme i grafika,a i jos sam obozavatelj te igre.

3.Need for Speed:Most Wanted-najbolji NFS ikad,vrhunska prica,svi nfsi nakon njega mačji kašalj.

BMW

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...
cascet kaže...

?

3 epka izlazi ove godine, što spada u ovo desetljece...

The phone is ringing... and i cannot linger... so look out butt, here comes my finger... And then , my friend... you DIE
16 godina
neaktivan
cascet kaže...
doxy kaže...
cascet kaže...

?

3 epka izlazi ove godine, što spada u ovo desetljece...

Nemoj se uvrijedit ili nešto, al' ne možeš kandidirat igru koja još nije ni izašla, dakle, ne znaš kakva je.

žnj
15 godina
Igra desetljeća

1. wow 3

2.orange box

3 gta serijal

4. cod 2

5. f.e.a.r-serijal

6. left 4 dead

7. counter strike

8. tomb raider serijal

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igra desetljeća

meni je najbolja igra assassins creed 2 samo sto jos nije izasla na pc al ima na ps3 i x360

1. Assassins Creed

2. Prototype

3. splinter cell conviction samo sto nije izaso

4. bound in blood.

5. modern warfare 2

6. gta 4

nisam ih po redu poredao al to su mi među prvima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

...pa bi bilo dobro da izaberemo igru desetljeća

I ja se slažen.

Cod:4

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igra desetljeća

crash bash(ps1)-igrao kod frenda na plejki 1,bio je jedan od razloga za kupovanje ps1 a poslije i ps2

warcraft 3(pc)- u to vrijeme nije bilo niceg boljeg nego doci iz skole, upalit star trek koji je onda bio u normalno vrijeme i igrat s frendom do mraka

ratchet&clank(svi na ps2)-to sam ko klinac igrao ko lud i presao svaki nebrojeno puta,jednostavni su ali ipak mi imaju ono nesto zbog cega obozavam taj serijal

gta vice city,san andreas i gta4(pc i ps2)-svaki mi je na svoj naci dobar iako mi je san andreas najdrazi,kolko sam samo sati proveo s njim

age of empires 2- instalirao demo s bug-a iz 99.-ih i igrao onih par mapa jedno mjesec i pol svaki dan, nije mi trebala puna igra, to je bilo dovoljno :D

the movies(pc)-to je igra koju nakon sto predem ne mogu vise smislit jer vidim kolko mi je vremena pojela, nakon nekog vremena opet radim istu pogresku i pocinjem je igrat... :D

cod4(pc)-probao sam cod 2 al posto mi je draze moderno ratovanje nije mi se bas svidio, a cod 4 demo sam probao na uskrs 2008 i odmah ga u utorak narucio od lokalno pirata.igram ga jos uvijek i stvarno mi je drago sto sam slucajno na uskrs listao bas taj enter 12/2007 i pomnije procitao recenziju za cod 4

grid(pc)-kratko i jasno, stvarno sam uzivao u njemu

plants vs zombies(pc)-prezarazno, nadam se nastavku sto brze, samo neka traje duze od prvog i nek je sto tezi

to su otprilike igre koje su mi obiljezile ovo desetljece i poredane su priblizno kako sam koju prvi put u zivotu zaigrao

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 23:44 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dakle, ovako:

1. Fahrenheit (Indigo Prophecy)- nenadmasiva atmosfera i napetost, jedna od najupecatljivijih prica ikada (iako malo sjebano na kraju), likovi kojim i dan danas pamtim imena, ustvari to je film ne igra, to sve govori, ima tri razlicita kraja, igra se sa vise likova.

2. Orange box- vjerovatno nesto najbolje sto se desilo gaming industriji, u ekonomskom smislu i po kvaliteti. Sadrzajno je neprocjenjivo. HL2 sa 2 expanzije, Portal (meni omiljena u paketu) i predobra MPG Team Fortress 1 i 2.  Necu da pricam odvojeno o svakoj. Ko nije odigrao nek' se ubije odmah.

3. Deus Ex- mjesavina nekoliko zanrova, rpg, akcija, avantura... Moja omiljena igra. Najbolji level dizajn ikada. Predobra prica. Radnja se odvija u buducnosti. Odlicna atmosfera, odlican zvuk.

4.Modern warfare- najbolji FPS ikada (da se ne uvrijede fanovi Far Cry-a). Grafika, zvuk, kampanja, prica, likovi, oruzje... sve je skoro pa savrseno. Ali ono sto mi se daleko najvise svidja je MP koji sam igrao do iznemoglosti. Obozavam ovu igru kao i nastavak.

5.Counter Strike- ne znam mogu li ovo nazvati posebnom igrom ili je ovo samo mod za HL. Ne zanima me. Samo znam da sam na ovu igru potrosio najveci dio svog zivota. Najbolji multyplayer ikada. Warcraft je mala maca za ovo sto se mene tice. Toliko igrana, nikada prevazidjena, i danas znam odigrati koju partiju sa ortacima. Jednostavno uticaj ove igre na igrace je prevelik da bi se zaobisla.

6. GTA III- sloboda koju je ova igra dopustala, 3D grafika, zvuk i oruzje, kriminal, ubijanje neduznih ljudi, obavljanje prljavih poslova itd itd. Slazem se da je previse nasilja, ali to je bas ono sto svi igraci traze. Osloboditi se viska adrenalina, to je uvijek i bio cilj igranja. Ova igra je jednostavno donijela revoluciju u gaming.

7. Football Manager (nije bitno koje izdanje)- sati mi prolaze kao minute uz fm. A ko bi rekao. Sta tu ima. Tekst, slicice, kruzici, nigdje zvuka niti 3D grafike. Ali zato kada jednom pocnete igrati otkazite sve u narednih 7 dana sto ste trebali uraditi. Ja sam pravi fanatik ove igre.

8. Company of Heroes- najjednostavniji opis, CoD u RTS-u. Nenadjebiva atmosfera, uzbudjenje i napetost. Odlicna preglednost, a u isto vrijeme i komplexnost. Revolucija u zanru strategija. Za pamcenje.

9. Fallout 3- homer pick sto bi se reklo, ali posto je prvi dio izasao '97, znaci ne moze. Znaci ozivio je original, iako ga nije nadmasio ostaje jedna od najboljih igara. Predobra atmosfera, osjecaj usamljenosti i straha, neopisiva zivopisnost lokacija. Odlicna prica i predobri side questovi. Glavna quest malo kratak, ali ovakva remek djela se igraju da bi se istrazivalo, a ne zbog glavne price. Puno tajnih lokacija, oruzja, jednostavno osjecaj da joj nema kraja. Expanzijama je zaokruzena u jednu savrsenu cjelinu.

10. Ne znam koju bi stavio kao desetu. To je jedna medju ovim: morrowind, age of mythology (omiljena mi strategija), Far Cry, NFS Porshe (ako je izasao u proslom desetljecu), PES5, 6... Znam da sam ih puno zaboravio spomenuti ali nema veze. To je to, ukratko.

Loyal to the game
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Simon Ghost Riley kaže...

... i predobra MPG Team Fortress 1 i 2.

Svo ostalo ok (dobra lista), ali ovo si malo fulao ako se ne varam. :)

jbg davno to bi, tako da se ne sjecam tacno, zanemarite :D
Loyal to the game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra desetljeća

FPS koji je na meni ostavio najveći dojam, i pretvorio u zaljubljenika u FPS-ove je MOH:AA sa svojim ekspanzijama. Valja još spomenuti H&D 2, COD2, meni najdraži online FPS : CS 1.6 ... Od RTS-ova Red Alert 2 definitivno, Stronghold Crusader, Anno 1503 i Dungeon Keeper 2. Još mi se sviđaju Heroes of Might and Magic 3,  Diablo 2 : Lord Of Destruction, Gothic III i Worms World Party. Malo sam otišao preopširno kaj ne? :)

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Igra desetljeća

Evo da se i ja ukljucim, igre nisu poredane po rejtingu, vec slucajno:

Football manager (i championship manager dok su ga radili likovi iz Sports interactve)

Fahrenheit

Syberia

Braid

Dragon Age

Diablo 2

Mass Effect

Half life

Max Payne

Morrowind & Oblivion

Plants vs Zombies

Kotor

NFS Porsche

Witcher

Halo

Uz te igre sam proveo najvise vremena, ali je desetljece ipak predugo razdoblje za sjetit se svih dobrih igara koje su se igrale.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra desetljeća

Jedna od ove 3 :) Zašto? Pa imale su ono nešto zbog čega sam ih igra ovih 10 godina.

Warcraft 3 (RoC & TFT)

World of Warcraft

Diablo 2

dodao bih još

Counter Strike 1

Quake 3

UT 99

StraCraft

HL

Diablo 1

Warcraft 1 & 2

al su to igre izašle prije 2000-te  .... top igre zadnjih 20 god :D

0 0 hvala 0
15 godina
Igra desetljeća

DEAD SPACE, PRINCE OF PERSIA, COD, HALF LIFE, TOMB RAIDER, ASSASSINS CREED

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Igra desetljeća

Ev ovako, ja glasam za Prince of Persia serial a neka autor ove teme pobroji glasovo da bi ovo imalo smisla.(I Fable mi je bio super, kada vec svi nabrajajuOsmijeh)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igra desetljeća

1. Crysis

2. Grand Theft Auto: San Andreas

3. Mafia: The City of Lost Heaven

4. Call Of Duty 4 - Modern Warfare

5. Call Of Duty 2

6. Need For Speed: Most Wanted - Carbon

7. SWAT 4

Eto moje osmice (9 sa Carbon-om) ... Vecinom drugom polovicom ovog desetljeca. Tada je ustvari dosao veliki preokret u gamingu :D

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Metal Gear Solid 3

GTA 4

Far Cry 1

Pro Evolution Soccer (objektivno možda i ne, ali igra koju sam možda i najviše vremena igrao)

Tony Hawk (sve osim zadnja 3 dijela)

Indigo Prophecy

Neke od ovih igri nisu za komp, nego za PS2. Razlog što mi je lista ovakva leži u tome da se nisam intezivno bavio gamingom na PC-u do unazad 3-4 godine, igrao sam skoro pa isključivo plejku.

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
neaktivan
Igra desetljeća

GTA: San Andreas

Call of Duty 1, 2, 4, MW2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neutral kaže...

... Vecinom drugom polovicom ovog desetljeca. Tada je ustvari dosao veliki preokret u gamingu :D

Ne znam kako mislis preokret. Ocigledno nisi igrao nista starije i sama pomisao na losu grafiku daju ti zakljucak da su starije igre sranje. E pa vidi nesto, starije igre brisu zadnjicu ovim novijim smecem, i nekoliko su svjetlosnih godina ispred njih. Odigraj neku od njih pa onda pricaj.

Loyal to the game
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice