- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dosta bi bilo igranja na normal, expert here i come :))
Info o postavkama težine, snimiti igru, roknuti se šećerom u žilu i upaliti purist, ekstaza. :)
Postavka težine;
Purist:
- bez ikakve pomoći (bez municije)
- bez sučelja (ne vidiš neprijatelje dok te ne ubiju)
Deluxe Professional Edition
Ništa posebno. Ja čekam Deluxe Professional Premium Limited Ultimate Complete Collection Edition.
Deluxe Professional Edition
Ništa posebno. Ja čekam Deluxe Professional Premium Limited Ultimate Complete Collection Edition.
Radije pričekati još koji mjesec pa uzeti extended deluxe professional premium limited ultimate complete collection edition u crvenoj boji.

Novi gameplay trailer, Introducing Disguises
Ovo je prezakon trailer, izgleda da će igra ispuniti sva moja očekivanja, jedva čekam :)
a fakin šajze ... ja već 2 mjeseca mislim da Hitman izlazi 20.10. i onda danas gledam nešt po netu o tome i skontam da je fakin November zapravo jedanaesti mjesec
.
još mjesec dana mukotrpnog čekanja
Ne da jedva čekam ovu igru. Igrat ću je s guštom, u svakom trenutku uživat. Na hard bez onih sranja. Neprocijenjivo <3
expert ka i svaki hitman dosad,jedva cekan... ps,ne zelimo laganicu poput blood moneya nego nesto za zivce poput silent asassina
Uf jedva cekam,ovo se sigurno kupuje :D
Po ovome sto sam vidio,mogla bi biti igra godine!Cini se zabavno a i za one koji to zele moze biti jako teska..
tama mi je dishonored fino povecao zelju za stealth em up igrama i sad dolazi hitman... show program :D
OPM i OXM dali igri 9/10
OPM i OXM dali igri 9/10
Kud prije?!
Novi Hitman je vec u izradi i obecavaju da ce biti veliko iznenadjenje
http://www.vg247.com/2012/10/26/square-enix-montreal-to-bring-surprises-to-hitman-franchise/
Rađe da se ne žure, nek ovo bude najbolji Hitman ikad pa onda možemo pričat.
Pa disnhonored je neka kombinacija thiefa, assassins creeda i hitmana, thiefa najviše imo.
Inače, kad bi hitman imao supermoći otišao bi na zgradu iq interactivea s bombom. :D
Hmmm ...vrlo zanimljiva igra :)
kad bi Hitman imao super moći to bi vjerovatno izgledalo ovako !!!
Točnije bi bilo, kad Corvo ne bi imao moći sličio bi na g. 47 aka the original assassin ;)
Nope, ličio bi na garreta.
Garret nije ubojica. Po gameplayu možda. Kao lik, ne.
Nije ni corvo ako si nonlethal, a budući da igra takvu igru više nagarđuje...
Garret je svejedno meni poseban. Kad igram kao on onda ne želim ubijati.
S Corvom ili 47 mi nije problem nekoga ubiti. Non leathal prolaz mi je više neki achievement nego nešto što definira tog lika.
Jos nisu izasli sistemski zahtjevi?