Nove slike
Kako dobro izgledaju. Na poslednjoj slici cist brutalis kad ljuljne ovog lika sa terase Nemogu iscekat. Kad izlazi?
Nove slike
Kako dobro izgledaju. Na poslednjoj slici cist brutalis kad ljuljne ovog lika sa terase Nemogu iscekat. Kad izlazi?
20.11.2012. :)
Hvala Bogu da se Bateson vratio, sjecam se kad sam negdje na nekom forumu potpisivao online peticiju da se vrati (kad su javili da ga nece bit). :D
Uvijek je bila neka nada u meni da ce se pojavit, jer je 47 samo jednom progovorio u svim ovim trailerima i gameplayima (ono, "I never left").
Nije to 47 bez tog glasa :D
Sad mi je samo žao što Jesper Kyd nije kompozirao muziku..
Jedva čekam ovo remek dijelo. Čini mi se da i moglo potuć Blood Money *_*
Imam vec jednu Hitman absolution igru na accauntu i sad sam dobio jos jedan gift na steam.LOL
Ako ko hoce neki trejd ili tako nes nek mi se javi u pm,dam mu za pol cijene ;)
Imam vec jednu Hitman absolution igru na accauntu i sad sam dobio jos jedan gift na steam.LOL
Kakav gift?!
Možda si dobio sniper challenge?!
Kakav gift?!
Nije, Professional edition verziju je dobio, ja sam uzeo u pola cijene :)
Kakav gift?!
Nije, Professional edition verziju je dobio, ja sam uzeo u pola cijene :)
Nesto mi pm steka evo sad cu te dodat na steam pa da rijesimo.
Proffesional edition je hitman a dobio sam ga od frenda zbog nekog duga a netreba mi :D
Ovo ce biti meni se cini najbolji Hitman do sad..Jednostavno ima ''ono nesto'' po ovim gameplay videima sto sam vidio..jesu izasli sluzbeni zahtjevi?hvala unaprijed
Uletio je negdje po temi davno jedan video u kojoj se cijeli level prijeđe stealthom, i dosta je dobro odrađeno, na promo videiima se stalno napucavaju da privuku malo cod mularije uz stare fanove.
Uletio je negdje po temi davno jedan video u kojoj se cijeli level prijeđe stealthom, i dosta je dobro odrađeno, na promo videiima se stalno napucavaju da privuku malo cod mularije uz stare fanove.
nisam vidio taj video, ak oce se moci fino stealthom onda je ok, msilio sam da se hitman pretvorio u neki tps
Yup.
Hvala.Veliki zahtjevi,ali nije ni cudo s obzirom na grafiku koja je stvarno odlicno napravljena...
Luda igrica.
Yup.
Hvala.Veliki zahtjevi,ali nije ni cudo s obzirom na grafiku koja je stvarno odlicno napravljena...
zahtjevi nisu opce veliki, stara grafa iz 300 serije, stari dualac na 2.4..
dok su preporuceni cual core i5 ili phenom x2, ili pak neki stariji quad, grafa od 1gb, sasvim standardno
U nabavci sam x3 ili x4 proca. ahtjevi su odlični.
Yup.
dok su preporuceni cual core i5 ili phenom x2, ili pak neki stariji quad, grafa od 1gb, sasvim standardno
core i5 nije velik?ovisi koji zar ne?
Yup.
core i5 nije velik?ovisi koji zar ne?
pa ako se usporeduje sa phenomom x2, svako zdravog uma moze zakljuciti da se radi o starijem core i5 socketa 1156, dual core verziji dakako
a ovo 2.6 ghz quad core se misli za core 2 quad seriju ili stare phenome x4...
To je staro 3 mjeseca i vjerojatno u rangu nagađanja. 1GB RAM? Možeš mislit.
PS: Rainbow Six Vegas iz 2006. je imao minimum 1GB RAM. Čisto usporedbe radi.
To je staro 3 mjeseca i vjerojatno u rangu nagađanja. 1GB RAM? Možeš mislit.
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=628&game=Hitman%205
evo nekih realnih i ljepsih zahtjeva nego oni gore
gore se phenom x2 usporeduje sa core i5 koji je i sa 2 jezgre dosta jaci od phenoma, takoder je bilo koji core 2 quad jaci od phenoma x2.... ono gore nam puno smisla