Heroes of Newerth

poruka: 111
|
čitano: 18.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

I meni je frend jucer reko za igru ! i ja ko lud odma na njihovu stranicu,alienware, fajs i ništa od beta key ! :( pa bi molio nekoga kome je igrica dosadila ili mu se iz nekog razloga ne sviđa ako bi mi pogao proslijediti beta key ! PUNO HVALA ! (msimicic94@gmail.com) ps. (imam 5 000 000 M shipsa na fejs pokeru ;) - ako je nekom potrebno kao meni beta key rado bi mu "udijelio"

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 10:31 (medo-RUĐER).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

jel mi moze neka dobra dusa poslati invite ako ima, bio bih nevjerovatno zahvlaan jer ovo ozgleda prehebeno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

e jel moze neko mi pomoci oko key skoro sam vidjela ovu igru a beta key nigdje da nadjem :(

ili ako ima neki inv.. za key  melly1@gmx.com

havala vam

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 6:40 (melly).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Heroes of Newerth
Gunner_V kaže...
anX kaže...

Neće bit besplatna morat ćeš je kupit,piratske verzije se uopće neće delat jer je igrica bazirana isključivo na multiplayer.

To što si rekao nije mi neki razlog za ne piratizirati :D

Pa većina današnjih igara za multiplayer se mogu igrati pomoću piratskih verzija...

Ja ako bude dobra igra, možda čak i kupim, jer sam fanatik kaj se tiče DotAe...

Da, samo stvar kod Hon-a je sto se hosta na serveru, tako da moze bilo tko hostat i ping ti ovisi samo o vlastitoj vezi..... ako imas problema sam si si kriv, a ne da vices noob host ko u doti

- samim time bit ce problem radit piratsku verziju, ne znam tko ce nudit server za host besplatno

dalje, vidim da se bunite da je sareno i nepregledno. Igrao sam 2-3 dana i bilo mi je sve cudno i bespregledno i presareno i onda sam se naviko, do te mjere da mi se gadi dota kad ju upalim. em je sporija, em 90% partija ima leavera na gareni, cak i dota-league se dese liveri, u hon-u gotovo nikad, 1 od 20 game-ova ima livera buduci su beta-keyevi oskudni i biljezi se svaki leave, uvijek vidis ko cesce liva. Takodjer biljeze se svi statovi (koliko puta si ubi, bio ubijen, asistiro, creep kill, creep denie) i vidis prije pocetka partije ko je retard, vidi se postotak win-ova za svakog igraca, account skuplja exp pa mu vidis level, broj odigranih partija, PSR (public whatever record - sakupljas bodove, pocinjes na 1500, ides u - kad gubis partije, ides u + kad dobijes, neces sa 1900 PSR ko ja igrat s nekim ko ima ispod 1700) itd. itd. itd. Ako cemo realno u hon-u sam se preporodio, jako rijetko se desi da ti je netko u game-u retard tj. ako ti se to desi sam si si kriv, igre su uglavnom balansirane jer imas opciju autobalance ko host gdje ce igra sama po PSR-u pokusati izbalansirat igrace da vjerojatni postotok pobjede bude cim blize 50:50 (ako imas prijatelja ili vise njih mozes ih zakljucat sa sobom u teamu prije balanca tako da sigurno igras s njima a igra jos uvijek bude balansirana) sto u doti uglavnom nije slucaj. Ako je 5 frendova u nekom teamu i zele pwnat 5 randoma znat ces to prije pocetka i neces se ni upustat u tu igru, ili hoces, ali to je tvoj izbor.

Heroji su uglavnom isti, ima par novih, poprilicno zabavnih, uglavnom su svi heroji jako izbalansirani u smislu da sa bilo kojim mozes bilo koga nabit, uz 2-3 iznimke u early gameu.

15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Gunner_V kaže...
anX kaže...

Neće bit besplatna morat ćeš je kupit,piratske verzije se uopće neće delat jer je igrica bazirana isključivo na multiplayer.

To što si rekao nije mi neki razlog za ne piratizirati :D

Pa većina današnjih igara za multiplayer se mogu igrati pomoću piratskih verzija...

Ja ako bude dobra igra, možda čak i kupim, jer sam fanatik kaj se tiče DotAe...

Da, samo stvar kod Hon-a je sto se hosta na serveru, tako da moze bilo tko hostat i ping ti ovisi samo o vlastitoj vezi..... ako imas problema sam si si kriv, a ne da vices noob host ko u doti

- samim time bit ce problem radit piratsku verziju, ne znam tko ce nudit server za host besplatno

dalje, vidim da se bunite da je sareno i nepregledno. Igrao sam 2-3 dana i bilo mi je sve cudno i bespregledno i presareno i onda sam se naviko, do te mjere da mi se gadi dota kad ju upalim. em je sporija, em 90% partija ima leavera na gareni, cak i dota-league se dese liveri, u hon-u gotovo nikad, 1 od 20 game-ova ima livera buduci su beta-keyevi oskudni i biljezi se svaki leave, uvijek vidis ko cesce liva. Takodjer biljeze se svi statovi (koliko puta si ubi, bio ubijen, asistiro, creep kill, creep denie) i vidis prije pocetka partije ko je retard, vidi se postotak win-ova za svakog igraca, account skuplja exp pa mu vidis level, broj odigranih partija, PSR (public whatever record - sakupljas bodove, pocinjes na 1500, ides u - kad gubis partije, ides u + kad dobijes, neces sa 1900 PSR ko ja igrat s nekim ko ima ispod 1700) itd. itd. itd. Ako cemo realno u hon-u sam se preporodio, jako rijetko se desi da ti je netko u game-u retard tj. ako ti se to desi sam si si kriv, igre su uglavnom balansirane jer imas opciju autobalance ko host gdje ce igra sama po PSR-u pokusati izbalansirat igrace da vjerojatni postotok pobjede bude cim blize 50:50 (ako imas prijatelja ili vise njih mozes ih zakljucat sa sobom u teamu prije balanca tako da sigurno igras s njima a igra jos uvijek bude balansirana) sto u doti uglavnom nije slucaj. Ako je 5 frendova u nekom teamu i zele pwnat 5 randoma znat ces to prije pocetka i neces se ni upustat u tu igru, ili hoces, ali to je tvoj izbor.

Heroji su uglavnom isti, ima par novih, poprilicno zabavnih, uglavnom su svi heroji jako izbalansirani u smislu da sa bilo kojim mozes bilo koga nabit, uz 2-3 iznimke u early gameu.

daj nemoj vise pomozite mi za acc molim vas please melly1@gmx.com

16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Za sve one kojima se HoN ne sviđa dobra vijest... Icefrog i Valve rade na novoj doti... sigurno ce kostat al nadam se i da ce bit bolja....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

I have some really awesome news I'd like to share with you guys. I am now leading a team at Valve! I finally have all the resources needed to do some very exciting stuff that you guys will love. I look forward to revealing more specific details when the time is right.

My goal and top priority in the future is to solve the surrounding issues that affect the DotA experience in order to allow it to reach new heights. Addressing these issues will enable us to further enjoy aspects of DotA such as the gameplay, mechanics, and in-game feel that currently work well and ought to be maintained. As I've said many times in the past and especially after today's developments, I am very excited about DotA's future!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

ako neko ima invite ili  key ...neka poslalje ..pls  storellii@net.hr ..hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Storka kaže...

kakav hon to je čista kopija dote još da ti to plaćam...dobro ovim novacima koji vide to prvi puta će im se i svidjet ali ljudima koji igraju dotu po 4 5 godina gledat će drugačije mislim da je dota bolja igra...nije sve u grafici igrice ima tu nečeg drugog

Prodajem konfiguraciju INTEL Celeron 1.9,ATI Radeon9600XT,1GBKingmax,120GB Tvrdi Disk 120GB(7200RPM),CD čitač ASUS QuietTrack 52xMax i DVD čitač s pržilicom,Matičnaploča:Gigabyte478Soc7 700KN ZAGREB
16 godina
neaktivan
anX kaže...
Storka kaže...

kakav hon to je čista kopija dote još da ti to plaćam...dobro ovim novacima koji vide to prvi puta će im se i svidjet ali ljudima koji igraju dotu po 4 5 godina gledat će drugačije mislim da je dota bolja igra...nije sve u grafici igrice ima tu nečeg drugog

Istina... HoN je napravio korak dalje od Dote... meni se osobno ne svidja grafika i animacije... a i prestar sam da bi se navikava na nove iteme i sl... lakse mi je ostat pri starom.

Al sto se tice igrivosti, dropanja, cheatera... HoN je miljama ispred dote... al evo kao sto sam napisao gore Iceforg radi kompletno novu dotu sa Valveom... pa cemo vidjeti...

15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

gago aj mi molim te na privatne poruke napises link za stranicu gdje mogu nabaviti Beta key ili mi ga napisi na privatne poruke

plizzz thnx....

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 20:30 (smolla).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Igran HoN ima mjesec dana,na početku mi se igra zgadila,no nakon 5-6 partija sam se jednostavno uživio..nakon toga sam zabcio partiju dote i nisan mogo vjerovat koliko je HoN bolji..doslovno nisan mogo pogodit kripa u doti nakon hona koji je duplo brži..

Vidin neki se nemogu priviknut na heroje i svo šarenilo u mass fightu..nisan ni ja mogo,trebalo mi je par dana da pohvatam većinu stvari i to je to :)

Sve u svemu probajte,prisilite se na par partija,nećete falit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

moze meni invite jedan ili beta key ? hvala ...

Neoverclockabilni - Shit happens

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

i meni treba 1 key :( inace sam HIGH u takvim igrama :P

iuiuiu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Evo zamolio bih ko netko ima key viska ili zna gdje ga pronaci da posalje ili me uputui na neku stranicu . Unaprijed hvala .

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina

Ako netko ima beta key pls na pm. Hvala

17 godina

posalji mi svoju e-mail adresu na pp, pa ti danas(mislim na nedjelju) posaljem key (na m.bug.hr sam, pa ne mogu slati privatne poruke)

edit: nemam više keyeva Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 12:30 (denix).
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

dali mi moze netko poslat invite beta key za heroes of newerth.....

na e-mail kreten-s-3-noge@hotmail.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Daj mi jedan

15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Igra je predobra počeo sam je igrati ima par dana. Efekti su odlični i grafika. Svakako preporučam

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

jesu li ostali ikoi key-evi :( trazim ga ima... pa bi bio zahvalan ako bi mi netko dao jedan invite ili key..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth
Vidim da je tema mrtva..samo se keyevi tražu.
Ajde koliko vas ima koji igrate,mogli bi jednom odigra partiju?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja sam za neku partiju uvijek
dodaj me ingame, nick mi je: dj_chuckie
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

Dodajte me svi koji igrate HoN, nick mi je Cerina

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Heroes of Newerth

moj nick je REFLExZUR pa dodaj te da bacimo jednu :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth
Dodo sam vas,zovite kad ste za partiju :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja igram dosta puno pa ako hocete dodajte me, djdado
16 godina
Heroes of Newerth

Aj trebo bih jedan invite za frenda za HoN. Pa ako ima itko viška.

pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
molim te dok ne igras hon bi li mogao dati meni acc samo da probam malo igrat...nisam liver niti nista vec imam iskustva sa takvim igrica jer vec 2-3 godine igram dotu.fala. ako hoces :D(nadam se) e-mail mi je zdravko.kantica@gmail.com
16 godina
neaktivan
Heroes of Newerth
Evo otkad je došo update nemogu igrat,uopće se nemogu spojit na chat server,oni nešto rade ili je do mene?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice