Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Napišite s kojim ste likovima pobjedili heroic 1. i 2. wing :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

1 wing heroic

anub druid posto primas dosta dmg dobre karte su ak nemas alekstraze molten gianti nabacas tauntera i gotovo ocas posla

faerlina paladin isto kao i za anuba

maexna je bila zajebana s paladinom dok se nije posrecilo tu jeftine charge karte (leeroy :D) i vodoo doctor s 2 heala obavezan

Jos uvijek nemogu otkljucat drugi wing koje sranje imam 710 golda i stoji mi ono waiting for authorization i nista se ne desava

13 godina
neaktivan

Prva 2 bossa Zoo, treći Druid (može i paladin). Treći je najlakse sa freeze mage-om winat ali nemam karte za freeze mage-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 13:15 (kenan.M).
17 godina

Prva dva freez mage treci control warrior. I na trecem nemozes koristit alexa.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
neaktivan

Niko nema problema sa otkljucavanjem 2 winga ?

13 godina
mr.freeze kaže...

Niko nema problema sa otkljucavanjem 2 winga ?

svi imaju. a i piše u battle.netu

-.-

16 godina

Ma trećeg samo nabacaš dosta miniona koji imaju po 1 HP (s njima bait-aš one spore) i staviš par njih koji su jeftini i imaju malo više HP i ovaj skroz baca spore i samo si bufaš minione i gg.

LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Freeze mage prva 2 bossa, treći priest. Tak sam riješio prvi wing izgleda da bude i drugi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Maexxanu nikako ne mogu ni sa paladinom ni sa mageom dobit, a sve vrhunske karte imam. Jednostavno uvik me negdi sj*be s nečim -.-'''

0 0 hvala 0
17 godina

Mi pricamo o drugom wingu -_-

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina

Ma ne mogu 1. proć, a kamoli 2.....

1 0 hvala 0
17 godina
13 godina

maexxna je prelagana. najlaksa od svih u wing 1.

kako normal tako heroic.

16 godina

Krenio sam se sada zabavljat s priestom. Super zabavan. Thoughtsteal najbolja karta u igri {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Krenio sam se sada zabavljat s priestom. Super zabavan. Thoughtsteal najbolja karta u igri {#}

Priest je ludilo klasa :D
Ugl. proša sam sve wingove, muku sam namučia na nekim heroic gadovima, al dobro je :D

17 godina

Kak si ti proso sve wingove kad su tek 2 vani?

13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Kak si ti proso sve wingove kad su tek 2 vani?

take a wild guess....

16 godina

Gledam sad kad se otvara slejdeći wing jer bi si uzeo koji pack da dobijem dusta da s kraftam jednu priest kartu. Vidim da se tek za 3-4 dana otvara i kupim 2 packa i dobijem u jednom King Mukla i Gold Coldlight murlocka.

Sad kad sam ponovno krenio aktivnije igrat (večinom arenu a sad ću i ranked krenit malo) dobijem legendary vrlo često.

Još niti jednog duplog nisam dobio. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sutra u 15:00 - 16 kvalificiranih igrača kroz posljednja 4 Weekly turnira razigrava za Logitech nagrade!

http://www.e-sports.hr/hs/tournaments/e-sports-hr-monthly-finals-1-nedjelja-03-08-2014-u-15h/

2 1 hvala 0
16 godina

U polufinalu sam E-Sports.hr Monthly Finals #1. Sad ću garant opet i po 3. put igrat s latvijcem. Treća sreća

EDIT:

Izgubio 3-1 opet.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 17:41 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Al covijek ima vise srece nego pameti, jest da dobro igra pogotovo miracle ali jbt ima dva Knife Juggler i bacam minione a on na 1HP i ima dva taunta i nikako ga u glavu pogodit, s tim da je dva poteza ranije imo 2HP i nisam mogo izvuc taj dmg :S. A protiv freez maga mi je bacio loatheb taman kad sam imo pyro za dovrsit ga a drugog ice blocka nigdje na vidiku iako mi je ostalo par karti u decku al neka mu je ja se moram malo ohladit jel mi je fkt diglo zivce to.

16 godina

Igra latvijac dobro šta je je.

U sljedeće turnire treba uvest da protivniku možeš banat jednu klasu. Muka mi je više od ovih ZOO.

GZ na drugom mjestu. {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hvala, ja nisam igro protiv niti jednog svaki put kad sam se pripremio na zoo dobio sam handlocka.

16 godina

Baš sam se dobro nasmijo {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

nisam igrao ovo jako dugo,moze li se sta dobro napraviti bez expanzije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Zna tko info oko novog winga?

16 godina

Dajte neke ideje za 2. heroic bossa u novom wingu ?

Probo sam praktički sve. Jednom došao do njegovog praznog decka, imam board control i meni 2 HP-a ostalo i lik izvuće Drain life kao zadnju kartu i izgubim...

EDIT:

Riješio sam ga jedva

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 16:04 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Dajte neke ideje za 2. heroic bossa u novom wingu ?

Probo sam praktički sve. Jednom došao do njegovog praznog decka, imam board control i meni 2 HP-a ostalo i lik izvuće Drain life kao zadnju kartu i izgubim...

EDIT:

Riješio sam ga jedva

Znači normal sam prešao prva dva bosa iz 1. i 3. iz 3. puta sve sa handlockom. Ove 2 misije druge sam isto brzinski rješio iz 2-3 pokušaja, ali heroic nikako ne mogu s ničim.
Ako je netko nešto rješio nek mi udre sliku decka da mogu probat to ubit jer sam poludia opet :/

16 godina

Prvog sam riješio s priestom.

Išao na foru da buffam one njegove minione i da mu uzmem njegov wep. Nakon dosta vremena u početnoj ruci sam imao Innier Fire te sam par poteza kasniej dobio njegov wep s mindcontrol. Ubacio sam mnogo jeftinih miniona tako da mislučajno nebi direktno u facu radio 20dmg. 

Evo mog decka: http://imgur.com/C9fdVcJ

Za 2. sam obrisao, al bio je Druid deck s onom novom seed kartom, dosta taunt miniona, buffova, Savage roar, i heala i ubacio sam sve žive karte koje protivniku daju da vuće extra kartu (Oracle, Naturalize, Dancing swords). Taktika je bila da preživit dok ovaj neizvuče sve karte iz decka i sam sebe ubije. 

3. Idem sad radit {#}

EDIT:

Evo i zadnjeg. Riješio sam ga s Paladinom. Equality pyro i slične kombinacije riješe sva tri miniona i onda samo s heal i tauntima blokiraš wep. Evo deck:http://imgur.com/YUpCMjL

Mislim da ga se može i s priestom riješit (shadow word i mass silence i ostale karte s kojima uzmeš protivničke minione).

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 17:39 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice