Napišite s kojim ste likovima pobjedili heroic 1. i 2. wing :D
Napišite s kojim ste likovima pobjedili heroic 1. i 2. wing :D
1 wing heroic
anub druid posto primas dosta dmg dobre karte su ak nemas alekstraze molten gianti nabacas tauntera i gotovo ocas posla
faerlina paladin isto kao i za anuba
maexna je bila zajebana s paladinom dok se nije posrecilo tu jeftine charge karte (leeroy :D) i vodoo doctor s 2 heala obavezan
Jos uvijek nemogu otkljucat drugi wing koje sranje imam 710 golda i stoji mi ono waiting for authorization i nista se ne desava
Prva 2 bossa Zoo, treći Druid (može i paladin). Treći je najlakse sa freeze mage-om winat ali nemam karte za freeze mage-a.
Prva dva freez mage treci control warrior. I na trecem nemozes koristit alexa.
Niko nema problema sa otkljucavanjem 2 winga ?
Niko nema problema sa otkljucavanjem 2 winga ?
svi imaju. a i piše u battle.netu
-.-
Ma trećeg samo nabacaš dosta miniona koji imaju po 1 HP (s njima bait-aš one spore) i staviš par njih koji su jeftini i imaju malo više HP i ovaj skroz baca spore i samo si bufaš minione i gg.
Freeze mage prva 2 bossa, treći priest. Tak sam riješio prvi wing izgleda da bude i drugi....
Maexxanu nikako ne mogu ni sa paladinom ni sa mageom dobit, a sve vrhunske karte imam. Jednostavno uvik me negdi sj*be s nečim -.-'''
Mi pricamo o drugom wingu -_-
Ma ne mogu 1. proć, a kamoli 2.....
maexxna je prelagana. najlaksa od svih u wing 1.
kako normal tako heroic.
Krenio sam se sada zabavljat s priestom. Super zabavan. Thoughtsteal najbolja karta u igri
Krenio sam se sada zabavljat s priestom. Super zabavan. Thoughtsteal najbolja karta u igri
Priest je ludilo klasa :D
Ugl. proša sam sve wingove, muku sam namučia na nekim heroic gadovima, al dobro je :D
Kak si ti proso sve wingove kad su tek 2 vani?
Kak si ti proso sve wingove kad su tek 2 vani?
take a wild guess....
Gledam sad kad se otvara slejdeći wing jer bi si uzeo koji pack da dobijem dusta da s kraftam jednu priest kartu. Vidim da se tek za 3-4 dana otvara i kupim 2 packa i dobijem u jednom King Mukla i Gold Coldlight murlocka.
Sad kad sam ponovno krenio aktivnije igrat (večinom arenu a sad ću i ranked krenit malo) dobijem legendary vrlo često.
Još niti jednog duplog nisam dobio.
Sutra u 15:00 - 16 kvalificiranih igrača kroz posljednja 4 Weekly turnira razigrava za Logitech nagrade!
http://www.e-sports.hr/hs/tournaments/e-sports-hr-monthly-finals-1-nedjelja-03-08-2014-u-15h/
U polufinalu sam E-Sports.hr Monthly Finals #1. Sad ću garant opet i po 3. put igrat s latvijcem. Treća sreća
EDIT:
Izgubio 3-1 opet.
Al covijek ima vise srece nego pameti, jest da dobro igra pogotovo miracle ali jbt ima dva Knife Juggler i bacam minione a on na 1HP i ima dva taunta i nikako ga u glavu pogodit, s tim da je dva poteza ranije imo 2HP i nisam mogo izvuc taj dmg :S. A protiv freez maga mi je bacio loatheb taman kad sam imo pyro za dovrsit ga a drugog ice blocka nigdje na vidiku iako mi je ostalo par karti u decku al neka mu je ja se moram malo ohladit jel mi je fkt diglo zivce to.
Igra latvijac dobro šta je je.
U sljedeće turnire treba uvest da protivniku možeš banat jednu klasu. Muka mi je više od ovih ZOO.
GZ na drugom mjestu.
Hvala, ja nisam igro protiv niti jednog svaki put kad sam se pripremio na zoo dobio sam handlocka.
nisam igrao ovo jako dugo,moze li se sta dobro napraviti bez expanzije?
Zna tko info oko novog winga?
Dajte neke ideje za 2. heroic bossa u novom wingu ?
Probo sam praktički sve. Jednom došao do njegovog praznog decka, imam board control i meni 2 HP-a ostalo i lik izvuće Drain life kao zadnju kartu i izgubim...
EDIT:
Riješio sam ga jedva
Dajte neke ideje za 2. heroic bossa u novom wingu ?
Probo sam praktički sve. Jednom došao do njegovog praznog decka, imam board control i meni 2 HP-a ostalo i lik izvuće Drain life kao zadnju kartu i izgubim...
EDIT:
Riješio sam ga jedva
Znači normal sam prešao prva dva bosa iz 1. i 3. iz 3. puta sve sa handlockom. Ove 2 misije druge sam isto brzinski rješio iz 2-3 pokušaja, ali heroic nikako ne mogu s ničim.
Ako je netko nešto rješio nek mi udre sliku decka da mogu probat to ubit jer sam poludia opet :/
Prvog sam riješio s priestom.
Išao na foru da buffam one njegove minione i da mu uzmem njegov wep. Nakon dosta vremena u početnoj ruci sam imao Innier Fire te sam par poteza kasniej dobio njegov wep s mindcontrol. Ubacio sam mnogo jeftinih miniona tako da mislučajno nebi direktno u facu radio 20dmg.
Evo mog decka: http://imgur.com/C9fdVcJ
Za 2. sam obrisao, al bio je Druid deck s onom novom seed kartom, dosta taunt miniona, buffova, Savage roar, i heala i ubacio sam sve žive karte koje protivniku daju da vuće extra kartu (Oracle, Naturalize, Dancing swords). Taktika je bila da preživit dok ovaj neizvuče sve karte iz decka i sam sebe ubije.
3. Idem sad radit
EDIT:
Evo i zadnjeg. Riješio sam ga s Paladinom. Equality pyro i slične kombinacije riješe sva tri miniona i onda samo s heal i tauntima blokiraš wep. Evo deck:http://imgur.com/YUpCMjL
Mislim da ga se može i s priestom riješit (shadow word i mass silence i ostale karte s kojima uzmeš protivničke minione).