Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.723
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
AmonZero kaže...

Neznam jeste vidjeli što je jedan lik s reddita dobio u svom packu.

http://imgur.com/9ooCx6Q

Rare

EEEPIC

EEEPIC

GOOOLDEN EEPIC

OOOOOH LEGENDARY

Ali to je klasika u Blizzardovim igrama...sjećam se dropova po Diablu 3 kad je kolega dobio prsten od skoro 100 eura tada na rmahu, a ja čitavo vrijeme nisam mogao dobiti aposlutno ništa.

Netko dobije ali kad dobije dobije kako treba.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina

a bogte

17 godina

Ja nemogu vjerovat, kolke su sanse da u decku sa 15ak miniona izvucem samo dva u gamu u kojem smo dosli do 9mana. Zivi uzas.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
R4zOR229 kaže...

Ja nemogu vjerovat, kolke su sanse da u decku sa 15ak miniona izvucem samo dva u gamu u kojem smo dosli do 9mana. Zivi uzas.

Welcome to Hearthstone {#}

17 godina

Jel ko blizu kojem zlatnom heroju? Meni fali jos samo 440winova ra rouga :D, i jel zna ko kad zavrsava ovaj zadnji test seson, stalno je pisalo u igri sad vec par dana nis ne pise.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
neaktivan

nakon 6 mjeseci (mozda i vise) igranja konacno i ja dobim legend. kartu... bas sam neki sretnik hahaha

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra je odlična, ali mislim daodostajem polako od nje. Igrat ću samo dnevne. Ne velim a znam dobro igrat, ali u 90+% slučajeva vučem u prvih 6-7 poteza karte koje u toj partiji nisu upotrebljive, a kad ih trebam onda ih nema.

Neznam jel to baš random vučenje karata al kak objasnit da neke karte u hrpetini partija nisam nikad izvukao, dok su druge obavezno kod djeljenja i kad ih maknem dobijem ih u prvom ili drugom krugu ponovo.

0 1 hvala 0
16 godina

Čovjče pre više plačete. Ovo je igra brojeva. Mislite da imate peha u kartama koje vučete ili kod dobivanja karta iz paketa... no sve je to statistika. Tražite mišljenje gdje ga nema. Ako konstantno vučeš karte koje ti nisu korisne - očito nisi napravio dobar deck

1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

Dek je iskopiran s neta, po ocjenam je to ok dek. Karte su korisne ali ne za konkretnu situaciju u drugoj partiji kad ih trebam vučem one koje su trebale za protivnika prije. (nije isto ako protivnik igra rush deck ili dek za kontrolu i kasniju fazu igre)

16 godina
Davor31 kaže...

Dek je iskopiran s neta, po ocjenam je to ok dek. Karte su korisne ali ne za konkretnu situaciju u drugoj partiji kad ih trebam vučem one koje su trebale za protivnika prije. (nije isto ako protivnik igra rush deck ili dek za kontrolu i kasniju fazu igre)

Đabe tebi što iskopiraš deck s neta kad neznaš igrat s njim kako treba.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
16 godina
odjavljen
R4zOR229 kaže...

Jel ko blizu kojem zlatnom heroju? Meni fali jos samo 440winova ra rouga :D, i jel zna ko kad zavrsava ovaj zadnji test seson, stalno je pisalo u igri sad vec par dana nis ne pise.

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/13115214/hearthstone%E2%84%A2-test-season-4-begins-3-1-2014

Dakle, kraj mjeseca. Sinoc je mislim pisalo jos 3 dana, tako da bi to bilo to. Bas sam sinoc malo gledao stream na twitchu, jel' mi ruka otpala od RoS-a {#}.

16 godina
AmonZero kaže...
Davor31 kaže...

ajde pojasni pametnjakoviču?

13 godina

mislim da je čovjek dobro rekao.

nije isto sam iskopirat deck,treba znat i upotrijebit ga.

pa samo s basic deckom mozes daleko dogurat,ako pametno igraš

17 godina
neaktivan

Slazem se s AmonZerom, ali ovo od Rocinante mi ne drzi vodu.

Ne mozes s Basic bas daleko. Bar ja nisam mogao.

Cim sam promijenio par karti, odmah je bila druga slika.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 13:03 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

ma smješni ste. Da, ja uzmem legendary deckove ali ne igram puno i doguram do ranka 1-2 svake sezone. Prošle sam ušao u legendary. Ovo je brutalno laka igra za igrati. Mislim da bi djeca s autizmom mogla igrati kao streameri poput Trumpa i Krippa.  Fora je samo switchati u deckove koji su hard counter aggro ili kontrol deckovima, pošto kako se penješ u rankovima, ponavljaju se isti tipovi deckova nakon recimo rank 2 sreo sam puno huntera i murloc warlocka... staviš deck s puno removala i velikih taunta i gg. Uz to... sve karte sam osvojio u areni s tim da uvjek držim golde iznad 1000k i kada stignem do 1500, kupim 5 paketa. Ajde sad igram rjetko no mislim da si glupost bubnuo. Razumio bi da tako nešto veliš u Starcraft topicu ili kod neke igre gdje se zahtjeva skill.... no Hearthstone je jednostavno poznavanje counter deckova i RNG... No neznam zašto se uopče trudim argumentirati. Topic je puni likova koji spamaju kako nikada ne vuču dubre karte i kako im paketi nikada ne daju legendary-e. Skužit čete dječice kad dobite statistiku i vjerojatnosti u školici

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 13:14 (acca).

1 4 hvala 0
15 godina
acca kaže..

Mislim da bi djeca s autizmom mogla igrati kao streameri poput Trumpa i Krippa.  

Stari moj ni sam ne znaš što si sad rekao. {#}

13 godina

truth be told covjek je debelo u pravu.

Igra je lagana,karata ima malo. Svaki red,ponavljam SVAKI RED točno znas sto ce protivnik bacit ako imas imalo iskustva i mozga.Bilo koji heroj to bio. Dakle,kad igras protiv huntera,warlocka,magea...itd.. Turn 1,2,3,4...tocno znas sto moze baciti jer ima tako malo karata a i svi igraju iste deckove basically.

Hearthstone nije kompliciiran,stvarno nije.Čak su i mehanike jednostavne. Istina RNG igra ulogu kad vučeš karte,ali ako je deck dobro slozen i dobro mulliganaš svaki red nešto upotrebljivo možeš izvuć. 1 od 10 gejmova ce bit kad povuces sve preko 5 mane na pocetku. Desi se,but then again desi se i protivniku.

16 godina
acca kaže...
AmonZero kaže...
Davor31 kaže...

Možeš ti iskoropirat neki legendary deck, al đabe ti je ako ti neznaš koje karte treba uzet, a koje eliminirat na početku game-a i kako i na koji način odigrat karte koje su ti dostupne tokom cijele igre. Sve to ovisi koja si ti klasa i koja je protivnik klasa i što se može od njega očekivat. Ako ti to neznaš možeš ti imat i deck s kojim je netko osvojio turnir od 100000 $ i opet ćeš izgubit. 

Šta se odma bahatiš koji k**** ?

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
16 godina
AmonZero kaže...
acca kaže...
AmonZero kaže...
Davor31 kaže...

Možeš ti iskoropirat neki legendary deck, al đabe ti je ako ti neznaš koje karte treba uzet, a koje eliminirat na početku game-a i kako i na koji način odigrat karte koje su ti dostupne tokom cijele igre. Sve to ovisi koja si ti klasa i koja je protivnik klasa i što se može od njega očekivat. Ako ti to neznaš možeš ti imat i deck s kojim je netko osvojio turnir od 100000 $ i opet ćeš izgubit. 

Šta se odma bahatiš koji k**** ?

to je stvarno teško

15 godina
Rocinante2112 kaže...

truth be told covjek je debelo u pravu.

Igra je lagana,karata ima malo. Svaki red,ponavljam SVAKI RED točno znas sto ce protivnik bacit ako imas imalo iskustva i mozga.Bilo koji heroj to bio. Dakle,kad igras protiv huntera,warlocka,magea...itd.. Turn 1,2,3,4...tocno znas sto moze baciti jer ima tako malo karata a i svi igraju iste deckove basically.

Hearthstone nije kompliciiran,stvarno nije.Čak su i mehanike jednostavne. Istina RNG igra ulogu kad vučeš karte,ali ako je deck dobro slozen i dobro mulliganaš svaki red nešto upotrebljivo možeš izvuć. 1 od 10 gejmova ce bit kad povuces sve preko 5 mane na pocetku. Desi se,but then again desi se i protivniku.

Igra je easy to learn ali difficult to master.

Ponekad uz super pick i deck, nemaš sreće i gotovo, a kad te zareda yebeš ga.

Prilično je jadno reći da djeca sa autizmom mogu igrati kao trump i ostali jer nije istina. pretjerivanje i vrijeđanje ostalih ljudi koji nisu jednakog skilla kao autor onog posta.

(radim sa takvom djecom i reći takvo što je stvarno bahaćenje bez granica)

Igra je izuzetno kvalitetna i laka za naučiti, ali ponekad i brutalno nepravedna prema početnicima i onima koji nemaju toliko skilla kao neki ovdje.

Ugl. to sum up, igrati i igrati nema druge.

Btw. gledam one fight night mečeve, pa mi je malo lakše kad tamo vidim koliko ekipa nekad nema sreće.

13 godina

Zar ima koja vise OP classa od HUNTER-a... nevijerovatno kolko je to OP ... 

Finger Up
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
razermario kaže...

uopče nije OP... samo je najlakše napraviti dobar deck s basic kartama, netrebaš niti jedan legendary, ni epic da doguraš visoko

14 godina

Shaman ti je OP.... svaka njegova class karta je predobra.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
razermario kaže...

Zašto je OP? Zato kad ti staviš 3-4 creepa na board, on stavi houndove ili?

Houndovi djeluju op, ali imaj na umu da za houndove njegov neprijatelj već mora imati prednost na boardu.

Combo buzzard+psići+wolf je dobar, ali trebaju se zvijezde poklopiti nekad da ga dobiješ.

Dobar je hunter, ali OP nije.

17 godina
razermario kaže...

Zasto, samo pazi da imas 2-3 minona max na boardu i nista ti nemoze. To ste vecina ljudi kad moze nesto odigrat na board to odma radi bez ikakvog razmisljanja onda to radi je druga stvar.

15 godina
R4zOR229 kaže...
razermario kaže...

Zasto, samo pazi da imas 2-3 minona max na boardu i nista ti nemoze. To ste vecina ljudi kad moze nesto odigrat na board to odma radi bez ikakvog razmisljanja onda to radi je druga stvar.

Pa kao i protiv mnogih drugih, protiv magea isto stavi 3-4 dobra creepa i popušiš flaming. Treba uvijek pretpostaviti da ima neki swipe/removal i igrati u skladu s time,

Nekad zaboraviš i kazne te i to je ta čar igre {#}

edit:

Op rex :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 20:35 (fila2208).
15 godina

Odigrao najbolju partiju dosad.

rex vs druid.

igramo i frajer ide raga.

ja ga kopiram, njegovog skinem na 1 i ubijem

On mac, big hame huntera i 8hp heal.

Pa dalje lik stavi onog zmaja što spawna whelpove...a ja u ruci starving buzard i izvučem iz decka, houndove.

Spawnam taj combo, povučem hrpu karata, poništim whelpove i syebem zmaja, mislim da je onxyia (ne znam te legendarne karte sve) skinem na jedan i riješim.

I za kraj lik stavi yseru, srećom uberem buzarda, stavim animala, dobio eaglehorn, a u ruci dva kill commanda, a on 15 hp. 10 mac tako i eagle i polje.

Lik wp viče, ja vičem sry i wp, stvarno dobar meč u kojem sam imao priznam jako jako puno sreće.

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ja sam izgleda jedini koji obožava kad protivnik u late game-u ima more miniona na boardu. Tek mi onda proradi mašta i da vidiš klanja. Još ako igram s "whorelock" ufff. Ali što jes, jes, Raxi za te situacije ima jako dobra rješenja.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

rexara koji ide na UTH jako je lako shebat. Nikad više od 2 miniona gore imat,i samo ga kontroliraš.

a svi igraju isti deck,tako je lako to countrati sa nekim laganim mass removalima.

cak je i whirlwind dosta..

15 godina

lako je pustiti da se board popuni kad te u ruci čeka neki swipe/flaming itd, ali ja baš kao huntaz ne volim da se previše popuni već čekam prilike poput to kad stvori te whelpove ili tako nešto, naspama board pa iskoristim houndove da izvučem nove karte.

Često izvučem dva kill commanda, imam eaglhorne, steady shot, možda koji arcane i i eto ti 15-17dmg samo tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice