Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 660.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
AmonZero kaže...
DeathBringer12 kaže...

2x blizzard, 2x fireblast, 2x polymorf (kako se zove..) i još onaj spell koji dava 10dmg neprijateljskom heroju + skoro svaka karta mu je +1 spell dmg :)

I još ovo

+ 2x ona karta koja kada udre protivnicku kartu ili heroja zaledi ga.

16 godina

Igram protiv Priesta i lik iskoristi 3 Mindcontola zaredom. {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam jos uvijek probao, ali zanima me jedna stvar ako mi netko moze reci. Hoce li biti pay-to-win? Ako hoce da ne pocinjem igrati.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goodye kaže...

Nisam jos uvijek probao, ali zanima me jedna stvar ako mi netko moze reci. Hoce li biti pay-to-win? Ako hoce da ne pocinjem igrati.

je toliko fakin teško pogledati stranicu iza... ??? 

17 godina

sry, citao sam ispocetka i nisam nasao, pa mi se nije dalo citati 8 stranica. Moja greska.

Ali na kraju svodi se na isto, na pocetku je free igra koja ce kada izide full verzija biti pay to win. Odlicno

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ekipa ako vam se svida Hearthstone, probajte Faeria, igra je daleko bolja sta se mene tice. Danas zavrsava kickstarter koji je bio uspjesan i igra izlazi za par mjeseci

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goodye kaže...

sry, citao sam ispocetka i nisam nasao, pa mi se nije dalo citati 8 stranica. Moja greska.

Ali na kraju svodi se na isto, na pocetku je free igra koja ce kada izide full verzija biti pay to win. Odlicno

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ne mora se apsolutno ništa plačati, pogotovo ako se igra casual, napraviš daily quest i jednu arenu na dan. Ja VEČ imam preko 70% karata s tim da nikada nisam platio niti nisam farmao golde izvan daily questa

13 godina
neaktivan
zjaka kaže...

Ekipa ako vam se svida Hearthstone, probajte Faeria, igra je daleko bolja sta se mene tice. Danas zavrsava kickstarter koji je bio uspjesan i igra izlazi za par mjeseci

Hearstone je blizzardova igra, sa elementima wowa sto znaci nece imati konkurenciju iako realno kad gledam gameplay, to je jbeni TCG i nista vise. Kad malo razmislim i ne zelim beta key, penzionerska igra

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina

inače postoji jedan bug koji neda ljudima da se prijave za betu na battle.netu i tako pricam ja s GM-om kad ono:
Please know that in 30 days time Hearthstone will be on open beta, as announced at BlizzCon earlier this evening.
We will be working to solve the "update preferences" button issue, meanwhile follow this workaround and forget that the "update preferences" is there :)

Have fun.

daklen,biće za mjesec dana open beta

ak ima onih koji nisu dobili key dobice prije open bete ziher jer su rekli da ce svi koji su se prijavili sudjelovati prije neg bude OB

15 godina
neaktivan

Neznam jel itko stavio http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11524460/hearthstone-at-blizzcon-fireside-chat-panel-highlights-11-8-2013

Puno promjena, nabolje, jedino me smeta sto nisu nerfali priesta jer je opina samo takva. I to ne zbog mind controla, vec zbog jeftinog removala.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 12:03 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rocinante2112 kaže...

inače postoji jedan bug koji neda ljudima da se prijave za betu na battle.netu i tako pricam ja s GM-om kad ono:
Please know that in 30 days time Hearthstone will be on open beta, as announced at BlizzCon earlier this evening.
We will be working to solve the "update preferences" button issue, meanwhile follow this workaround and forget that the "update preferences" is there :)

Have fun.

daklen,biće za mjesec dana open beta

ak ima onih koji nisu dobili key dobice prije open bete ziher jer su rekli da ce svi koji su se prijavili sudjelovati prije neg bude OB

Kakav workaround?

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Bio sam sretan k'o malo dijete kada su to najavili :P

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 19:10 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KaMiKaZa kaže...

Bio sam sretan k'o malo dijete kada su to najavili :P

+1

Ovo mi je sada skratilo neke muke posto ce nam kod kuce biti lakse igrati na tabletima, a ne da svatko sjedi u fotelji s prijenosnikom u krilu.

Taman sam s boljom polovicom trazio neku igru i ovo nam je doslo kao naruceno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina

moze mozda neko posuditi da odigram par partija , cekam vec 2 mjeseca i nista od keya...{#}

1 0 hvala 0
12 godina

Nema pkljua,nigdje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

gledao stream i malo mi zao hehe krip izgubio ( iako se i on malo umisljeno drzi ) ali artosis je tako ostavio dojam umisljen^n

1 0 hvala 0
16 godina
g3arv8 kaže...

gledao stream i malo mi zao hehe krip izgubio ( iako se i on malo umisljeno drzi ) ali artosis je tako ostavio dojam umisljen^n

Mogu reć da je finale bilo odlično. Mislim da se vidjelo na cijelom turniru koliko je Priest OP.

Nije mi Paladin bio nešto, ali nakon što sam danas pogledao ovaj turnir promijenio sam mišljenje. Sutra odma s njime derem arene ak ga bude među pickovima :)

13 godina

True , priest OP , a reckful je trebo pvpat wow ... krip je dosta geekao hearthstone.. GG za turnir jako zanmiljvo za gledat!

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Uvijek sam volio gledati blizzcon, ali ti turniri odnosno koga odabiru da igraju nove igre bože sačuvaj. Prije Dota 2 još u beti, ljudi čekaju keyeve, a ovi organiziraju turnir kojim pobjednici dobivaju 1mil$. I to izaberu neke razer slične timove koji imaju desetke sponzora, koji su igrali možda 2 tjedna igru i njih pozovu da se natjecu za nagradu od 1mil$. Sada hearthstone, neznam koja je nagrada, ali vidim opet neki igrači sa desecima sponzora koji su u najboljem slučaju mogli zaigrati 2, aj možda i 3 mjeseca igru. Inače jedno od najboljih stvari na blizzconu je Jay Mohr, kakav turnir kad je on na pozornici :)

14 godina
neaktivan

Ja sam već kopirao 4 decka s turnira, s svakim bacio par rundi na ladderu (3 stars masters ofc {#}) i evo 100% win rate heh. Odličan je  Artosisov warrior rush deck za brze winove i krippov priest deck je jaaaaako jeftin za napravit i fakat stabilan

PS. imam jedan key viška, ako frend ne uzme, djelim ovdje sutra

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 23:55 (alscaul).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na preporuku kolege igram mage-a u areni, prvu izgubim, dobijem 8 zaredom. 8/1 mi je score i dodje mi priest 2 put za redom i 2 put zaredom izgubim, najjaca klasa trenutno. Al ja sam sretan i ovako :D 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo jutros 9-2 warrior. Zadovoljan prvim paketom {#}

E sad, možda disenchantam golden Jaraxxusa za Ragnarosa

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 10:39 (alscaul).

1 0 hvala 0
16 godina
alscaul kaže...

Ja sam već kopirao 4 decka s turnira, s svakim bacio par rundi na ladderu (3 stars masters ofc {#}) i evo 100% win rate heh. Odličan je  Artosisov warrior rush deck za brze winove i krippov priest deck je jaaaaako jeftin za napravit i fakat stabilan

A jesi mi originalan {#}

17 godina
alscaul kaže...

Obavezno javi, ako frend nece. {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan

Kupujem beta key ;) , javite se u inbox.

Bane: I AM the League of Shadows, and I'm here to fulfill Ra's al Ghul's destiny!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jučer nabavio key. Proveo cjeli dan igrajući i mogu reći da je igra prezabavna. Čisti užitak za igrat. {#}

0 0 hvala 0
13 godina

Cekam taj key ko nista ali nikako da mail dode... ako netko bude dijelio ili nesto da me ubaci ili ako se zeli zamijeniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

dobicete svi key uskoro

u betu ide za 30 dana kao što su na blizzconu rekli,a svi ce key prije toga dobit, poslije blizzcona novi waveovi dolaze

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice