H.a.w.x.

poruka: 456
|
čitano: 108.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: H.a.w.x.
jeGGer kaže...

koji je po vama najbolji avion

zar postoji dilema? za air to air F 22 Raptor, a solidan je i kao support...u dogfightu bi ga jedino Berkut mogao ugrozit, al nisam ga još otključo, pa ne bi znao
potpisujem se
17 godina
neaktivan

Ja najcesce vozim jurofajtera

16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

trenutno f22 raptor, a inače mislim da je berkut najbolji. zato ga i dobiješ tek na 40 lvl-u

0 0 hvala 0
16 godina
H.a.w.x.

A ima li ovako migova sa naših prostora ( 27, 23, 21) ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima da, probaj googlat hawx plane list ili nesta 100% negdje ima tocan popis.Izlanuo se

17 godina
thuglife kaže...

Brate igra si demo i pitas kakva je grafa, ajme je ću ti je zabečarit sutra u školi

Jao KERO debilu

nemojmo mješat forum i privatnost Namigiva
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
H.a.w.x.

meni je osobno najdraži Su-47 Berkut, nije prespor, agilan, ma odličan

0 0 hvala 0
16 godina
H.a.w.x.

Hehe ma pusti repera, istina da san igra demo, al san pita za full verziju kakva je i kakve su misije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
H.a.w.x.

Malo akrobacije sa migom:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kero kaže...

Hehe ma pusti repera, istina da san igra demo, al san pita za full verziju kakva je i kakve su misije

full verzija je stvarno puno bolja, govorim o misijama i avionima... gameplay je skoro isti
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

evo mojih postignuća dosad

http://www.xfire.com/screenshots/crny88/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Evo instaliro sam igru, ali nešto ne radi. Skinuo sam punu verziju s Rapidsharea, ali kada ju pokrenem zablokira kod loga Ubisofta izađe iz igre i napravi dump file.

Posudio sam od prijatelja drugu verziju igre i opet se dogodilo isto.

Može li mi netko pomoći jer želim igrat ovu savršenu igru.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako si na Visti -properties-compatibility-xp sp2

Meni je izbacivao kod upisa profila...

16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

po meni najbolji najbolji avion je razorback treba mu pun k da udje u stall i spada u kategoriju stealth sto znaci da ga je teze lockat i pogoditi a poslije toga je definitivno f22 raptor

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ja sam vidio da ekipa masovno radi skinove. Jel zna netko nesta vise o tome? Kako napravit skin, di nadjem file koji modificiram? Konkretno bih htio imat ovakav mig-21 Smijeh

http://media.photobucket.com/image/mig%2B21%2Bcroatia/CHRISLOFTING/Croatia/MIG-21UM167CLOFTINGUNSHARPIMG_9577.jpg

moguće je editirat teksture aviona. samo što je na ovom migu to malo teže jer ima "camo" teksturu pa bi trebalo izjednačit boju na cijelom avionu i onda tek radit kockice. evo ti preview teksture pa ak misliš da možeš nešto napravit poslat ću ti veću sliku. onda ja to mogu ubacit u igru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 23:12 (crny88).
16 godina
neaktivan
gala385 kaže...

Ako si na Visti -properties-compatibility-xp sp2

Meni je izbacivao kod upisa profila...

Evo probao sam i to, ali neće dok mi demo normalno radi.
Reinstaliro sam ga već 10 puta, ali uvijek pri učitavanju igre izađe i napravi dump file.
17 godina
neaktivan
crny88 kaže...
mislav_01 kaže...

Ja sam vidio da ekipa masovno radi skinove. Jel zna netko nesta vise o tome? Kako napravit skin, di nadjem file koji modificiram? Konkretno bih htio imat ovakav mig-21 Smijeh

http://media.photobucket.com/image/mig%2B21%2Bcroatia/CHRISLOFTING/Croatia/MIG-21UM167CLOFTINGUNSHARPIMG_9577.jpg

moguće je editirat teksture aviona. samo što je na ovom migu to malo teže jer ima "camo" teksturu pa bi trebalo izjednačit boju na cijelom avionu i onda tek radit kockice. evo ti preview teksture pa ak misliš da možeš nešto napravit poslat ću ti veću sliku. onda ja to mogu ubacit u igru.

Vec sam otvorio ja to u PSu i nabacio bezveze neke šare u textruru, imam i onaj nVidia plug in za .dds fileove i kada ocu save napravit i overwritat texturu sa novom ne zeli mi snimit. Al nema veze ima na official stranici "mod" topic al nisam stigo jos to proucit mozda tamo ima neko rjesenje.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 12:35 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Ajde molim te kada to napravis, zelim taj skin!!! Smijeh

17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

cool, predobro je...ma j*b*š raptora, berkuta i eurofightera, s tim skinom letim samo u migu 21 :D HRZ, u budućnosti najmoćnija zračna sila xD

potpisujem se

0 0 hvala 0
16 godina
H.a.w.x.

Hehehe majstore sretno, i ja želim taj skin, javi kad napraviš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fino si to napravio, u iscekivanju smo konacnog proizvoda Osmijeh

17 godina
protjeran
H.a.w.x.

Svaka čast majstore.

http://www.myspace.com/soundimpuls

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaka ti dala!

17 godina
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

odlicno svaka cast aj ako ti se da tako napravi i za f22 da i hrvatska njih ima :)

I <3 COD2

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice