a želim da nas se skupi što više pa da odigramo. inače ovaj patch za multiplayer ima 2 opcije. Team Death Match (4 v 4) i Team Co-Op (4 igrača prelaze misiju).
e baš bi mogo probat...jel treba imat xfire il neki account napravit?
EDIT:my bad nisam pročito ovaj hamachi
a želim da nas se skupi što više pa da odigramo. inače ovaj patch za multiplayer ima 2 opcije. Team Death Match (4 v 4) i Team Co-Op (4 igrača prelaze misiju).
Kažu da će gradovi fakat bit ko pravi... skenirani...
Imam problem oko Hawx-a. Imam demo i skinuo sam onaj patch ali kada frend pokusa uci preko mene pise mu timed out, a ja njega nemogu niti naci... Jel se to jos nekome od vas dogodilo?
btw. koristim hamachi, nod32 je zagasen, neznam do cega je to.
Imam problem oko Hawx-a. Imam demo i skinuo sam onaj patch ali kada frend pokusa uci preko mene pise mu timed out, a ja njega nemogu niti naci... Jel se to jos nekome od vas dogodilo?
btw. koristim hamachi, nod32 je zagasen, neznam do cega je to.
Ovako stavio sam onaj patch. Upalim ja igru vidim otkljucani avioni, multiplayer,free run... Pokrenem ja kampanju druga misija igram 4-6min i odjednom se freeza. Stisnem ctrl+alt+delete izađem i prekinem proces,ali tu nestaju problemi, vidim ja u desktopu pocnu pucat teksture, nemogu otvorit pol programa jer javljaju error. Resetiram comp i sve ok. Posto sam ju overclockao malo, stavim ja na default ono isto sve, downclockam ja nju na clockove od hd4850 i sve radi, ali dobim manje fps-a naravno.
KOJI SE K**** DEŠAVA???
Sad cu probat warhead na 800/1000 i ako bude sralo onda nešto neštima!
Jel ima tko slicnih problema sa referentnom HD4870 i hawx-om sa patchem onim?
EDIT : evo linka za patch, tj. posta u kojem je link... http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/tom-clancys-hawx/251607.aspx
evo ja instalirao taj patch ali neznam se koristiti tim hamachi-em .. dodao sam HAWX_CRO ali svi ste offline, pa bi zamolio nekog nek dođe i da mi malo objasni kako, sta, kamo, kuda
evo skuzio sam da se moze igrati preko Garene (nesto kao xfire) koja je jednostavnija od hamachi-a... samo sta malo ljudi hosta :(
ako želite hostat igru morate još napravit i ovo:
http://gib.me/hawx/hosting.html
@ hyperion: nisam imao takvih problema, pa ti ne mogu pomoć. meni sve radi normalno.
Evo instalirao upravo windows 7 (build 7000) i hawx sad cu stavit onaj patch i idem probat na dx10 igrat
Evo danas je datum izlaska HAWX- a za PC, ali ga nema na nijednom torrentu.
Jel zna netko gdje ga se može skinut?
Evo danas je datum izlaska HAWX- a za PC, ali ga nema na nijednom torrentu.
Jel zna netko gdje ga se može skinut?
evo probao na dx10.1 i mogu reci da je skoro neprimjetna razlika, ono sto sam ja primjetio - bolji smoke te su stavili one sjene kao u crysisu na very high, ali se one samo primjete kod oblaka ne kod aviona
19.03 ili 20 i nekog.03 datuma izlazi.
Evo sutra kad se vratim iz skole cu zaigrati pa javim misljenje o igri. Inace demo mi se prilicno svidjeo
Igra izlazi za 2 dana.. jedva čekam
upravo ju skidam...javim kakva je
Evo skidam s Rapidsharea. Javim kakva je.
Instalirao full verziju ove igre,dojmovu su solidni...Igra nakon nekog vremena postane monotona,fizika aviona i jedinica je odlično napravljena,kontrole su odlično podešene za tipkovnicu.Sve u svemu dajem ocijenu 6.5/10...
Nisam probao demo, ali nakon odigrane prve misije mogu reći da je igra gotovo potpuno ista kao Ace Combat.
Jedino još nisam po opcijama gledo ali nadam se da se ona pomagala za retarde mogu zgasit jer je igra i ovako prelagana i iako zvuči smiješno čak i arkadnija od Ace Combata.
Igram sa Logitech Cordless RumblePad-om 2 i mislim da je bilo kakav gamepad optimalno rješenje za HAWX, bilo kakav joystick bi bio overkill i jedini plus igranja sa "Đojom" je bolje uživljavanje u igru jer ipak u aviJonima se koriste oku slični stickovi sa crvenom dugmadi.
Igrat ću HAWX s guštom jer budi u meni nostalgiju za Ace Combatom 3 kojeg sam igrao puno previše na PS1.
Nisam probao demo, ali nakon odigrane prve misije mogu reći da je igra gotovo potpuno ista kao Ace Combat.
Jedino još nisam po opcijama gledo ali nadam se da se ona pomagala za retarde mogu zgasit jer je igra i ovako prelagana i iako zvuči smiješno čak i arkadnija od Ace Combata.
Igram sa Logitech Cordless RumblePad-om 2 i mislim da je bilo kakav gamepad optimalno rješenje za HAWX, bilo kakav joystick bi bio overkill i jedini plus igranja sa "Đojom" je bolje uživljavanje u igru jer ipak u aviJonima se koriste oku slični stickovi sa crvenom dugmadi.
Igrat ću HAWX s guštom jer budi u meni nostalgiju za Ace Combatom 3 kojeg sam igrao puno previše na PS1.
Ne pratim baš Ace Combat serijal otkad sam prestao igrati PS... ali šta bi dao da mi novi nastavak na komp stave e.... ne samo da bi bio bolji od HAWX-a neg bi ga puuno ljudi igralo baš zbog te nostalgije za vremenima PS1 a i PS2.
meni je igra odlična. i ace combat mi je bio odličan pa mi se i ovo sviđa. nije igra nešto realna, al je zabavna i za ubit vrijeme je taman. jel neko prešo cijelu igru? ako je kolko mu je trebalo? ja sam stao na onoj misiji kad pređeš na stranu amera, pa se boriš protiv artemisa
evo do sad sam je igrao (cijelu) , neznam sta da kazem kamera je veliko razočarenje, stigao do desete mislije i mogu reci da igra nije uopce lagana i da su misije dosta duge sto zna i dosaditi vidiosam da ima jaaako puno aviona sto mi se također sviđa... mislim da nece zamjeniti CoD
Instalirao full verziju ove igre,dojmovu su solidni...Igra nakon nekog vremena postane monotona,fizika aviona i jedinica je odlično napravljena,kontrole su odlično podešene za tipkovnicu.Sve u svemu dajem ocijenu 6.5/10...