H.a.w.x.

poruka: 456
|
čitano: 108.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Evo, mala reklama, ako vam se leti u eskadrili

*NOB* Mrcine, gamerski klan koji je jedan od najvećih na sceni i koji je svježe napunio 6 godina djelovanja na hrvatskoj gaming sceni pokreće eskadrilu u igri Tom Clancy's HAWX

Iznimna zabavnost i jednostavnost ove igre ju čine idealnom za bilo koga, a upravo vam mrcine nude priliku da letite u sjajnoj atmosferi, u dobrom društvu i da steknete prijatelje za cijeli život.

registracije su otvorene na forumu Mrcina na koji možete doći preko ovog linka

http://mrcine.org/forumi/

Jedini je preduvjet da imate igru, i da tijekom igranja nabavite mikrofon. Prijavu za klan vršite preko Prijave za Regrute (koju prekopirajte iz komande od nekog drugog), i u prijavi izjavite da imate originalni HAWX unatoč tome što ga možda i nemate. Ovu igru ćemo igrati na natjecanjima koja su underground, a za to ne trebaju originali.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

hmm, imam problem i nezz ako neko zna i ima volje pomoći... igram h.a.w.x preko garene, konektiram se na server i sve bude ok, igrm jedno 2 min, i onda me izbaci sa servera s porukom "server disconnect". dali neko zna u čemu je problem? hvala

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

čekaj malo.. jel kroz cijelu igru letiš avionom ili se i ubijas s ljudima

0 0 hvala 0
17 godina
RE: H.a.w.x.
makko kaže...

čekaj malo.. jel kroz cijelu igru letiš avionom ili se i ubijas s ljudima

Samo si u avionu.

Ceka zar nisi cuo za HAWX

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

a nisam ti ja čuo za puno igrica zato jer imam slab komp i većinu ih nemogu igrat kako bog zapovijeda

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: H.a.w.x.
makko kaže...

a nisam ti ja čuo za puno igrica zato jer imam slab komp i većinu ih nemogu igrat kako bog zapovijeda

Evo ti

i
da dobiješ predodžbu.

No one gets left behind.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice