Half life

poruka: 11
|
čitano: 2.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Half life

Kakve imate dojmove o half life-u koji vam je dio naj bolji i zašto.

Jeli vam naj bolji FPS i zašto?.

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Half life

ta igra je izašla priije 7 godina.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Half life
Radeon kaže...

pa sto igra je odlicna i nemislin samo na jedan half life nego na sve dijelove half lifea
17 godina
Radeon kaže...

Prije malo vise od 7 godina je izasao Blue Shift, ali ti vjerojatno nisi mislio na to nego si mislio na orginalni Half-Life. Uostalom, i komentar ti je glup, osim sta je netocan

Uglavnom, Half-Life i Opposing Force su odlicni, Blue Shift je ok, a sve nakon toga je tesko smece
17 godina
macgyver kaže...
Radeon kaže...

Prije malo vise od 7 godina je izasao Blue Shift, ali ti vjerojatno nisi mislio na to nego si mislio na orginalni Half-Life. Uostalom, i komentar ti je glup, osim sta je netocan

Uglavnom, Half-Life i Opposing Force su odlicni, Blue Shift je ok, a sve nakon toga je tesko smece
 BLA!
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
16 godina
neaktivan
Half life

Portal mi je jedna od najboljih igri , odlicna igrivost , ideja , muzika , prica...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kensei kaže...

Portal mi je jedna od najboljih igri , odlicna igrivost , ideja , muzika , prica...

Portal nije HL naslov(bar na prvi pogled), ali ja sam zamjetio jedan detalj. Prije nego što uđete u prostoriju da se borite sa GladOsom, u toje predprostoriji možete naći mali prozorčić kroz koji možete ugledati neku prezentaciju. Uglavnom, sve neke statistike, ali prvi slajd je nešto s Black Mesom. Igrao sam samo HL2 i Ep 1 i 2. Igre su mi predobre.
Deal with the facts and live with them.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 19:23 (Horagio).
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Kensei kaže...

Portal nije HL naslov(bar na prvi pogled), ali ja sam zamjetio jedan detalj. Prije nego što uđete u prostoriju da se borite sa GladOsom, u toje predprostoriji možete naći mali prozorčić kroz koji možete ugledati neku prezentaciju. Uglavnom, sve neke statistike, ali prvi slajd je nešto s Black Mesom. Igrao sam samo HL2 i Ep 1 i 2. Igre su mi predobre.
al na drugi pogled spada , ima puuuno poveznica sa HL , na svakom koraku skoro , a upravo zbog takvih detalja mi je igra odlicna.....
16 godina
neaktivan
Half life

Half Life nisam igrao. Igrao sam HL2 i HL2: Episode1

I HL2 i Episode 1 su mi stvarno dobri tako da ne mogu izabrati.

Dobre su zbog konstantne napetosti posebno u nekim mračnim levelima.

Episode 2 sam nedavno nabavio ali nikako je ne stignem instalirati.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Half life

a fizika je u half life-u odlicna.Nikad bolje nisan vidia ili kad uzmes madrac pa sve lipo realno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Uglavnom, sve neke statistike, ali prvi slajd je nešto s Black Mesom.
 Piše na slajdu zašto je Aperture bolji od Black Mese. Uf taj marketing! xD
Inace, igrao sam HL 1, HL: OF, HL: BS, HL2, HL2: EP 1, HL2: EP 2, i sve redom su mi preeeeedobre, među najboljim igrama ikada!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice