Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.296.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2!
1domagoj1 kaže...

A jeste i vi, lol. Pa inicijalni release ce imati sve dungeone, ako ce se placati, placat ce se dodatni dungeoni, kao sto i u WoW-u se placaju nove ekspanzije tak ce se i ovdje dungeoni. No, jos ne znaju u kojem obliku, hoce li to biti full ekspanzija ili u obliku DLC-a. Ne vidim apsolutno nikakav problem. U GW1 ako si htio igrati Factions, Factions si i trebao kupiti, zar ne? U WoW-u ako si htio igrati TBC (znaci i dungeone u TBC-u), TBC si trebao i kupiti, zar ne? Onda, u cemu je tocno problem? Jedina igra koja ima free ekspanzije (ali ima monthly fee) je EVE Online. Tak da ne znam oko cega se vi uzrujavate, pa niste valjda mislili da cete i ekspanzije besplatno dobivati, lol?!

Dakle, bile to full ekspanzije, DLC-ovi ili zasebne kampanje kao u GW1, u konacnici, meni je tak svejedno. Osobno bih radije da to budu full ekspanzije (kao EotN), ali kako oni odluce tako ce i biti.

Nije isto ekspanzija i DLC. Naravno da se ekspanzije placaju, to smo imali i u GW1. Ali DLC su da ne kazem veci patchevi a ne ekspanzije.

Ako ce im DLC imat par dungeona a naplacivat ce ih, onda je to jadno. Pod ekspanzijom se podrazumijeva kompletan novi kontinent ili prosirenje postojeceg ali u velikom obliku.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

A ti znas sto ce sve potrpati u DLC? Takoder, nisam znao da DLC kosta isto kao i full ekspanzija, pa da bi to bilo nesto jadno ili lose?

Tak je svejedno, komadic po komadic novog sadrzaja ili gro sadrzaja odjednom...

K tome, da ponovimo, kazu da je ponavljanje majka znanja. Jos NIJE odluceno na koji nacin ce se novi sadrzaj distribuirati. Tak da sva ova nagadanja i pljuvanja su bezvezna i totalno besmislena.

Kad ANet sluzbeno objavi: "Okej, dajemo nove dungeone u obliku DLC-a.", onda raspravljajte o tome i pljujte po tome. Za to vrijeme ja cu uzivati u igri.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
17 godina
1domagoj1 kaže...

A ti znas sto ce sve potrpati u DLC? Takoder, nisam znao da DLC kosta isto kao i full ekspanzija, pa da bi to bilo nesto jadno ili lose?

Tak je svejedno, komadic po komadic novog sadrzaja ili gro sadrzaja odjednom...

K tome, da ponovimo, kazu da je ponavljanje majka znanja. Jos NIJE odluceno na koji nacin ce se novi sadrzaj distribuirati. Tak da sva ova nagadanja i pljuvanja su bezvezna i totalno besmislena.

Kad ANet sluzbeno objavi: "Okej, dajemo nove dungeone u obliku DLC-a.", onda raspravljajte o tome i pljujte po tome. Za to vrijeme ja cu uzivati u igri.

Neznam sta ce sve potrpati u DLCe ako ih bude, nemam kristalnu kuglu pa ti ne mogu reci.

Ja sam kao rekao da DLC kosta isto kao i ekspanzija? Prosvijetli me...

Komadic po komadic i musti ekipu lovu, radje ekspanzija.

Da, bilo bi jadno ako pocmu izbacivat DLCe i sve to naplacivat, to je moje vidjenje i stajaliste.

I ako bude DLCa, ne vjerujem da ce to reci prije izlaska igre.

Uzivat cu i ja u igri.

17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Neznam sta ce sve potrpati u DLCe ako ih bude, nemam kristalnu kuglu pa ti ne mogu reci.

...

Uzivat cu i ja u igri.

Evo sam si si u ova dva reda odgovorio na sto sam tocno implicirao... {#}

Vidimo se onda ingame, kad igra izade :)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
1domagoj1 kaže...
Virty kaže...

...

Uzivat cu i ja u igri.

Evo sam si si u ova dva reda odgovorio na sto sam tocno implicirao... {#}

Vidimo se onda ingame, kad igra izade :)

Sta ne znaci da ce isto kostat, imam dojam da ipak nece biti sve isto kao i u GW1 glede placanja ali rano je jos govorit o tome....

Svejedno, preorderat cu igru, cya.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sad kad smo apsolvirali da ce biti DLCa (sto je u 2011. godini pod normalno za uspjesne igre) glavno pitanje je : da li ce biti DLCa koji daje "IN-GAME ADVANTAGE"

Po svemu sto su govorili nece, ali ko zna, ne bi bili prvi koji su se polakomili {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dretva kaže...

Sad kad smo apsolvirali da ce biti DLCa (sto je u 2011. godini pod normalno za uspjesne igre) glavno pitanje je : da li ce biti DLCa koji daje "IN-GAME ADVANTAGE"

Po svemu sto su govorili nece, ali ko zna, ne bi bili prvi koji su se polakomili {#}

Odgovor je: nece. To su developeri sami vise puta napomenuli i to predstavljaju kao jednu od bitnih znacajki igre. Da tako nesto naprave, sav hype, iscekivanje igre koje su gradili, srusili bi to prije nego kazes keks. E da tako nesto naprave, e onda ne bih kupio niti igrao igru. Ovo sve drugo su detalji; jel ce bit DLC, ekspanzija ili nesto trece... Ali, da bi ovakvo sranje napravili s ingame advantage-om, to ne vjerujem.

13 godina
protjeran
Shokre kaže...

Stvar je u tome da su u GW probali sa microtransakcijama i proslo im je. Dodatnih 4 tabova u storage, bonus misije i ovi kostimi... i ok, ali kad pogledas ako nemas nista od toga NISI zakinut ni za jedan game dio. Ako stave, ma ako PROBAJU stavit da neki elite stats item/armour moram kupit il ce me svaka strijela probit do kičme, svaki ele napad me spalit do pepela, neki ludi char koji je dao jos neznam kolko eura u item shop me oneshotat... kako je rekao jedan od igraca, prije nego sam deinstalirao GW,pobrisao sam backup i slomio DVD!

Žuto je izrekao veliki, najveći, jedini i neponovljivi CD. /bow {#}

Kaj se ostalog tiče, iskreno sumnjam da će ići prodavati stvari koje daju in-game prednost. Jako dobro znaju da im to neće proći kod fanova jer da prolazi - igrali bismo korejske MMO-e. Da ne velim koliko negativne reklame bi si napravili i kakvu frku bi community digao. Mikro transakcije s kostimićima i storageom su im prošle - i dobro je da jesu - jer smo navučeni na GW. Meni niti danas oni dodatni storage tabovi nisu dovoljni, a kupio sam si i Dwayna Costume iz jednog jedinog razloga: Dwayna FTW. Nemam nikakvih rezervacija prema mikro transakcijama u GW2 sve dok se ne prodaju stvari koje daju prednost onima koji plaćaju. Da mi se živi u takvom svijetu, igrao bih Mafia Warse. Na gluposti za zajebanciju i kozmetiku bih, i hoću, trošio euriće, ali ponude li mi BFG-9000 - deinstaliram igru isti čas.

I left my wallet in El Segundo.
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

... Na gluposti za zajebanciju i kozmetiku bih, i hoću, trošio euriće, ali ponude li mi BFG-9000 - deinstaliram igru isti čas.

Same here.

Odbijam vjerovati da bi takvo sto ucinili.

14 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Langsdorff kaže...

... Na gluposti za zajebanciju i kozmetiku bih, i hoću, trošio euriće, ali ponude li mi BFG-9000 - deinstaliram igru isti čas.

Signed. Naravno da ce ekspanzije se kupovati, to se i slazem, ali ja pričam o tome da su rekli ( nemoj me trazit link, ne stignem sad trazit) da ceš imat recimo dungeon sa 4 lvla. normal mode il tak nes, Ali postojat ce i Elite verzija gdje ce padat elitniiji komadi geara ( sto weapona ,što armora. što raznorazniih itema, iliti bogatije nagrade za završavanje istog), a tom sadrzaju ce se placat pristup extra. Isto tako ce bit da ako ide party od 5 ljudi, dovoljno je da jedan ima pristup tome i da svi mogu unutra. znaci ono kaj sma napisao par postova prije ,bit ce WTS Ascalon sewers entrance...bla bla,a posto padaju bolji itemi, to mi zvuči na prednost? oni koji igraju GW1 znaju razliku izmedju 550 i 600 HP u PvP, i znaju o cemu pricam

Primam donacije u ectima i zkeyevima...
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Dosadašnja filozofija oko "boljih itema" je bila takva da je to značilo ljepši izgled, nekakav fancy skin, zaista malu šansu da dropa ili sve zajedno. Iako mi je velika većina "boljih" itema u GW totalno ružna (BDS i VS kao najbolji primjeri) sasvim mi je okej da igrači odlučuju što su im "bolji" itemi. Ne developeri i ne tako da ti "bolji" itemi zaista budu bolji od crafter i collector itema. GW svijet sasvim lijepo funkcionira bez OP oružja i godly armora. Uvedu li plaćanje za pristup šansi za jače i nabrijanije iteme, igrači će se dići na zadnje noge. I mogu se kladit da će mnogi od njih odustati od igre. Ja prvi.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

BDS mi ide samo uz necra u obsi armoru.  a VS jedino ka jej dobro na njemu je to ka jej velik skin. Drago's mi je najljepsi samo zato kaj je mrcina.   ako uvedu to placanje, ja se vracam GW1

Primam donacije u ectima i zkeyevima...
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Op op, nekak u zadnje vrijeme sve vise informacija dolazi van iz studija!

Evo zadnje u vezi cinematic conversationa.

http://www.arena.net/blog/chuck-jackman-on-updated-cinematic-conversations

Kaze, sve do sad smo gledali placeholdere :D, woohoo!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Koliko će koštat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

350-400kn.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

'Recently some fans brought it to our attention that when you search for "Guild Wars 2" on Youtube it pulls up a promoted video for Bethesda's Skyrim. They asked if we were upset by this, but honestly we're flattered! We're all big RPG fans here at ArenaNet and a lot of us are playing Skyrim. By targeting Guild Wars 2 fans, Bethesda's saying that folks who like Skyrim will also like Guild Wars 2 when it comes out, to which we can only say "Thanks for the compliment, guys!" '

Nevjerojatni su. Pitam se da li bi ijedan drugi studio ovako reagirao? Svaka im cast.

6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nuclear kaže...

350-400kn.

Mislim da cu kupiti, nisam siguran.

Para imam ali...

Moram vidjet sa bratom{#}

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

pa naravno da ce se kupiti. kraljevska igra i jedinica, a dvojka ce biti jos vise sto se meni svidja. tamo su me ubijali sa losim oruzijima i armorima.

evo tko jos nezna neke osnovne informacije o guild wars 2 moze ovdje procitati, a i pogledati forum uvijek se moze vidjeti nesto novo.

http://gw2.com.hr

http://gw2.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel napokon objavljen datum izlaska?
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Jel napokon objavljen datum izlaska?

Evo, kad ce ti tu pisati datum, onda je to to.

14 godina
neaktivan
E hebiga sad. Da sam doma pogledo bi i sam :D
Na mobu sam pa reko da pitam...
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
E hebiga sad. Da sam doma pogledo bi i sam :D
Na mobu sam pa reko da pitam...

Pise zasad: "When it's finished."

14 godina
neaktivan
Heh, dobra im je ova :D
Kad bi to barem znacilo da 100% nece izbacit poluproizvod.

Hvala ti na infu..
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
..

Naravno da nece.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Čuo sam da nema mjesečne pretplate, jel to istina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
buby8992 kaže...

Bit ce je kao i u GW 1 :)

16 godina
Virty kaže...
buby8992 kaže...

Znači NEĆE biti mjesećne pretplate nego ćeš samo kupiti igru i to je to (možda čovjek nezna kako je bilo u GW1)

2011 se bliži kraju možda bude sreće pa dobijem closed beta key {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
AmonZero kaže...
Virty kaže...
buby8992 kaže...

Znači NEĆE biti mjesećne pretplate nego ćeš samo kupiti igru i to je to (možda čovjek nezna kako je bilo u GW1)

2011 se bliži kraju možda bude sreće pa dobijem closed beta key {#}

Gogle odmah sve kaze :)

I ja bi volio closed beta key, dotad cu se zadovoljit sa beta key od SWTOR ( danas krece test) :)

13 godina
protjeran
Sale_ds kaže...

Pa nije to Blizzard. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
15 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Kako se prijaviti za betu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice