Tvoja prva rečenica u odgovoru na moj citirani post započinje s "Nećemo sada trolati bez veze...". Mislim da je jasno tko je što rekao kome.
Glede shvaćanja napisanoga, evidentno je da ti nisi skužio što se piše i govori. Kada sam rekao da ArenaNet nije Blizzard mislio sam upravo na ono što je Rhodin opisao - ArenaNetovu odlučnost i volju da botove, farmere i RMT prodavače ukloni iz igre. Čak sam i opisao logiku iza toga, te dodatne beneficije koje mi igrači imamo od takvih akcija.
Ono što ti nazivaš polumrtvim MMO-om je bilo itekako živo i profitabilno mjesto za RL transakcije. Pogledaš li moj post malo duže od tri sekunde koje su ti potrebne na "TL;DR, OMG FRAER TROLA" način razmišljanja, vidjet ćeš da sam na nekoliko mjesta koristio vremenske reference. Koje upućuju na vrijeme kada GW nije bio tvoj famozni polumrtvi MMO.
Što se inflacije tiče, imam dojam da si pobrkao definicije. Naime, inflacija je rast cijena robe i usluga. Ono o čemu sam ja pričao je deflacija, tj. pad cijena tih istih roba i usluga. Uz prije navedene cijene mačeva, evo i primjer pada cijene usluga: Runanje je u GW bio iznimno profitabilan posao. Kvalitetni runneri su na runanju igrača zaradili stotine tisuća golda. Najkvalitetniji su otvarali runner akademije i skupo naplaćivali treniranje budućih runnera. Popularne rute su bile Ascalon - Lion's Arch, Lion's Arch - The Temple of Ages, Beacon's Perch - Droknar's Forge te Augury Rock do svih pustinjskih outposta i misija. Neke od njih sam runao i sam i sasvim lijepo zarađivao. Kako je s vremenom sve više ljudi runalo, cijene runova su padale toliko da su se sve dionice počele runati "for tips". Ako to nije deflacija i odlična vijest za veliku večinu igrača, zaista ne znam što jest.
Da se bezrazložno opterećujete zlim kineskim farmerima koji samo žele ekonomski pokoriti naš budući online svijet govori i ovaj neznalica i trol.