@Gwamzz0r slazem se sa vecinom sto si rekao. Ipak polywock ce ciniti dio igre koji ce biti zabavan dobrom dijelu igraca i netreba ga zanemariti, ako nista, onda kao izvor profita u preprodaji (trazenih) minipetova.
Naopačke si M napisao.
Rytlock mini će bit odurno skup, sigurno. Kasnije će cijena past, a zatim opet rasti kako će škvadra imati više golda. Ista stvar je bila i s mini Kuunavangom iz Factions CE. Ja sam svog odmah prodao za 100k+30e, godinu dana kasnije kupio drugog za 100k. Ovo kaj veliš za manipulacije tržištem - sumnjam da itko to može raditi samostalno bez pristupa kodu. U GW je bilo priča o pokušajima manipulacije cijenama materijala, ali uvijek sam bio vrlo skeptičan prema takvim navodima. Da jedna osoba utječe na cijene nečega što kupuju i prodaju milijuni drugih, ta osoba mora imati zaista ogromnu količinu toga nečega ili biti u stanju hakirati sam taj sustav.
Ekonomiji originala su, IMO, najviše štete nanijeli 1) glitch s Black Dye kada su koštale 1g i nikakav rollback nakon toga, 2) dupanje Armbraceova (koje je, kakti, riješeno), 3) umjetno stvaranje ectosa (devovi se malo zaigrali, ali ništa nije potvrđeno) i 4) inscribable weapons koje je donio Nightfall. Kineske farmere i RMT tradere ne računam jer smo zbog njih najviše i dobivali superkul rare dropove koje smo onda kupovali i preprodavali i obožavali pingat po team chatu dok ljudi ne izlude.