Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.302.466
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Tvoja prva rečenica u odgovoru na moj citirani post započinje s "Nećemo sada trolati bez veze...". Mislim da je jasno tko je što rekao kome.

Glede shvaćanja napisanoga, evidentno je da ti nisi skužio što se piše i govori. Kada sam rekao da ArenaNet nije Blizzard mislio sam upravo na ono što je Rhodin opisao - ArenaNetovu odlučnost i volju da botove, farmere i RMT prodavače ukloni iz igre. Čak sam i opisao logiku iza toga, te dodatne beneficije koje mi igrači imamo od takvih akcija.

Ono što ti nazivaš polumrtvim MMO-om je bilo itekako živo i profitabilno mjesto za RL transakcije. Pogledaš li moj post malo duže od tri sekunde koje su ti potrebne na "TL;DR, OMG FRAER TROLA" način razmišljanja, vidjet ćeš da sam na nekoliko mjesta koristio vremenske reference. Koje upućuju na vrijeme kada GW nije bio tvoj famozni polumrtvi MMO.

Što se inflacije tiče, imam dojam da si pobrkao definicije. Naime, inflacija je rast cijena robe i usluga. Ono o čemu sam ja pričao je deflacija, tj. pad cijena tih istih roba i usluga. Uz prije navedene cijene mačeva, evo i primjer pada cijene usluga: Runanje je u GW bio iznimno profitabilan posao. Kvalitetni runneri su na runanju igrača zaradili stotine tisuća golda. Najkvalitetniji su otvarali runner akademije i skupo naplaćivali treniranje budućih runnera. Popularne rute su bile Ascalon - Lion's Arch, Lion's Arch - The Temple of Ages, Beacon's Perch - Droknar's Forge te Augury Rock do svih pustinjskih outposta i misija. Neke od njih sam runao i sam i sasvim lijepo zarađivao. Kako je s vremenom sve više ljudi runalo, cijene runova su padale toliko da su se sve dionice počele runati "for tips". Ako to nije deflacija i odlična vijest za veliku večinu igrača, zaista ne znam što jest.

Da se bezrazložno opterećujete zlim kineskim farmerima koji samo žele ekonomski pokoriti naš budući online svijet govori i ovaj neznalica i trol.

3 2 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ja iskreno ne vjerujem da ce se u potpunosti iskorjenit ljude koji prodaju stvari za novac, bez obzira na gemove, ali opet, mogla bi dosta umanjit njihovu brojnost radi upitne isplativosti. Vidjet cemo sve, ali iskreno, ko zeli davati pare za gold, uvijek je sigurnije kupovati gemove i onda trejdat za gold po ovim ili onim cijenama, nego kupovati gold preko xyz stranice bez ikakvih garancija i onda se znojit dok ti gold donesu.

Legendary weaponi se nece moci prodavati, a iako ce materijali biti dostupni za pravi novac, bit ce dostupni i na trading postu koji je opet sigurniji.

Vidjet cemo, mislim da Anetova politika, u zbroju sa gem storeom, vise manje osigurava minimalnu kolicinu botova/farmera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 15:45 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

kakva glupost, linkas mi clanas koji objasnjava kako gem store nije p2play! ono malo sto je pricao o ekonomiji je standard na svim serverima, ukoliko potraznja raste rastu i cijene i vice versa. sto si ti uopce htio reci s tim linkom? jesi ti toliko zatucan u pijesak da ne razumijes da ce nam farmeri diktirati cijene gemova i da ce nam voditi ekonomiju (ukoliko budemo svi zajedno na istom serveru sto se AH tice). kako ne razumijes da ce booteri ukoliko se razviju diktirati vrijednost itema na serveru, pa ti onda mulo probaj zaraditi neku sicu za svojih x sati dnevno kada oni prase 24h samo farmajuci. neces moci i morati ces koristiti $$ da bi kupio nesto sto zelis. taj revolucionaran sustav gdje je lv 80 gear jednakih statsa je bacanje kopriva u oci. i dalje moras farmati x vremena za set koji ti zelis. razlika je u tome sto ne farmas tier4 zbog 10% boljih statsa nego farmas tier dragon armor zbog izgleda koji se tebi svidja! cilj je i dalje ostao isti! FARMAJ ZA ARMOR! ZA WEAPON! ZA MINIJA!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Re: Guild Wars 2!
Rhodin kaže...

Ja iskreno ne vjerujem da ce se u potpunosti iskorjenit ljude koji prodaju stvari za novac, bez obzira na gemove, ali opet, mogla bi dosta umanjit njihovu brojnost radi upitne isplativosti. Vidjet cemo sve, ali iskreno, ko zeli davati pare za gold, uvijek je sigurnije kupovati gemove i onda trejdat za gold po ovim ili onim cijenama, nego kupovati gold preko xyz stranice bez ikakvih garancija i onda se znojit dok ti gold donesu.

Legendary weaponi se nece moci prodavati, a iako ce materijali biti dostupni za pravi novac, bit ce dostupni i na trading postu koji je opet sigurniji.

Vidjet cemo, mislim da Anetova politika, u zbroju sa gem storeom, vise manje osigurava minimalnu kolicinu botova/farmera.

Ne slažem se s tobom oko kupovanja gemova kao sigurne solucije, jer oni nisu fiksne cijene, njihova vrijednost će rasti ili padati ovisno o ponudi/potraznji tako da je to riskantan posao. Eventualno je ok ako kupis x gemova koje ces potrositi odmah ili u kratkom vremenu u kojem se cijena nece nista znatno promijeniti, kocka je ako ces kupiti x gemova i onda cekati da im cijena poraste jer moze krenuti nizbrdo pa ces izgubiti na vrijednosti. To bi bilo usporedivo s kupovinom dionica i rizicima koji prate takve trgovine.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

od nekad dobre teme sa korisnim informacijama ovo postade poligon za prepucavanje...balkan sindrom strikes again...bas iz ovakvih razloga volim vise igrati u stranim guildovima nego u domacim...radje stavljajte neke korisne informacije ako imate takvih nego da se prepucavate i spekulirate o tome sta ce se desiti sa kinezima kad igra izadje.

5 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Pa kupis 800 gemova za 10€ i pretvoris ih u zlato po trenutnoj vrijednosti. Nije da ces kod kineza imat opciju kupovanja za 1€, .5€ ili nesto slicno.

Ako ce ljudi biti spremni davati 10€ za 100g onda ce to biti cijena, ako ce biti spremni davati 10€ za 1000g onda ce to biti cijena. Ako bude pokusaja kineza za dumpanje cijene, reagirat ce i trgovina gemovima - ljudi ce traziti vise golda za svoje gemove, ili manje golda za svoje gemove.

Razmisljam o sebi ko igracu, zasto riskirat scam za sitnu razliku u konverziji € u gold kod kineza, kad mogu sa 100% sigurnoscu kupit gemove i napravit konverziju u gold?

Ne kazem da ce to u potpunosti iskorjenit kineze, ali Anet je stvarno JAKO JAKO pazio na botove i poprilicno brzo i efikasno ih banao u GW1, vjeruj da ce se identicno desavati u GW2. Uz cinjenicu da sada imaju vlastito trziste € u gold, te da ce biti skupo kinezima kupovati accounte koji ce biti banani relativno brzo, bit ce relativno obeshrabreni to ciniti masovno, pogotovo sto imaju MMO-a u kojima nikako ne brinu o tome i relativno je jednostavno raditi ovo isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Novi update (cca 60 mb)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

I koji server ce balkanci da igraju??? imal vec neki guild jer za 15 dana kreceee :))) ????

I znal neko koji su serveri EU populacije samo i koji ce biti puniii xD ne da naletim na ruse il rumunce il francuze nego English community ako vec nema guilda balkanskog na popularnom serveru... :))) 

Nadam se da cemo oformit neki guild i uzivat u po meni najinovativnijoj igri u zadnjih par godina :))) thx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja cu gledat di ce bit nase svita, al domaci guild cu izbjegavat...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Na GW2 stranici se sigurno moze kupiti pre-purchase sa 3 dana ranijim startom po sitnoj cijeni od 55€. Imas na G2PLAY za 398kn - to je koju kunu jeftinije od navedenih 55€, vjerujem da postoji jos koji online site koji prodaje po slicnoj ili nizoj cijeni. Algoritam navodno vise nema osim preorder, a i ostale trgovine kod nas ili nemaju ili prodaju preorder koji stize tek 28.08 (ili 27.08 , nisam siguran).

EDIT: sto se tice registracije preordera mislim da tek 28.08. (ili 27.08.) kad stigne igra, odnosno kad dobijes key.

Ali ja već imam Pre-Order key. 

Ovo za official site i za g2play - ja nemam karticu, dal se može uplatnicom ili nekako drugačije uplatiti?

Ili još bolje, postoji li giftanje na G2PLAY ili tako nešto, al opet, onda nemam Box, a jako volim kutije :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 17:54 (master4games).
17 godina
neaktivan
master4games kaže...
Rhodin kaže...

Na GW2 stranici se sigurno moze kupiti pre-purchase sa 3 dana ranijim startom po sitnoj cijeni od 55€. Imas na G2PLAY za 398kn - to je koju kunu jeftinije od navedenih 55€, vjerujem da postoji jos koji online site koji prodaje po slicnoj ili nizoj cijeni. Algoritam navodno vise nema osim preorder, a i ostale trgovine kod nas ili nemaju ili prodaju preorder koji stize tek 28.08 (ili 27.08 , nisam siguran).

EDIT: sto se tice registracije preordera mislim da tek 28.08. (ili 27.08.) kad stigne igra, odnosno kad dobijes key.

Ali ja već imam Pre-Order key.

Ovo za official site i za g2play - ja nemam karticu, dal se može uplatnicom ili nekako drugačije uplatiti?

Ili još bolje, postoji li giftanje na G2PLAY ili tako nešto, al opet, onda nemam Box, a jako volim kutije :D

Imas u UniCredit bankama "bon" kartice s kojima mozes kupovati preko interneta...mislim da je najmanja od 500 kn...dodjes na salter, zatrazis karticu, das im novce oni tebi karticu odmah. Ne treba nikakav racun otvarat niti ista. Kad kupis sta zelis ako ti je sta ostalo od tih 500kn vratis se u banku i oni ti isplate ostatak. Jedini problem je da li imas dodatnih 100-150 kn koji su preko cijene GW2 da bi uzeo najmanju vrijednosnu karticu (tu od 500kn)

15 godina
neaktivan
DaDoXy kaže...

I koji server ce balkanci da igraju??? imal vec neki guild jer za 15 dana kreceee :))) ????

I znal neko koji su serveri EU populacije samo i koji ce biti puniii xD ne da naletim na ruse il rumunce il francuze nego English community ako vec nema guilda balkanskog na popularnom serveru... :))) 

Nadam se da cemo oformit neki guild i uzivat u po meni najinovativnijoj igri u zadnjih par godina :))) thx

http://www.gw2guilds.org/guilds/eu Imaš filter za servere i možeš sortirat po jeziku.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Vidim da je UnitCredit banka samo u Bosni. Jel ima i u Hrvatskoj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ja ostajem na http://www.gw2guilds.org/guilds/eu/whiteside-ridge

Server je bio ako popularan te je ekipa bila više orijentirana na wvwvw nego na pvp i ostalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

kakva glupost, linkas mi clanas koji objasnjava kako gem store nije p2play! ono malo sto je pricao o ekonomiji je standard na svim serverima, ukoliko potraznja raste rastu i cijene i vice versa. sto si ti uopce htio reci s tim linkom?

Htio sam reći ovo:

Surely, this encourages gold farmers and websites selling gems and gold?

Quite the opposite. Gold sellers, that have plagued us for so long, will no longer have the power they once had. We all have the power now. We can all sell gems for gold and vice versa. Gold sellers would usually horde mass amounts of gold and then sell it for real-life currency. However, with this system, players wouldn't need to purchase gold from gold sellers. They can either, purchase some gems will real-life money and then sell them for some gold or they can save some gold and buy some gems.

Što ti ne bi promaklo da nisi nerdrejđao u startu.  

Ovaj "revolucionarni sustav" po kojemu pljuješ ti je već odavno implementiran u originalu i odlično funkcionira već više od 7 (slovima: sedam) godina i bacanje je kopriva u oči samo ljudima koji ili nisu sposobni skužit ili ne žele skužit ili su mislili dobiti još jedan wow/diablo grindfest. Dok će takvi rejđati na činjenicu kako je "najbolji" armor u igri jednak "najlošijem", ogromna baza igrača originala će ovo pozdraviti i neće imati nikakvih problema s privikavanjem. Zašto? Zato jer su ne samo naučeni na takav sustav u originalu, već ga i preferiraju. Da ne spominjem kako su ga izričito tražili i u GW2. Nadalje, tvoj rage na farmanje je u potpunosti promašen. Zašto? Zato je je apsolutno opcionalan i nitko te ne tjera da grajndaš i farmaš ako to ne želiš. Ako želiš, možeš. Ako ne, nikom ništa i svejedno nisi zakinut.

Bolje od tog nemre i rejđati na to može samo škvadra koja će i Adriani Limi s polugom zlata u svakoj ruci naći zamjerku.

16 godina
odjavljen
gwammz0r kaže...
Gold sellers would usually horde mass amounts of gold and then sell it for real-life currency. However, with this system, players wouldn't need to purchase gold from gold sellers. They can either, purchase some gems will real-life money and then sell them for some gold....

Onome tko kupuje je apsolutno svejedno od koga kupuje, dok god to radi za stvarni novac. "Ne moraju kupovati gold od Kineza, nego mogu gemove od nas" - LOL.

17 godina
Guild Wars 2!

Da jer je toliko bolje kad ti kinezi diktiraju trziste. Kad se, ako si dio velikog guilda, moze sa adminima dogovarat drop u raidu, kad ti za svaku transakciju uzmu 15% i slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Onome tko kupuje je apsolutno svejedno od koga kupuje, dok god to radi za stvarni novac. "Ne moraju kupovati gold od Kineza, nego mogu gemove od nas" - LOL.

"Stavit ćemo auction house za stvarne pare da farmerima i botterima olakšamo zgrtanje para, možda koju admin komandu koja spawna iteme da si imamo za božićnice, a na sav taj promet ćemo ubirat postotak jer smo gramziva gamad koja nije sposobna napravit kvalitetnu igru još od Starcrafta."

ROFLMAO

17 godina
neaktivan
master4games kaže...

Vidim da je UnitCredit banka samo u Bosni. Jel ima i u Hrvatskoj?

UniCredit ti je bankarska udruga koja obuhvaca veci dio europe tak da nije samo u Bosni. U Hrvatskoj je clanica UniCredit grupe Zagrebacka Banka, tako da bi u svakoj njihovoj poslovnici trebalo biti tih kartica.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Naravno, radije cu kupit od Kineza GameJoy, Wee ili PolyStation, nego GameBoy, Wii i PlayStation. Mogao bih usput kupiti i Sumising-ov novi Milkyway S III mobitel, apsolutno mi je svejedno, jel... - LOL

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sutra stress test!!

Sa FB stranice vijest da nebi ispalo da lupam...

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 21:46 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...
Tonči kaže...

Naravno, radije cu kupit od Kineza GameJoy, Wee ili PolyStation, nego GameBoy, Wii i PlayStation. Mogao bih usput kupiti i Sumising-ov novi Milkyway S III mobitel, apsolutno mi je svejedno, jel... - LOL

Pio si pokvareno pivo?

Kako je gold od Kineza drugačiji od golda od ArenaNeta? WTF? 

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

E hebem te u pouzdanost!

A da nije slučajno...?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pio si pokvareno pivo?

Kako je gold od Kineza drugačiji od golda od ArenaNeta? WTF? 

Hm, da li dati novce Kinezu pa da nastavi iskoristavati djecu u svrhu farmanja golda u nehumanim uvjetima ili dati novce AN-u koji su ujedno i developeri igre, pa samim time pruzam njima support da nastave razvoj na nivou kakav ova odlicna igra i zasluzuje? Choices, choices...

+ ovo sto kaze i Gozz.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
16 godina
odjavljen

Mda, jadna djeca. :=) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 22:35 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da samo djeca...

I ovaj clanak je dovoljan za bojkotiranje bilo kakvih gold farmera.

16 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...
Tonči kaže...

Da samo djeca...

I ovaj clanak je dovoljan za bojkotiranje bilo kakvih gold farmera.

Djece tu nema. Ima mladih koji zarađuju na taj način, a to je za Kinu solidnih $1/sat najčešće. Ja bih odmah glasao za onoga tko obeća Sanadera upregnuti da mi za $1/sat farma gold u nekoj igri. Zatvorenici tako imaju svrhu, nisu samo proračunski teret društva.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Djece tu nema. Ima mladih koji zarađuju na taj način, a to je za Kinu solidnih $1/sat najčešće. Ja bih odmah glasao za onoga tko obeća Sanadera upregnuti da mi za $1/sat farma gold u nekoj igri. Zatvorenici tako imaju svrhu, nisu samo proračunski teret društva.

To mi ne znamo. Ima tu svasta. Kao i uvijek, kao i svugdje. Naravno da ima i tih koji zaraduju na taj nacin. Al rekoh, da samo jedan od njih iskoristava makar samo jedno dijete za farmanje, to mi je dovoljno za bojkotiranje svih gold farmera, pa i onih zapadnjackih. A i unistavaju ekonomiju tak i tak...

Mislim da bi vecina u ovoj drzavi tako glasala {#}

Naravno da nisu, preko dana sljakaju za drustvo, preko noci sljakaju za cuvare. Jedini je problem kad tocno spavaju...

No dobro, ovo je vec offtopic, odoh ja spavati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 23:09 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

kakva glupost, linkas mi clanas koji objasnjava kako gem store nije p2play! ono malo sto je pricao o ekonomiji je standard na svim serverima, ukoliko potraznja raste rastu i cijene i vice versa. sto si ti uopce htio reci s tim linkom? jesi ti toliko zatucan u pijesak da ne razumijes da ce nam farmeri diktirati cijene gemova i da ce nam voditi ekonomiju (ukoliko budemo svi zajedno na istom serveru sto se AH tice). kako ne razumijes da ce booteri ukoliko se razviju diktirati vrijednost itema na serveru, pa ti onda mulo probaj zaraditi neku sicu za svojih x sati dnevno kada oni prase 24h samo farmajuci. neces moci i morati ces koristiti $$ da bi kupio nesto sto zelis. taj revolucionaran sustav gdje je lv 80 gear jednakih statsa je bacanje kopriva u oci. i dalje moras farmati x vremena za set koji ti zelis. razlika je u tome sto ne farmas tier4 zbog 10% boljih statsa nego farmas tier dragon armor zbog izgleda koji se tebi svidja! cilj je i dalje ostao isti! FARMAJ ZA ARMOR! ZA WEAPON! ZA MINIJA!

Evo da malo kazem o mojim iskustvima u gw-u i na taj nacin pokusam pokazati da grijesis jer smatras da je Anet kao i ostali i zaboli ih ona stvar za ekonomiju.

Ja sam farmo griffone isto kao i Gwwblabla i desilo se ono sto ti je on vec reko.Monka 55 sam napravio samo radi Shiverpeak runa i tu se dalo zgrtat bolesno dobro love sto do salvanih itema+gold+chest drop pa izvuci iz itema sta valja a jos ako ti koji skupi dye dropa odmah si run isplatio a iz grada su ko na pokretnoj traci polugoli i obuceni likovi klizili prema izlazu za novi run(ko nije vidio nemoze znat o cemu pricam).Naravno da sam odmah takve likove prijavljivo i Anet je taj run reducirala tako da je postao bezvrijedan tj neisplati ti se gubit vrime na njemu a prije toga reduciranja su uklonili te bottove i nisam ih vise vidđ.Uf zaboravio sam mesmer55 i prvi solo uw run i hrpa ectosa kao nagrada-reducirano tako da je monk 55 postao bolji runer u duetu s necrom.Reducirali i to.Onda je bio period kad se runo Uw i trazi tera ele za odradit Pitse u Uw-u.Ja se prijavo kao monk i vidio da je to idiotizam jer ja to mogu solo s tera ele-om odradit i kreno s pokusaj,promasaj i tako utucem oko 800k u par dana a nisam se mako s mista.gledam build i vidim da mi fale 2 slota+ osim ovih sta ih imam i opa sjetim se cupcakes cakes.to je bio mjenjanje spella u slotu za neki potrebniji i nadodjem za jos neki buff item(mislim da mi je smanjivo vrijeme cekanja spellov i jos nesto) koji craftas od matsa u azura i tako ja dobijem ta dva slota s ovim buffovima i jos par pokusaja i onda sam bio bog koji je odradjivo Pitse,plainse,poolse i mogo sam bez problema odradit i wastes ali je to bio gubitak vrimena.ugrubo pola sata mi je trajo run 15ectosa min je bio drop rate +salvanje itema i gold sta dropa.Nakon nekih 30tak dana su mobovima u plains-ima dodali novi spell koji mi je sve to unistio a posto sam to tad radio iz dosade dok izadje AoC tako da mi se kasnije nije dalo ni probavat vise.E da bio je i onaj run u onu spilju za chest da ti dropa neki uber sword8mislim da sam runo s killroyem)a poanta e bila da njega ostavis iza sebe da ti ne upropasti drop. to ti je samo par primjera kako je Anet dosljedan da se ne unisti ekonomija i radi maximalno da to sprijeci dok meni nije toliko bilo do farmanja koliko da napravim neki build kojim cu nesto moc a da Anet nije racuno na to.to mi se svidjalo u GW-u i nijedna igra u tom segmentu mu nije ravna a sad u Gw2 ce se taj car izgubiti(nadam se da nece).A tek spilja run s warrom ili trka u sumu na farm a di su famozni chest runovi u fow-u-Ajme kad se sad sjetim pa to su bila vremena di sam gusto a tek koliko sam tad furo ljude.Svaki uspjesan farm je onemogucen u odredjenom(iskreno 30dan je max) periodu od strane Aneta pa zato mislim da ce to biti i u GW2 te da s tim necemo imat problema.

Bilo je par bugova di su fail-ali s dyevima a recimo kad je bio bug s supp vigor runama to su popravili ali se jos i sad sjecam frenda koji je sav goldd utuko u njih pa cak da je i arrmor koji nosi na sebi prodo da bi kupio jos koju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 23:18 (Astrais).
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Na kraju dana, radije ću farmat i speed clearat da si skupim za neki endgame armor koji mi se sviđa, nego za armor koji jednostavno moram imati da bih mogao uopće i pomisliti o ulasku u nekakav dungeon ili misiju. Logičnije mi je da ću farmat da si kupim nekaj sebi za gušt, a ne zato jer me se tjera i ako to ne radim - neću iskusiti sav sadržaj igre. Radije dam 1200 ecta za staff kakav sam tražio, nego za super-imba-pwn gear s kojim ću moć ić rejdat epic-super-imba-pwn gear. Dajte me nemojte...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice