eventualno mi ostaje GW1 i skupljanje HOM bodova, ali ne mogu se natjerati to igrati nikako, upalim 10min i ne mogu vise :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eventualno mi ostaje GW1 i skupljanje HOM bodova, ali ne mogu se natjerati to igrati nikako, upalim 10min i ne mogu vise :)
sad znas kako je meni bilo nabit 30 bodova...
Vi koji ste kupili igru na kojim stranicama ste obavili pre purchase??
Algoritam
g2play
Algoritam
Koliko vidim sad na njihovim stranicama nemaju isključivo digitalno izdanje!?
Algoritam
Ja sam samo odgovorio na tvoje pitanje...
Algoritam
Ja sam samo odgovorio na tvoje pitanje...
hehe znam i hvala na brzom odgovoru, mislio sam da imaju "standard digital" ali pošto nemaju onda tražim dalje :D
A sto ti treba digital edition? Algoritam prodaje cijelu verziju u kutuji, ima pre-purchase u sebi, tj. dobijas 3 day head-start. To u esenciji jest digital edition jer moras igru skinut sa GW2 stranice, a u kutiji je samo key. Jedina razlika je sto kutiju sa keyem kupis preko algoritma.
Sa druge strane, ako si student ili poznajes nekoga sa indexom, dobijes igru za 315kn - jeftinije nisam nigdje vidio nedavno.
Ona ponuda preko G2PLAY koja je jeftinija nema 3day head start (i mislim da je vise nema), ona koja ima je skuplja od navedenih 315kn.
EDIT: svi koji imaju spori internet, dosao je jos neki manji update od 60ak MB pa krenite skidat. Ovo se pogotovo odnosi na ljude koji nisu palili GW2 od prethodne bete a zele sudjelovati u stress testu, bilo je dosta updatea od tada.
Jel mogu kupit na tuđi indeks,il vlasnik indeksa mora doć osobno?
Nesječam se više.
Heh, to moguce ovisi o tvojim sposobnostima da sarmiras tetu.... ili striceka, na blagajni. Mislim da moras imat svoj index jer povjere da li vrijedi i sve, vjerujem da ce provjerit i sliku.
Heh, to moguce ovisi o tvojim sposobnostima da sarmiras tetu.... ili striceka, na blagajni. Mislim da moras imat svoj index jer povjere da li vrijedi i sve, vjerujem da ce provjerit i sliku.
Hah,ak je striček neće bit problema,on će razumjet,teta bi mogla bit problema,al neću se brijat pa da je zavedem :)
Eh,da sam još u studentskim danima...
NEda mi se prek neta 350kn + poštarina me ispadne...
ostaju nam likovi iz BT3 ako to nekome ista znaci :)
A bilo je za ocekivat. Tesko da bi netko mogao puno napravit za 4 sata... dok napravis lika i zavrsis tutorial ode 1h stresa - osim ako krenes od 7 spamat login pa udjes iste sekunde, napravis random lika i proletis kroz tutorial.
Ipak 4h su 4h... nije da se ne znam sto moze ovdje. Bilo bi ipak lijepo da se svi ulogiramo, ako nista onda da Anet dobije ono sto trazi - info kakva je igra pod stresom, kako serveri podnose golem broj ljudi koji se pokusava ulogirat... a i mi mozemo vidjet jesu li sta dodatno optimizirali.
A bilo je za ocekivat. Tesko da bi netko mogao puno napravit za 4 sata... dok napravis lika i zavrsis tutorial ode 1h stresa - osim ako krenes od 7 spamat login pa udjes iste sekunde, napravis random lika i proletis kroz tutorial.
Ipak 4h su 4h... nije da se ne znam sto moze ovdje. Bilo bi ipak lijepo da se svi ulogiramo, ako nista onda da Anet dobije ono sto trazi - info kakva je igra pod stresom, kako serveri podnose golem broj ljudi koji se pokusava ulogirat... a i mi mozemo vidjet jesu li sta dodatno optimizirali.
mos namistit postavke za lika kako da ti izgleda, uzmes par ss-ova i to je to...
mos namistit postavke za lika kako da ti izgleda, uzmes par ss-ova i to je to...
a mogu i ocistiti jednu zonu u koju necu ici tokom levelanja :)
Po nasem vremenu u 7 pocinje?
E pa đubrad jedna..dobro da sam pročitao zadnju rečenicu
http://www.croatian-maniacs.com/2012/iznenadni-stress-test/#more-1622
A gle, gledaj to sa vedrije strane, jos uvijek stignes prepurchesat ako ti se hoce igrat GW2
A jel če lik kojega kreiram danas ostati na launchu ili se briše opet sve?
Svi likovi se brisu.
Svi likovi se brisu.
Hvala
...
...
Hvala
Hehe, za hvala imas tipku, pomozi covjeku koji ti je pomogao.
Inace da, sve se brise, ne bi bas bilo fer da na head startu, koji vec unaprijed znaci da imamo 3 dana prednosti pred drugima, cim udjemo budemo lvl 30+ sa hrpetinom itema, love i drugih stvarcica. Mozda bi pomoglo izdavacu jer se ne bi svi u isti tren spawnali na istom mjestu, ali definitivno ne bi bilo fer.
Lijep je taj, iako mi je drazi onaj gdje su koristili neke portale, morali se chargat izmedju portala i gdje je stalno puhao vjetar i/ili je bilo hladnoce i elementala koji su ih freezali. Ipak, mozda najdrazi mi je onaj kod Asura, gdje je trebalo nabavit kljuc, chargeat ga u 4 prostorije, sa njim otkljucat neku barijeru i tek onda doci do bossa - ne iz vizualnih razloga, vec cisto zato sto traje, nije trivijalan, i dosta ga je tesko uocit.
Lijep je taj, iako mi je drazi onaj gdje su koristili neke portale, morali se chargat izmedju portala i gdje je stalno puhao vjetar i/ili je bilo hladnoce i elementala koji su ih freezali. Ipak, mozda najdrazi mi je onaj kod Asura, gdje je trebalo nabavit kljuc, chargeat ga u 4 prostorije, sa njim otkljucat neku barijeru i tek onda doci do bossa - ne iz vizualnih razloga, vec cisto zato sto traje, nije trivijalan, i dosta ga je tesko uocit.
Oba su kod asura, taj sa vjetrom sam i sam probao, a onaj drugi sam vidio na videu... Oba su strašna Ovaj mi je zbog pejzaša najljepši!
Ja sam ih samo gledao, na zalost, jer sam igrao sylvari... i onda kao profic, propustio ovaj koji si ti prikazao :D
Odradio sam skill point i oso jer nisam uspio skocit a nije mi se dalo cekati event
Any minute now!
Nikad nisu bili ovako točni
Nikad nisu bili ovako točni
Grozno, vec sam 10 puta probo uci, barem