Najnoviji razgovor sa developerima :
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
IDEMO, open beta soon!!!
IDEMO, open beta soon!!!
Izvor?
nije neki al ev http://www.bug.hr/master/vijesti/guild-wars-2-blizi-se-otvorena-beta/113458.aspx hhh :D
http://www.strategyinformer.com/news/16157/arenanet-announces-guild-wars-2-open-beta-coming-soon evo i ovaj
Imas u ovom drugom i link za interview
Izgleda da cu morati zamrznuti sljedecu godinu. Nema mi druge. Real life will be totally fuc*ked up...
Izgleda da cu morati zamrznuti sljedecu godinu. Nema mi druge. Real life will be totally fuc*ked up...
daj mi provjeri jel se može kako zamrznuti brak bez dužih posljedica
daj mi provjeri jel se može kako zamrznuti brak bez dužih posljedica
I mene to zanima!
Date ženi da malo isproba. Na kraju završite tako da joj kupite posebni account da vam se konačno makne s vašeg.
Date ženi da malo isproba. Na kraju završite tako da joj kupite posebni account da vam se konačno makne s vašeg.
Dok smo WoW igrali, jedino sta je radila, pecala je
A sad ima priseg posla, dvoje male dice cuvat dok tata radi i igra
sta mislite,koliko ce ova igra bit zahtjevna?Hoce li dovoljno imat samo 1GB?
sta mislite,koliko ce ova igra bit zahtjevna?Hoce li dovoljno imat samo 1GB?
Rama ili memorije na grafickoj kartici?
Ako imas samo 1GB rama (radne memorije), nadogradi PC sa vise rama, ionako je jeftin.
VGA sa 1GB rama je sasvim ok.
Nazalost nije na grafickoj.Problem je kaj se ne kuzim dovoljno u to,al koliko sam citao,memorije trebaju biti kompatibilne.Ja ne znam ni koje imam ni koje da kupim
Nazalost nije na grafickoj.Problem je kaj se ne kuzim dovoljno u to,al koliko sam citao,memorije trebaju biti kompatibilne.Ja ne znam ni koje imam ni koje da kupim
Mozes otvorit kuciste i pogledat sta pise na ramu ili sa nekim od programa za analizu hardvera pogledat koji ram imas.. recimo besplatni speccy: http://www.filehippo.com/download_speccy/
Bitno ti je da ako imas DDR1, kupis DDR1 a ne DDR2 ili DDR3.
Nije lose kupit ni ram sa istom brzinom (MHz) iako mozes miksati i razlicite brzine.
U tom slucaju ce ti vjerojatno ram radit na brzini najsporijeg rama.
Provjeri koliko slobodnih memorijskih utora imas na maticnoj ploci te nadogradi masinu.
Kako igre tako ce ti i OS biti zahvalan
Ajmeeeeeeee
Mozes otvorit kuciste i pogledat sta pise na ramu ili sa nekim od programa za analizu hardvera pogledat koji ram imas.. recimo besplatni speccy: http://www.filehippo.com/download_speccy/
Nije lose kupit ni ram sa istom brzinom (MHz) iako mozes miksati i razlicite brzine.
Provjeri koliko slobodnih memorijskih utora imas na maticnoj ploci te nadogradi masinu.
puno ti hvala na pomoci,znam da sam dosadan jer su pitanja banalna.Znam da mi je ddr 2,al jel bitno ako uzmem od razlicitih proizvodaca.Uglavnom imam jos 2 utora slobodna,a trenutno imam 512*2.Pa sam mislio uzet onda jos 2 GB,sad da uzmem onda 2*1GB ili jednu od 2GB.Ovakve dvije naprimjer http://www.instar-informatika.hr/memorija-kingston-ddr2-1gb-800mhz-cl6-kvr800d2n61g/0701592
haha, ženu nemam, posao imam , ali fleksibilno radno vrijeme, tako da će se moći :D Skupa lvl-amo :D
haha, ženu nemam, posao imam , ali fleksibilno radno vrijeme, tako da će se moći :D Skupa lvl-amo :D
Chat preko skype ili nećeg drugog
Tebi je super. Kad klinci malo poodrastu - naučiš ih neka ti farmaju dok si na poslu. Nek mali gadovi zarade sve te Chimpokomone, Gormite i ostalu gamad.
Tebi je super. Kad klinci malo poodrastu - naučiš ih neka ti farmaju dok si na poslu. Nek mali gadovi zarade sve te Chimpokomone, Gormite i ostalu gamad.
To je plan, neka pisuinci malo farmaju dok radim :)
Svaki put cu ih poljubit i kupit cokoladicu zivotinjskog carstva ! (skupljam slicice pa je dobro iskoristiti ugodno sa korisnim) :)
puno ti hvala na pomoci,znam da sam dosadan jer su pitanja banalna.Znam da mi je ddr 2,al jel bitno ako uzmem od razlicitih proizvodaca.Uglavnom imam jos 2 utora slobodna,a trenutno imam 512*2.Pa sam mislio uzet onda jos 2 GB,sad da uzmem onda 2*1GB ili jednu od 2GB.Ovakve dvije naprimjer http://www.instar-informatika.hr/memorija-kingston-ddr2-1gb-800mhz-cl6-kvr800d2n61g/0701592
Slobodno uzmi jednu od 2GB. Danas-sutra mozes posljednji utor opet iskoristiti sa dodatnim ramom.
Inace imas kekse od 2GB za cca 180kn: http://www.nabava.net/radna-memorija-ram__190?&se=3466,3483,58430
@cale
Nemoj kupovati ram prije nego utvrdiš kakvo ti je cijelo računalo..
Radi li se opčenito o slabom ili starijem računalu, ram ti neće biti dovoljan.
Mislim da realno nema šanse da zahtjevi budu manji od SWTOR-a..
Ili bar značajno manji.
Ako ne znaš to odrediti ima programa za to, čijeg se imena sad nemrem sjetiti..
znam da imam GeForce 8600 GT,i intel dual core 2.67 ghz.
znam da imam GeForce 8600 GT,i intel dual core 2.67 ghz.
Slobodno dodaj jos rama, ionako imas premalo za ugodan rad u Windowsima.
Bit ce ti sve fluidnije a u igrama to moze biti samo +.
Ionako je cijena nikad niza.
A je tema živnula čim su dobre vijesti došle
A je tema živnula čim su dobre vijesti došle
Hehe, da.
E lijepo vama, malcima date nek farmaju, pa ko ga šiša . Eh, morat cu ja sestru mladu onda istrenirat
.
Erm, sto se tice snage racunala, mislim, ja cekam i cekam da izadu ti system requirementsi, pa da si mogu sloziti neko racunalo prema tome (vec duze vrijeme stedim sa strane za komp, a tak i tak mi treba novi, ali necu, nekak cu izdrzati na ovoj krntiji), to je inicijalni plan, kad izadu zahtjevi - sloziti racunalo prema njima, a do tada trpim na ovom 1.5 GHz Celeron M-u.
ANet su rekli da, isto kao i s GW1 pokusat ce pokriti sto veci opseg racunala, tako da sto vise ljudi mozeb uzivati u gotovo svemu sto igra nudi. U prvom redu tu su brutalne optimizacije, novi engine koji mijesa 3D grafiku i 2D art da stvori iluziju i privid prekrasnih okolisa... Ma ekipa ce rasturit, kako s inovativne strane igre, tako i s tehnicke strane. Negdje sam procitao u jednom intervjuu da masu toga rade (programiraju, renderiraju, bla bla) na mid-class racunalima upravo zato da sto vise ponude toga na slabijim racunalima. Tako da, nema beda (bar se nadam :D).
Jedva cekam GW2!! ajmee, sada malo igram SW:TOR ubijam vrijeme..samo se nadam da ce ove godine izaci bio bi presretan!
Hehe, da.
E lijepo vama, malcima date nek farmaju, pa ko ga šiša . Eh, morat cu ja sestru mladu onda istrenirat
.
Erm, sto se tice snage racunala, mislim, ja cekam i cekam da izadu ti system requirementsi, pa da si mogu sloziti neko racunalo prema tome (vec duze vrijeme stedim sa strane za komp, a tak i tak mi treba novi, ali necu, nekak cu izdrzati na ovoj krntiji), to je inicijalni plan, kad izadu zahtjevi - sloziti racunalo prema njima, a do tada trpim na ovom 1.5 GHz Celeron M-u.
ANet su rekli da, isto kao i s GW1 pokusat ce pokriti sto veci opseg racunala, tako da sto vise ljudi mozeb uzivati u gotovo svemu sto igra nudi. U prvom redu tu su brutalne optimizacije, novi engine koji mijesa 3D grafiku i 2D art da stvori iluziju i privid prekrasnih okolisa... Ma ekipa ce rasturit, kako s inovativne strane igre, tako i s tehnicke strane. Negdje sam procitao u jednom intervjuu da masu toga rade (programiraju, renderiraju, bla bla) na mid-class racunalima upravo zato da sto vise ponude toga na slabijim racunalima. Tako da, nema beda (bar se nadam :D).
Iskreno nikada nisam mislio da će ova tema biti velika već zaboravljena,
jer sam mislio da sam ja jedini kojemu se sviđa ova igrica xD
ali da ja isto s vama jedva čekam da izađe :P
GW1 mi je uvijek bio super :D
Iskreno nikada nisam mislio da će ova tema biti velika već zaboravljena,
jer sam mislio da sam ja jedini kojemu se sviđa ova igrica IGRA, zapravo IGRETINA xD
ali da ja isto s vama jedva čekam da izađe :P
GW1 mi je uvijek bio super :D
Kako bi bio jedini kome se svida ova igra? Pa po vecini, ako ne i po svim gamerskim portalima i casopisima, GW2 je najiscekivaniji MMO naslov zadnjih godinu dana za koji vecina tih portala i casopisa predvida da ce totalno redefinirati ovaj vec uspavani i dosadni zanr te postaviti nove standarde u njemu.
Iskreno, uopce ne sumnjam u to. Cak i da ne bude *tolika* revolucija, bit ce revolucionarniji MMO od svih ostalih u zadnje vrijeme.
Pitao sam Arena net hoću li morati opet iznajmiti malog cigu da mi farma matse dok sam na poslu :) kažu da nema potrebe ovaj puta :) po svemu što su rekli farma ne bi trebalo biti ili bi trebao biti zanemariv... i da GW2 je kontam ne samo najocekivaniji mmo nego uopce igra 2012 godine... jel ima nesto sto se ocekuje vise?
Farmanja uvik ima, makar ga sam izmislis ili imas neku potrebu za skupljanjem necega... nije to nesto lose