Moras neki email poslat na privat jer se pozivnice dijele putem maila.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OO Sulek zašto prodaješ gw2?
Zbog PvE endgame. Dosadan mi je, kad ides sa pug grupom sve se svodi na dps boss-wipe-otrci nazad i opet tako dok ne padne boss/trash.
A i eventovi mi nisu bog zna sta.
Kao neko ko redovito cisti exlorable mode dungeone bez ijednog wipe-a i uz max par smrti po runu (u tezim dungeonima), mogu rec da je ovo "dps boss-wipe-otrci nazad" hrpa gluposti.
Guildie je sinoc isa prvi put s mojom grupom u dungeon ( kao elementalist) na kraju runa nije moga doc sebi jer nijedan put nije umra.
Poanta je da citava grupa mora imat group support buildove, a ne full berserker selfish dps buildove s kojima vise vremena provedu u downed state-u i trceci od waypointa nego pridonoseci zavrsetku dungeona.
Dungeon borbe u GW2 nisu dps trke nego vise kao 24 la mans endurance trke, gdje je potrebno sto vise grp healova,boon uptime-a i condition removala te naravno sta vise debufanja mobova.
Ekipa ocito ne zeli promuckat glavom i skuzit da nemogu brute forceat dungeone, i onda kad krepaju 30x po runu i wipeaju odu na forume pljucat po dungeonima,Anetu i bog za cemu jos ne.
Nema tu healera, svaka klasa je tank,healer i dps...
Slozis takav build/gear/grupu i dungeoni padaju kao od sale
A za evente neznan, ima ih dobrih stvarno.
Ali nakon konstantnog farmanja Cursed Shore-a i Plinxa ponekad i zaboravim da postoje eventovi u drugim zonama :)
Zna biti osvjezavajuce otici na nekog alta, proc koju lower level zonu i naletit na event koji nikad prije nisam vidia.
Da ti budem iskren mi idemo sa hammer guardianom koji je tenk i group healer (recimo) i 4 glass cannona i obicno brzo runove ispeglamo, ugl farmamo AC i CoF, a pali i na CoE samo je dosta dugi svaki run pa se ne trudimo toliko. Za TA je istina, treba jako jako puno condition removala, Arah je u principu glavni izazov i tamo je vjerojatno vas pristup puno bolji.
Stvar je u tome da zelimo u 2-3 sata obavit 6 dungeon pathova i to se moze sa glass cannonima. Ima nesto repaira, ali ne toliko da bismo plakali. Prosjek je 2-3 smeri po dungeonu (uglavnom CoF path sa maggom soba prije zadnjeg bossa, moguce u 3. pathu kod osvajanja onog podrucja i unlucky death na zadnjem bossu i random smrt u Ac na zadnjem bossu path 3). Desi se koji put da se krepa negdje na random, ali ne dovoljno da bi se whinalo.
je li potrebno skinuti client za trial version ili kako ce se uopce moci logirati ?
Ako može netko poslati trial invite bio bih zahvalan .
Imam Firefall beta key ako treba.
Ako može netko poslati trial invite bio bih zahvalan .
Imam Firefall beta key ako treba.
Poslano!
Tkogod zeli invite mora poslati email adresu na PM
kolko traje trial i jel igru treba skinut da se igra ili moze odmah
kolko traje trial i jel igru treba skinut da se igra ili moze odmah
lepo pise :-)
da se pridruzim... dvije pozivnice... za prve dvije poruke sa mailom.
Offtopic: Mjenjam black ops ili Lol account za guild wars 2 acc.. javite se na PP
Poanta je da citava grupa mora imat group support buildove, ...
Eto, a kad ja velim da obećane raznolikosti nema, škvadra p!zdi i vrijeđa.
Nego... Kakvih ste mišljenja u vezi nove, bolje, opreme u novom patchu? Konačno zbogom ustaljenoj GW filozofiji koju smo voljeli godinama, ulizivačko podilaženje masama ili ground-breaking, earth-shattering awesomeness MMO revolucija? Discuss.
Poanta je da citava grupa mora imat group support buildove, ...
Eto, a kad ja velim da obećane raznolikosti nema, škvadra p!zdi i vrijeđa.
Nego... Kakvih ste mišljenja u vezi nove, bolje, opreme u novom patchu? Konačno zbogom ustaljenoj GW filozofiji koju smo voljeli godinama, ulizivačko podilaženje masama ili ground-breaking, earth-shattering awesomeness MMO revolucija? Discuss.
Jedva dočekao ^^ leg. itemi su mrtvi grind fest i od toga sam kao hc grinder odustao jako brzo. nema zabave u tom silnom farmanju. ovoj novoj filozofiji se veselim :) treba dati ljudima nesto da ih gura naprijed jer inace dosadi...
Nadam se samo da je to zadnje "guranje naprijed" - u smislu da kad izbae kompletan ascendent gear sa infusionima nece izmislit slijedeci tier jer se to onda pretvara u WoW, a ne GW.
GW2 je više WoW nego GW, a ako ovako nastave, postat će bolji WoW od Wow-a.
Slafkec epic :-)))
jel netko može da me inv ova 15-18. 11.2012. free taril na mail swonlima@yahoo.com
Još nešto mjenjam wow MOP account (2x lvl 90,3x 85,1x73...) za GUILD WARS2 cd key (preferiram nov key nekorišten ali slušam sve ponude )
kad pocima trial ukolko sati
Slafkec epic :-)))
Samo prenosim razmišljanja gospodične Thalie.
kako promjeniti email od acca?
Dijelitim tri invitea za jedno sat vremena.
Zainteresirani, neka mi se jave na PP ili ovdje neka citiraju moj post.
Da li propada invite, ako ga posaljem nekome tko je vec aktivirao invite od nekog drugog?
Tj da li javlja da je vec poslan invite na tu adresu?
Imam jos jedan invite, posaljite mi email u privatne poruke
sta mislite o ovom novom patchu ??? kakva ce biti ta no end instanca???
sta mislite o ovom novom patchu ??? kakva ce biti ta no end instanca???
uzivaj
http://www.guildwars2hub.com/guides/basics/complete-guide-fractals-mists
Šteta što neću moći sudjelovat u svim tim eventima. Nemam baš vremena zbog faksa, a za vikend se ide na interliber i ostale sajmove. Šteta što se to sve poklopilo.
Invite-ove sam podijelio frendovima koji planiraju isprobat igru tak da sam barem to riješio.
ljudi kad ce vise pocet taj trial!!!!!!!!
15ak minuta Lost Shore - gameplay-spoiler
http://www.jeuxvideo.com/gaming-live/0001/00018092/guild-wars-2-pc-les-rivages-perdus-00108286.htm
moze meni trial
Posaljes upit na privat u kojem je sadrzana tvoja email adresa i onda dobijes. Naime invite ide samo na mail, ne znas key dok ga ne posaljes.
na kojem serveru igrate ekipa?