Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Guild Wars 2

charrevi su najbolji :D

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
17 godina
Guild Wars 2

Pa GW2 je pretekao i Diablo 3 u errorima/rušenjima.

Lipu sam kolekciju errora skupio danas {#}

Toliko stres testova, beta, godina izrade... 'ben ti maloga miša dobro obavljeno {#}

Mislim da su nam dužni nadoknadit ovaj prvi dan headstarta jer igrat normalno ne možeš, a obečano je!

Može s nekim itemom hvale vrijednim {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 15:56 (Virty).
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Sylvari su tako gay ... Ali GEJ je OKEJ {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

evo ostavih u pozadini gw2 dok sam cipa sleeping dogs i skinulo je 35 mega al skida mizernom brzino, max 5kb/sec i kaze jos 2 files... pomalo

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Virty kaže...

Toliko stres testova, beta, godina izrade... 'ben ti maloga miša dobro obavljeno {#}

Mislim da su nam dužni nadoknadit ovaj prvi dan headstarta jer igrat normalno ne možeš, a obečano je!

conane padawane... dobio si ring sta jos hoces? {#}

13 godina
neaktivan

8 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...

evo ostavih u pozadini gw2 dok sam cipa sleeping dogs i skinulo je 35 mega al skida mizernom brzino, max 5kb/sec i kaze jos 2 files... pomalo

Ne mogu i dalje updateat client pa da im skine patch... Ne znam... nisam jedini koji se nemre pomaknut. Login im kinda radi jer se moze na njihov web ulogirat, iako spominju i dalje login issues, ali nigdje da spomenu patch download issues due to bandwith problems.

15 godina
Rhodin kaže...
Obi Wan kaže...

Ne mogu i dalje updateat client pa da im skine patch... Ne znam... nisam jedini koji se nemre pomaknut. Login im kinda radi jer se moze na njihov web ulogirat, iako spominju i dalje login issues, ali nigdje da spomenu patch download issues due to bandwith problems.

na fejsu se samo gomilaju takve izjave. svi spominju update error. i ono najgore toliko spammaju jer svi moraju dati do znanja arenanetu kako NJIMA NE RADI... ljudi se toliko uzdižu na temelju toga što su kupili prepurchase sa 3 day headstartom da je to zamorno..

17 godina
neaktivan
DaDoXy kaže...
Rhodin kaže...
crash11 kaže...
Rhodin kaže...

...

Svatko ima pravo na svoje misljenje, svatko ima pravo i na glupost, uostalom znas kako kazu nasi prijatelji u eng. govornom podrucju "Everyone has the right to be stupid. But you sir, are abusing that privilege."

hahahahah svaka ti cast Rhodine idol si mi :D slazem se s tobom u potpunosti pratim ovu temu danima i fkt gdje god se crash ukljuci u diskusiju odma neki blizz wow problem nastane :D

Klinac odi obrisat sline. A jesi našo mjesto gdje ćeš nać idola...

GW2 je super, najbolja igra koja je ikad izašla, bez ijednog problema. Čudo od igre, stvarno nemam riječi.

Jesi sretan Rhodine?

17 godina
Rhodin kaže...
Obi Wan kaže...

vidis gosn rodin, meni i dalje skida, brzinom krepane macke, sad na 37.47 mb ali jos stoji 0%...

16 godina
crash11 kaže...

Klinac odi obrisat sline. A jesi našo mjesto gdje ćeš nać idola...

GW2 je super, najbolja igra koja je ikad izašla, bez ijednog problema. Čudo od igre, stvarno nemam riječi.

Jesi sretan Rhodine?

Necu ja bit sretan kad ti pocnes pisat da je GW2 super. Ako ti igra ne valja napisi ne valja mi to to to i to. To je razlicito od WoW WoW WoW, ja core tester, WoW.

Haha, ekipa se masovno buni po forumima kako su europljani navodno u goroj poziciji od USA kojima igra uglavnom radi, a ne uzimaju u obzir da smo mi igrali cijelo jutro, a njima je release bio oko ponoci i vecina ih je spavala do nedavno.

Ako je itko bio u odlicnoj poziciji mislim da je to EU.. samo da nema ovog problemcica sada oko logina.

EDIT2: Ovo mi je super

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 16:21 (Rhodin).
15 godina

evo vratio se...klijent radi za sad.. i updejta

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo skida 1mb po sec :O

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

EVO GA UŠLO MI I SKIDA ODMA 2 mpbs ( ne salim se)

edit : pada brzina dosta ( naravno )

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 16:23 (venomyo).

1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

U trenu mi je downloadalo sad i u igri sam. Sretno svima!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

U trenu mi je downloadalo sad i u igri sam. Sretno svima!

takoder , grunulo na 2 mbps doslo do 92 % i sad 60 kbps :S

15 godina

aaaand its gone . . . . 

connection error opet. valjda će se uspjet probit nekako i skinut još taj jedan mizerni fajl..

15 godina
Guild Wars 2

Meni u trenutku valjda čiste nirvane downloader poludi i počne skidat sa 2KB/s

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

ma nula bodova ,nece jos

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ajoj zalosti,namjerno sacekam par sati prije pokusavanja logina da prodje guzva i evo sad dodjem i nista bas nista,trebao sam se probudit jutros odmah da odigram malo :(

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a da nije blizzard platio nekog hackera da se malo poigra s Arenanet .....

By Aismen
17 godina
neaktivan

Pričekajte ljudi koji dan dok sve to ne srede. Bilo bi čudno da se to ne događa. Sad bar znate da je dosta ljudi kupilo igru :)

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ma to su botovi nisu ljudi.klikcu ko maniti login button

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skinio pach ali jos uvijek off. vremena se ima a vidi se da decki rade na problemu tako da glavu gore i svoje maceve, puske i lukove zamjenite strpljenjem. Osim toga GW2 je IN a WoW je OUT. E osim toga netko je napisao ovdije prije neki dan da je WoW vec xxx godina broj 1. na listi MMO e pa ja bi rekao da nije bas tako. po zadnjim listama WoW je broj 3. nekoliko godina a broj 1. je EVE samo da se zna.

By Aismen
15 godina
crash11 kaže...

Pričekajte ljudi koji dan dok sve to ne srede. Bilo bi čudno da se to ne događa. Sad bar znate da je dosta ljudi kupilo igru :)

to treba biti utješno ili poučno? zašto da čekam ako sam uzeo prepurchase u nadi da ću 3 dana prije ostalih sjediti za računalom i igrati gw2?

ja znam da oni nisu dužni mi to ponuditi, niti su oni to koji onemogućavaju igranje. ali su jasno naveli za prepurchase "you are entitled to 3 day headstart". jebiga, ali očekujem da održe svoju riječ.

kapiraš sad zašto se ljudi pjene, bune, "plaču", kukaju etc?

14 godina
Aismen kaže...

Skinio pach ali jos uvijek off. vremena se ima a vidi se da decki rade na problemu tako da glavu gore i svoje maceve, puske i lukove zamjenite strpljenjem. Osim toga GW2 je IN a WoW je OUT. E osim toga netko je napisao ovdije prije neki dan da je WoW vec xxx godina broj 1. na listi MMO e pa ja bi rekao da nije bas tako. po zadnjim listama WoW je broj 3. nekoliko godina a broj 1. je EVE samo da se zna.

O BOŽE! .. lol ajde necemo,  ali ovo moram reci, WoW ima trenutno 9,1 milijuna pretplatnika dok EVE oko 500 tisuca i da WoW je number 1 za sada(samo govorim istinu,nista vise nista manje)

A o ovom ostalom necu ni pisati.

Peace!
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

evo sad sam otiso na kungen TV on i njegova ekipa igraju vec tako da su ipak nesto sredili :D i svidja mi se sto je Anet pravo motivirana da sredjuje probleme koje ima :D 

0 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...

conane padawane... dobio si ring sta jos hoces? {#}

Svašta lipega, ali nesmin reć! {#}

17 godina

usa sam...

17 godina
Obi Wan kaže...

usa sam...

Ne tresi se Jedi vitezu, kakva su vrimena, brzo ćeš van! {#}