GTA IV - hardverska pitanja

poruka: 189
|
čitano: 50.484
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: GTA IV - hardverska pitanja

hvala ti puno nego kako dato namjestim preko tog mode-a pojasni mi ukratko ako nije problem !!!

15 godina
neaktivan

dali netko zna moze li meni raditai gta 4 na AMD Athlon  64 X2  4400+ 2.3ghz i grafickoj 512mb ati radeon hd 3650 sapphire  i 1gb RAM...??? jeli mi samo treba jos malo rama ili...????

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 0:01 (GTA6).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
teško, teško...
Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
GTA6 kaže...

Ljudi dali netko zna moze li meni raditai gta 4 na AMD Athlon 4400 X2  2.3Ghz graficka od 512mb Ati radeon hd 3650 i 1gb RAM...?????

Vjerojatno ce radit na maloj rezi sa mogucim gubitkom tekstura.

Ponajvise zbog ''samo'' 1Gb rama.

torrentolog!
15 godina
neaktivan
a kada bih ima 2 gb RAM-a...opet tesko jel???
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
GTA6 kaže...

Ljudi dali netko zna moze li meni raditai gta 4 na AMD Athlon 4400 X2  2.3Ghz graficka od 512mb Ati radeon hd 3650 i 1gb RAM...?????

Vjerojatno ce radit na maloj rezi sa mogucim gubitkom tekstura.

Ponajvise zbog ''samo'' 1Gb rama.

teško... ja sam sa ovom konfom jedva pokrenuo gta. slika se jedva vidjela, bilo je svega par fps-a, a još je proc bio oc-an na 2.5 ghz, dobro nije puno, ali opet je više od 2.3, a i imam 2 gb rama

edit: i normalno sve je bilo na najnižim postavkama

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 0:10 (jurluk).
16 godina
neaktivan
GTA6 kaže...
a kada bih ima 2 gb RAM-a...opet tesko jel???

Pogledaj moju,konfu,meni na 1024x768 sve medium sa patchem 1.0.4 zna fps i do 40  u nekim trenucima doći,a ti probaj staviti na 800x600 medium pa ćeš vidit kak će bit.2gb rama je dosta za gta4 iako je 3 gb preporučeno.

Provjeri ovdje kak će ti gta 4 iči....

link

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 0:35 (big_guy).
15 godina
neaktivan

Pitao sam tu konfu jer sam sutra mislio kupita taj procesor(AMD Athlon x2 4400 2.3ghz) al vidim da je bolje da nekupujem..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne,ne i ne!To se ne kupuje više,koliko para imaš na raspolaganju i koju matičnu imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na raspolaganju imam 400kn a maticna- ASUS A8V-MX- 939 socket

15 godina
neaktivan
ako ja mogu pokrenut moreš i ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nabavio osam novo racunalo pa me zanima posto se u to slabo razumjem dali cu moci pokrenut gta da ga nekupujem bezveze na ovu konfiguraciju  AMD Phenon X3 2.3Ghz Graficka nVidia GeForce 9600gt,2gb RAM,160gb HDD,windows xp sp3?????

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 15:56 (GTA6).

0 0 hvala 0
17 godina
GTA6 kaže...

nabavio osam novo racunalo pa me zanima posto se u to slabo razumjem dali cu moci pokrenut gta da ga nekupujem bezveze na ovu konfiguraciju  AMD Phenon X3 2.3Ghz Graficka nVidia GeForce 9600gt,2gb RAM,160gb HDD,windows xp sp3?????

Iči če, ali nemoj pretjerat sa detaljima...Ići će na medium ali obavezno stavi sve patcheve...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
15 godina
neaktivan

Dali ima neka stranica za te patcheve???

0 0 hvala 0
17 godina
http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA IV - auto mod

Pozdrav!

Imam pitanje za auto mod.naime skino sam auto mod bmw x1 i zamijenio sam ga za landstalkera  kad uđem u igru i vozim ga u zavojima se stalno hoće lako prevaliti jel mozda neko zna sta da napravim?! hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dali bi mi radio GTA IV na ovakvoj konfi. : 512 mb graficke nVidia GeForce 6150SE nForce 430, 3 GB Rama, Windows 7 ultimate 32 bita, procesor AMD Sempron 2.0 GHz?

0 4 hvala 0
13 godina
Re: GTA IV - hardverska pitanja
B0J4N_99 kaže...

Dali bi mi radio GTA IV na ovakvoj konfi. : 512 mb graficke nVidia GeForce 6150SE nForce 430, 3 GB Rama, Windows 7 ultimate 32 bita, procesor AMD Sempron 2.0 GHz?

nema sanse!

16 godina
mazy651 kaže...
B0J4N_99 kaže...

nema sanse!

Radio bi GTA IV iz razloga sto GeForce 6 serija podrzava DX 9.0c, a to zahtjeva i cetvorka..... bolje bi bilo reci da bi igra bila totalno neigriva, bio bi to doslovno 0-5 FPS-a u vrh glave (ako i toliko), ugl neka racuna na slide show.

Ugl, neka proba ako hoce jer ce igru sigurno pokrenuti i da se uvjeri da ce mu raditi zbog GPU-a ali isto tako, sigurno ce ju i pobrisati za koju minutu jer ce ti biti totalno neigrivo. BTW imat ce vjerojatno i flickeringe itd.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 17:34 (lovac82).
15 godina
neaktivan
B0J4N_99 kaže...

ma probaj ako ti se da, imaš modove za low end pc. Evo video u kojem navodno lik igra sa sličnim procom i malo jačom grafičkom

Kad se sjetim GTA SA koju sam igrao sa Geforce mx 4, duron 800 MHz i 128 rama, igra je dosta blokala a nikad se nisam više naigrao nego u tom gta sa slideshowu :)

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
13 godina
neaktivan

A sta mi tacno predstavlja problem u igranju GTA IV, procesor, grafa sta? e jbg bas sam teo igrati IV smorio me san andreas ocu malo realnosti, ali jbg ..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
B0J4N_99 kaže...

B0J4N_99 kaže...

A sta mi tacno predstavlja problem u igranju GTA IV, procesor, grafa sta? e jbg bas sam teo igrati IV smorio me san andreas ocu malo realnosti, ali jbg ..

Grafička ti je integrirana te stoga nema teoretske šanse da ćeš pokrenuti GTA IV.
Procesor ti je single core i također, nema šanse za GTA IV.

Ukoliko želiš zaigrati GTA IV, moraš to oboje mjenjat , a neće te izać baš jeftino, budući da moraš na novi socket prelazit i najvjerojatnije i RAM kupovati,

no opet , možeš uzet i polovno , pa jeftinije prođeš . 

13 godina
neaktivan

Jbg, bas mi je zao, najbolje da celi komp kupim drugi mada je to malo vervatno da cu uciniti  {#} 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imaš sad ove nove procesore što dolaze sa integriranom grafikom... jedan moj kolega je kupio to i matičnu u kompletu za manje od 1500kn ako se ne varam i super je ima quad core procesor i solidnu grafiku... vidio sam svojim očima igra sve nove igrice bez problema ne baš na ultra high al na mid neke čak i na high :) nabava.hr ovo to je super stranica da potražiš šta trebaš i ima puno jeftinijih ponuda od nekih PC shopova

14 godina
neaktivan
B0J4N_99 kaže...

Jbg, bas mi je zao, najbolje da celi komp kupim drugi mada je to malo vervatno da cu uciniti  {#} 

Ukoliko voliš igrat igrice , razmisli malo i o konzoli {#}

13 godina
neaktivan

Ma nije meni nista ko PC.. jebiga nista ostajem na San andreasu i Cod4 nista mi drugo ne preostaje :S valjda cu jednog lepog dana kupiti novi komp i zaigrati GTA IV 

0 0 hvala 0
16 godina
mstaglicic kaže...
B0J4N_99 kaže...

B0J4N_99 kaže...

Grafička ti je integrirana te stoga nema teoretske šanse da ćeš pokrenuti GTA IV.
Procesor ti je single core i također, nema šanse za GTA IV.

Ti to govoris iz prve ruke i tvrdis da je istina ili sto? Naravno samo iz svoje glave, u praksi nisi niti probao tako da molim lijepo, ne iznosi netocne informacije. Ja sam imao npr. intergriranu Intel Extreme Graphics koja nema ni podrske za shadere, HW T&L itd pa sam opet mogao igrati GTA SA i mnoge druge igre jer nekada si igru mogao pokrenuti i kada nisi imao podrsku za npr. HW T&L (samo si dobio upozorenje da ti to GPU ne podrzava) ali mogao si igrati.

Sto se tice konkretno GTA IV (a probao sam i mnoge druge nove i zahtjevne igre), da predstavlja mu problem GPU i CPU ali to ne znaci da nece moci pokrenuti igru kako ti kazes.... dakle, u slucaju GTA IV, dovoljno je samo da ti GPU podrzava DX 9 i igra ce raditi 100%. Broj jezgri i brzina procesora je apsolutno nebitna, nebitno je cak i koliko imas RAM-a (sa 1GB ram-a sam pokrenuo GTA IV i igrao ali su zato cijeli windowsi bili usporeni), stvar je samo u tome sto ce ti se igra izvoditi ko krepana macka ali pokrenuti ces GTA IV sigurno sa GeForce 6 karticama odnosno RADITI CE (btw nisam upucen u ove patcheve za low end konfiguracije).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan

Ne znam, eto uskoro cu nabaviti GTA IV pa cemo probati...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima.zanima me da li cu moci igrati gta IV i gta V .. imam konf.

Graficka: PowerColor Radeon HD 6850 1GB GDDR5 256bit

ram-memorija: 4gb ddr2

procesor: AMD athlon 64 x2 dual core 5000+
Hard: 500gb sata

Maticna ploca; Gigabayte S

Napajanje: 600w

Hitno mi odgovorite? hvala vam svima :) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mareeeeeeeee3 kaže...

Pozdrav svima.zanima me da li cu moci igrati gta IV i gta V .. imam konf.

Graficka: PowerColor Radeon HD 6850 1GB GDDR5 256bit

ram-memorija: 4gb ddr2

procesor: AMD athlon 64 x2 dual core 5000+
Hard: 500gb sata

Maticna ploca; Gigabayte S

Napajanje: 600w

Hitno mi odgovorite? hvala vam svima :) 

Procesor ti je preslab za GTA i opcenito za tu grafu HD6850.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice