hoče li meni radit
AMD Sempron processor 3000+
1,61Ghz,4 GB RAM-a
Wiindows XP Profesional SP3
ati radeon HD 2600 PRO 512 mb
molim vas recite
Procesor je vrlo, vrlo slab.
Točno ja imam dualca (1.8GHz) i gtaIV na low ide super i bez trzanja
hoče li meni radit
1,61Ghz,4 GB RAM-a
molim vas recite
Procesor je vrlo, vrlo slab.
Točno ja imam dualca (1.8GHz) i gtaIV na low ide super i bez trzanja
hoče li meni radit
1,61Ghz,4 GB RAM-a
molim vas recite
teško, minimum je dual core za procesor
znam i ja al mi radi cod 4 i to vrlo dobro,znači onda neće vrtjet a i mislio sam
thx
gta4 j eportan s konzola i zato je procesorski gladan...
jako teško da ces ga pokrenit.
koji browser koristis u mene na chromeu nece na na internet exploreru oce...
pa probaj na nekom drugom u mene na exploreru oce...
Šta mislite hoće kod mene na 1024x768 high sa nekih 35 fps-ova?
Hoće meni radi na toj rezi i postavkama medium iznad 25 fps, a imam duplo slabiju konfu od tebe.
što vam to znači medium?
Tamo ima i view distance, shadow densitiy, crowd density u brojevima , a ne u medium, high...
Te 3 stvari skoro najviše i utječu na performanse,a vi ih nenavodite.
Ja sam držao sve stvari na high, ali view distance 25-35, crowd density 20-30, shadow density 0 i shadows: off
Reza 1680x1050 i oko 25-50fps-a (variralo je, i to nije bench nego ingame, bench je bio 40 fps-a) sa hd4870 i x3 720.
Za GTA IV je najvažnije da imaš svježe instalirane Windowse. Poželjno se igrati sa patchevima, ugasiti sve nepotrebne procese u pozadini (Za AMD usere tu je AMD Game). Ja sam na Athlonu 3200+ sa Hd 4670 imao 20tak fps te sam je prešao. Također preporučam Xliveless mod.
Za GTA IV je najvažnije da imaš svježe instalirane Windowse. Poželjno se igrati sa patchevima, ugasiti sve nepotrebne procese u pozadini (Za AMD usere tu je AMD Game). Ja sam na Athlonu 3200+ sa Hd 4670 imao 20tak fps te sam je prešao. Također preporučam Xliveless mod.
pokvarit ćeš si vid tako, sa jačim procom bi imao sa istom grafičkom i istim postavkama barem 40fps-a
što vam to znači medium?
Tamo ima i view distance, shadow densitiy, crowd density u brojevima , a ne u medium, high...
Te 3 stvari skoro najviše i utječu na performanse,a vi ih nenavodite.
Ja sam držao sve stvari na high, ali view distance 25-35, crowd density 20-30, shadow density 0 i shadows: off
Reza 1680x1050 i oko 25-50fps-a (variralo je, i to nije bench nego ingame, bench je bio 40 fps-a) sa hd4870 i x3 720.
Ok,nisam to znao,aj onda reci,znači reza 1024x768 sve high,i kak bi onda morao postavit ovo boldano da imam barem 30 fps-a?
uspio sam skupit neke pare i htio bi malo upgrejdat komp. pošto to prvenstveno radim zbog gta ova tema je idealna za moje pitanje. neznam baš previše o komponentama pa bi mi treblao mišljenje nekog ko više zna od mene. imam oko 2000 kn za potrošit i htio bi čut koje komponente da uzmem da bi mi gta radio na nekim srednjim postavkama. na konfiguraciji koju trenutno imam gta mi donekle radi, tj. mogu pokrenut igru al mi se u igri ne vidi ništa osim auta i nakon nekog vremena auto počne sam ubrzavat i nemogu ga zaustavit. znam da su mi procesor, grafička i ramovi kritični i da ih moram mjenjat. pa sad ako bi mi netko preporučio na šta da potrošim svojih 2000 kuna pa da mogu bezbrižno igrat gta na medium
konfa
matična: ASUS A8N-E (mislim da je bitna, jer sam čuo da neke komponente nejdu na sve matične)
proc: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500+
graf: ATI Radeon X1600
ram. 1 GB
kako ce meni radit gta 4 imam:
ati radeon 4850 mislim da je golden sample nisam siguran
proc intel dual core 2.8 ghz e7400
4gb ram 800 mhz
crysis mi radi bes problema na high oko 60 fps
4gb ram 800 mhz
ako ti crysis radi bez problema i GTA IV ce ti sigurno ici odlicno.....graficka pretpostavljam da je 512mb
to je single core cpu? ako je moras maticnu mijenjati
koja je grafa? agp ili pci-e
koji su rami? ddr ili 2
cini se da ces sve morati mijenjati...
4gb ram 800 mhz
Pogledaj moju konfu ide GTA 4 na 1280x960 i medium/high na oko 50fps-a.
Ne steka ni malo,i ja sam.
ja sam igrao na slicnim postavkama,i resursi su mi bili preko 500 mb uglavnom,kada sam krenio igrati pola ceste nisam vidio i tako...
to je single core cpu? ako je moras maticnu mijenjati
koja je grafa? agp ili pci-e
koji su rami? ddr ili 2
cini se da ces sve morati mijenjati...
a jel imaš onda neku preporuku šta da uzmem?? da bude oko 2500 do 3000 kuna
mene malo zeza na very high
bude 50-70 fps ja imam osječaj da šteka
@crny 88
ako ovo sve mislis mijenjati moras i napajanje mijenjati, jer ne vjerujem da ce ti sadašnje podrzati sve
ali mislim da se moze nesto sloziti
da ti nađem nešto?
a u pm. prije 2 tjedna sam kupio novo napajanje jer mi je staro riknulo. uglavnom napajanje je od 400W. ak ti se da probaj nać neku konfu, jer se ja ne kužim baš previše u to. vjerojatno bi kupio neku matičnu i onda ne bi mogo stavit procesor na nju
Decki molio bih za pomoc!!!!!Ovako imat cu komp i pol konfiguracija je super ali ono sta mene zeza su windowsi.......ja cu imat windowse xp home edition pa vas molim dali mi mozete reci dali ce i gta4 radit na tim windowsima hvala unaprijed!
Decki molio bih za pomoc!!!!!Ovako imat cu komp i pol konfiguracija je super ali ono sta mene zeza su windowsi.......ja cu imat windowse xp home edition pa vas molim dali mi mozete reci dali ce i gta4 radit na tim windowsima hvala unaprijed!
Oce samo stavi SP3, mozes i sa SP2 ali onda moras namjestavat preko compatibility mode-a.