GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 590.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
Re: GTA 4
Đemo kaže...
Kewin kaže...
Đemo kaže...

zanima me koje postavke da postavim (rezolucija, efekti....)

Intel Core 2 Duo 3ghz

Nvidia Geforce 9600gt 512 mb

4 gb ram

500 gb hard drive

uz patch 1.7.0.0 moguce medium-high (30 fpsa)

a 30 fpsa bude brzo ili bude štekalo?

Ovak ja ti imam losiju konfu neg tvoju  

intel celleron dual core 2.66 ghz

grafa ati radeon 4350 512 mb (pasivna 32 bitna)

ram 4gb

i ide mi na medium (shadows high a oni slideri na 1 osim viech distance 15) reza mi je na 800x600 jel ovaj srotex od moje grafe cim stavim na 1024x768 odma pade fps za 10

imam 20 fps-a koji su stvarno igrivi, a 30 fpsa nebi trebalo stekat  samo sto ja imam patch 1.4.0.0 jel mi brze radi.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 20:46 (Kewin).
15 godina
GTA 4

imam poblem s iCEhancerom , pratio sam upute , kopirao fileove za odgovarajući patch u gta4 folder i sve napravio kako je trebalo ali mi ne radi igra , kad je idem otvorit otvori se onaj prvi screen i ugasi se igra , neznam zasto , probao sam i s patchem 1.0.4.0 i odgovarajućim iCEhancerom za njega i opet ne radi.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 4

instalirajte patch 1.0.7.0. igrica bude brže radila!

ĐEMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nah,meni i ovak super radi
Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
14 godina
neaktivan
GTA 4

Meni na ovoj konfi steka: 

AMD Athlon x3 450 @ Phenom II B50 X4

4GB DDR3

Ati radeon 5450 1GB DDR3

Patch 1.0.7.0

Ima li ikakve sanse da radi normalno?

The future is Fusion - AMD ||| R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
a sad neradi normalno pa trebalo bi

ja imam amd athlon x2 5200+
2 gb ddr2
ati radeon 4850 512 mb gddr4

i fino radi..30 do 35..s svim modovima po ukljucenim,al sam shadow dokraja iskljucio
16 godina
neaktivan
Maxtor-loša graficka...

Evo ja imam Jos zadnju misiju za preci priču... (bez cheatova :) ) :D
Pa se bacam na EFLC... ;)

Isplati li se igrati MP gta4 ili da igram EFLC MP?
15 godina
GTA 4

Meni puno bolje radi patch 1.4 (probo sam i patch 1.7) eh da mi imat drugu grafu a ne  ATI Sapp.HD 4350 512 mb {#}. Al igra radi sasvim solidno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

e imam ovaj problem, ubacivao sam modove za auta, nemam pojma za mjenjanje admirala.wtd(bmw) i tako audi r8 , nova policija i to...

i sada kada udjem igricu po ulicama imaju samo ta auta... npr. ide kolona od 20 taxija(njih nisam dirao ali oni se pojavljuju), zatim samo ovi bmw-ovi...

cini se kako se poremetio balans auta... kako da vratim u normalu a da imam modove opet ?

stavit cu i ss

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
16 godina

to ti je zato jer si puno promjenio auta..imas zato gta iv taxi fix...samo to napisi u google i skini si...bit ce ti u obliku scripte ili .asi .....

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 12:55 (dado16).
15 godina
athlon64 kaže...

imam poblem s iCEhancerom , pratio sam upute , kopirao fileove za odgovarajući patch u gta4 folder i sve napravio kako je trebalo ali mi ne radi igra , kad je idem otvorit otvori se onaj prvi screen i ugasi se igra , neznam zasto , probao sam i s patchem 1.0.4.0 i odgovarajućim iCEhancerom za njega i opet ne radi.

jel mi moze pomoc netko?

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
athlon64 kaže...

jel mi moze pomoc netko?

jesi li probao kopirati i ono sto dodje sa icenhancerom (if doesn't work)... ni u mene nije radilo pa sam to kopirao tamo gdje je gta i sada radi..

15 godina
stone kaže...
athlon64 kaže...
athlon64 kaže...

jel mi moze pomoc netko?

jesi li probao kopirati i ono sto dodje sa icenhancerom (if doesn't work)... ni u mene nije radilo pa sam to kopirao tamo gdje je gta i sada radi..

jesam i to sam napravio i  ne radi , evo stavio sam da mi skida gta4 pa cu ga reinstallirat i opet probat , stvarmo me privukao iCEhancer , izgleda za plakat dobro , svaka im cast

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 17:02 (athlon64).
14 godina
protjeran
GTA 4

Isključite sjene, rezolucija 1440x900, sve na medium, view distance 20, detail distance 10, vehicle density 20.

Ako bude i dalje štekalo onda sjene off, rezolucija 1024x768, probajte medium ako ne onda low, view 10, detail 5, vehicle 5. to bi trebalo raditi....

e i koji je gta po vama bolji? iv ili eflc?

12 Gta Iv
4 Gta EFLC
ĐEMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GTA 4

svaka tebi čast na savjetima al drug moj grijeh je ovakvu igru igrati tako osakaćenu.JA ću radije pričekati koliko god treba 1-2-3 godine dok neuzmem quad core/4gb rama/ i neku grafu kao GTX 460 i odigrat to kao čovjek,onako kako ju je i Rockstar zamislio,u svoj svojoj ljepoti.

1 0 hvala 0
16 godina
rockstar ju nije tako zamislio,posto su to modovi...
15 godina
protjeran
GTA 4

i bez modova i dan danas ta igra izgleda prehebeno,tako da totalno svejedno.

1 3 hvala 0
15 godina
bugonja kaže...

i bez modova i dan danas ta igra izgleda prehebeno,tako da totalno svejedno.

ovo je jednostavno krivo lol

15 godina
protjeran
GTA 4

klinac, kaj fali ovome?

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4

Ja sam stavio ICE ali mi je ocajan mod, sad to je bila neka beta, ne znam je li do toga ili sta. Uglavnom, samo su mi auti odlicni sa onim odsjajem, ali sve ostalo je katastrašno, na videima izgleda bolje.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 4

TREBA NEKO TRAINERE ZA GTA IV (GOD MODE I OSTALO) ? AKO TREBATE POGLEDAJTE OVAJ VIDEO I U UPUTAMA SVE PIŠE...

ĐEMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bugonja kaže...

klinac, kaj fali ovome?

loša grafika lol , neusporedivo lošije od nekih novih naslova

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 18:32 (athlon64).
14 godina
neaktivan
GTA 4

ja igram 1990x1024 (vjerujte ne znam tacno, vjerovatno sam profulao ali znam da pocinje sa 19**)

grafika sve na high negdje i na very high, sjene iskljucene te + icenhancer 1.25... i opet igrivo je :D

to distance nesto je na 30-40 ja mislim

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 4

TRAINERI:

ĐEMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 4

Mafia II ima osjetno bolju grafiku,a ja ju sa GTX 460 igram na najvećim postavkama kvalitete uz AA i AF i Physx na High,tako da je Rockstar gadno zahebao sa igrom,ja se nadam da neće ista stvar biti i sa L.A. Noire-om.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 18:37 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stone kaže...

ja igram 1990x1024 (vjerujte ne znam tacno, vjerovatno sam profulao ali znam da pocinje sa 19**)

grafika sve na high negdje i na very high, sjene iskljucene te + icenhancer 1.25... i opet igrivo je :D

to distance nesto je na 30-40 ja mislim

1920x1080 vjerojatno

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Mafia II ima osjetno bolju grafiku,a ja ju sa GTX 460 igram na najvećim postavkama kvalitete uz AA i AF i Physx na High,tako da je Rockstar gadno zahebao sa igrom,ja se nadam da neće ista stvar biti i sa L.A. Noire-om.

ali mafia 2 nije tolko zabavna kolko gta iv

ĐEMO
15 godina
Đemo kaže...
antimadridista kaže...

ali mafia 2 nije tolko zabavna kolko gta iv

pa i meni je GTA IV bolja igra,ali sada ne govorimo o tome,nego o grafici i zahtjevnosti igre,Mafia II ima bolju grafiku i puno je bolje optimizirana od GTA IV.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
GTA 4

Jel zna neko oce li bit gta 5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Jel zna neko oce li bit gta 5?

pa bit ce 99%, samo kad ?

off:jedva cekam l.a. noire sada kada izadje ;)

nadam se da ce biti dobra grafika...(no nije tema o l.a. noiru)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice