cek to je ovaj icenhancer mod? ako je kod mene ne izgleda tako dobro.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cek to je ovaj icenhancer mod? ako je kod mene ne izgleda tako dobro.
ni kod mene... meni ocajno izgleda
ovo na slikama izgleda bolje nego na ijednoj igri dosad. ali kod mene ni priblizno tako, mislim izgleda mi dobro ali ne tako dobro.
Neznam baš, malo mi je teško povjerovati da su to in-game screensi
ekipa zna li itko kakav mod koji nasumićno daje aute na ekranu...da mi se ne dogode scene da imam 10 istih auta odjednom na cesti i 20 taxija -.- ... ako netko slučajno zna neka napiše kako ga instalirati ukratko,hvala :)
ekipa zna li itko kakav mod koji nasumićno daje aute na ekranu...da mi se ne dogode scene da imam 10 istih auta odjednom na cesti i 20 taxija -.- ... ako netko slučajno zna neka napiše kako ga instalirati ukratko,hvala :)
Jesi slucajno modirao igru? ako jesi onda ti je to problem.
hmm...jesam,nerazumijem zašto..možeš li svejedno napisati kako se zove mod i kako se instlirava da probam pod bilo koju cijenu...
hmm...jesam,nerazumijem zašto..možeš li svejedno napisati kako se zove mod i kako se instlirava da probam pod bilo koju cijenu...
Najbolje bi ti bilo Reinstal igre i patch 1,7 i bez i jednog moda. onda ce ti sve biti ok vijeruj mi imao sam i ja takvih problema prije.
Najbolje bi ti bilo Reinstal igre i patch 1,7 i bez i jednog moda. onda ce ti sve biti ok vijeruj mi imao sam i ja takvih problema prije.
Rjesenje problema je TrafficControlSystem 1.0 i TrafficFlow 5.0
E ljudi zna neko gde naći još zadnja 2 goluba? ubio sam ih 198 pomoću trainera, a s trainerom se možeš teleportirati do svakog goluba....i ubio sam ih 198 a zadnja 2 neznam gde su!
E ljudi zna neko gde naći još zadnja 2 goluba? ubio sam ih 198 pomoću trainera, a s trainerom se možeš teleportirati do svakog goluba....i ubio sam ih 198 a zadnja 2 neznam gde su!
Pa kako da mi znamo kojeg nisi ubio kad ih ima 200?Pa ako si se teleportirao za ova 198 kako to da nemožeš za zadnja 2?
Pa kako da mi znamo kojeg nisi ubio kad ih ima 200?Pa ako si se teleportirao za ova 198 kako to da nemožeš za zadnja 2?
pa neznam jednostavno idem po redu i ta zadnja 2 ne može naći
fino odi na internet, na google nađi lokacije svih 200 i lijepo pregledaj svaku lokaciju gdje je koji. jer ovako nitko ne može znati kojeg si ti ubio a kojeg ne, ti si igrao a ne netko drugi
evo po prvi put igram lost and damned i gay tony , i super je , nego da pitam , imam problem sa fps dropovima , ok je to ali gpu padne na 50% load-a i onda dobijem fps drop , patch je 1.0.7.0 , jeli to samo zato sto ej igra neoptimizirana ili je neki drugi problem
evo po prvi put igram lost and damned i gay tony , i super je , nego da pitam , imam problem sa fps dropovima , ok je to ali gpu padne na 50% load-a i onda dobijem fps drop , patch je 1.0.7.0 , jeli to samo zato sto ej igra neoptimizirana ili je neki drugi problem
Jel ti obični gta 4 radi bez dropova? Ako je onda je do igre..
Jel ti obični gta 4 radi bez dropova? Ako je onda je do igre..
je ,ista stvar lol
athlon to je do igre...nego imam pitanje GTA IV nemogu na ranked igrati jer imam nekakav mod međutim ja nikakav mod nemam installan...skinuo sam gta iv instalirao ga patchao do 1.0.7.0 verzije crackao u u igri ubacio GFWL key e sad je li to do cracka i kako to riješiti jer mi se igra ranked?
Imam i ja frame dropove, ti imaš jaču grafičku od mene, tak da je to problem u igri.
jedan problem zasto nigddje nema kuce za kupit??? u san andreasu je bilo kuca za kupit?? samo imam onaj svoj glupi stančić od 20m2
Nemožeš kupovati nekretnine, nego kako postepeno prelaziš misije, dobivaš stanove.
a mozes dobit kuce?
Nisam siguran više, mislim da su samo stanovi.
da sve su stanovi samo kasnije dobijes velike i dobro opremljene stanove.
Ako vam je do stanova u malo kasnijoj fazi igre kad budete morali birati, likvidirati Playboya ili Dwayna, koknite Playboy Xa a ne Dwayna, najbolji stan koji je moguće dobiti u igri ( IMO ).
meni je bolji onaj drugi moderni sta dobijes.
Patch 1.0.7.0 je samo za GTA IV, najnoviji patch za EFLC je 1.1.2.0
athlon to je do igre...nego imam pitanje GTA IV nemogu na ranked igrati jer imam nekakav mod međutim ja nikakav mod nemam installan...skinuo sam gta iv instalirao ga patchao do 1.0.7.0 verzije crackao u u igri ubacio GFWL key e sad je li to do cracka i kako to riješiti jer mi se igra ranked?
any1? pl0x?
igra nije original, te stvari tipa achievement itd obično nikad ne rade zato
igra nije original, te stvari tipa achievement itd obično nikad ne rade zato
imam org key lol