GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 590.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
GTA 4

Na mojoj konfi, koja nije bog zna kaj GTA 4 radi sasvim zadovoljavajuče na high -medium postavkama, na rezi 1024 768... mogla bi i veća reza uz žrtvovanje detalja. naravno imam i zadnji 7 patch.

A na toj istoj konfi za usporedbi assassins creed, mafia 2, resident evil 5 rade na high detaljima u full hd rezi...

toliko o neoptimiziranosti igre...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 18:52 (marchozg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 4

Pogledajte film koji je lik napravio koristeci GTA IV :D

http://www.vg247.com/2011/01/11/man-makes-full-length-movie-in-gta-iv/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Imam jedan problem...Nasao sam na netu save game za gta 4 i ja uradim  sve po uputama i udjem u igricu on meni starting new game...Posto sam uradio back up starih save game fajlova vratim ja njih kad ono izbacuje Load failed.Please check your hard drive...............Ima li neko full save game i da mi objasni kako prebacit umjesto mojih save game fajlova al da radi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gta4
Intelovac123 kaže...

Imam jedan problem...Nasao sam na netu save game za gta 4 i ja uradim  sve po uputama i udjem u igricu on meni starting new game...Posto sam uradio back up starih save game fajlova vratim ja njih kad ono izbacuje Load failed.Please check your hard drive...............Ima li neko full save game i da mi objasni kako prebacit umjesto mojih save game fajlova al da radi.

to je zbog Windows live profila

15 godina
neaktivan
GTA 4

Sredio sam sve sa xlive wrapper.

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 4

Šta god probao nemogu stavit savegame 100% da mi radi.imam original igru sa svim pečevima.pomagajte

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: GTA 4
Kill Frenzy kaže...

Šta god probao nemogu stavit savegame 100% da mi radi.imam original igru sa svim pečevima.pomagajte

Stavicu ti na neku stranicu save game i read me file.U tom read me fileu imas uputstva za instalaciju save gaamova.

15 godina
neaktivan
GTA 4

Sam da pitam dali bi mi bolje Gta 4 radio na Xp nego na sedmici?

Na sedmici sam ga već prešao, prije par dana sam se vrati na XP SP3, pa me baš zanima, normalno sa zadnjim patchem bi igrao!

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: gta4
Kill Frenzy kaže...

skines savegame ides na documents pronadji rockstar game i tu otvori save game izbrisi stari i ubaci novi save.

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
15 godina
neaktivan
tpg kaže...
Kill Frenzy kaže...

skines savegame ides na documents pronadji rockstar game i tu otvori save game izbrisi stari i ubaci novi save.

Ovo nije tacno..Kad samo to uradis nece ga loadovat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 7:54 (Intelovac123).
15 godina
neaktivan
GTA 4

Evo link sa save game i read me fajlom u kome pise kako treba da se instalira save game.

http://www.speedyshare.com/files/26350193/GTAIV.zip

0 0 hvala 0
15 godina
Intelovac123 kaže...
tpg kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ovo nije tacno..Kad samo to uradis nece ga loadovat.

hahahha kako nece i mene uredno radi..

17 godina
neaktivan
GTA 4

Igra tko ovdje MP?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: GTA 4
ja bi igro al nezz kak se narikta objasni
17 godina
neaktivan
oo7 kaže...
ja bi igro al nezz kak se narikta objasni

Izvadiš mobitel i odabereš Multiplayer

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
aj bum probo
14 godina

Ljudi trean pomoč,sa ovon konfom iz moj pc na windows 7 nemogu igrat gta 4 ni sa sve na 0 i teksurama na low i to na rezoluciji 1280x1024,stvanro nerazumin iman sve što treba an canyourunit.com samo mi fali gb rama za recomended,a šteka stalno čim uđen u auto illi vozin ili pucan,može li mi neko objasnit kako ovo popravit,bia bi jako zahvalan {#}

15 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

Ljudi trean pomoč,sa ovon konfom iz moj pc na windows 7 nemogu igrat gta 4 ni sa sve na 0 i teksurama na low i to na rezoluciji 1280x1024,stvanro nerazumin iman sve što treba an canyourunit.com samo mi fali gb rama za recomended,a šteka stalno čim uđen u auto illi vozin ili pucan,može li mi neko objasnit kako ovo popravit,bia bi jako zahvalan {#}

Patch!! jesi ga instaliro?

14 godina

nisam tek san instalira igricu i iden je igrat a šteka svako malo ,a osta san ko zaklan kad mogu i crysys igrat na high {#}

Koji trebam instalirat?

15 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

nisam tek san instalira igricu i iden je igrat a šteka svako malo ,a osta san ko zaklan kad mogu i crysys igrat na high {#}

Koji trebam instalirat?

http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml

16 godina
dec54 kaže...
chesko kaže...

bil mogao igrati GTA 4 na high sa ovom konfiguracijom

2.8 Ghz core 2 duo

4GB ram

1TB HD

1GB grafika

Moraš biti precizniji. Koja grafička i s dual core ti češ jedva moč i poreknut igricu jel igrica radi na 4 jezgre.

Aj ne trolaj bezveze, igra radi na 4 jezgre? buuuu da zbilja koristi 4 jezgre u potpunosti možda bi brže/bolje radila.... a ovo da će s dual core jedva pokreniti bolje ne komentirati {#}

Sve ovisi koji je model procesora

EraserHead kaže...

e ljudi , zašto mi ne prepoznaje usb gampad?

igra je gta4 ,original,preko steama

inače gamepad radi bez problema u drugim igrama... ac2,pes itd

EDIT: našao u temi ovdje

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379477

Skini si program Xpadder

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
GTA 4

DAJTE LJUDI ČITAJTE RANIJE POSTOVE,ILI BAREM POČETNU STRANICU,SVIMA KOME ŠTEKA IGRICA MORAJU IMATI PATCH EVENTUALNO OVAJ ZADNJI.

PIŠETE MENI ŠTEKA KAKO RIJEŠITI?

PROČITATI DVA POSTA IZNAD I GOTOVO O TOME SMO 1000 PUTA GOVORILI

HVALA.

(izvinite moramo sam pisati podebljatim slovima,da obrate malo pozornost)

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
GTA iv

Imam patch 1.0.6.0. instaliran probao sam i sa 1.0.7.0.,no bezuspješno.Auti mi lebde po zraku,cesta se ne vidi,ako se vidi cesta onda auti voze 1 cm iznad nje i sl. OS:Win7 32-Bit 

Piracy lives forever!!!
16 godina
RE: GTA iv
najvjerojatnije ti je slab komp
17 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Imam patch 1.0.6.0. instaliran probao sam i sa 1.0.7.0.,no bezuspješno.Auti mi lebde po zraku,cesta se ne vidi,ako se vidi cesta onda auti voze 1 cm iznad nje i sl. OS:Win7 32-Bit

Stavljene su ti previsoke postavke, kada se ne stignu učitati sve teksture u memoriju od grafičke kartice dobiješ "jednostavnije teksture".

Stavi npr. teksture na manju kvalitetu i neće ti biti toga.

15 godina
oo7 kaže...

Nije,prije na slabijoj konfi nije toga bilo,sve je radilo kao podmazano.

Probat ću ovo s teksturama,al kako bi se to odjednom počelo događat?

Uspjelo je nakon ovog s teksturama iz high na medium,ali zašto je do jučer sve normalno radilo na high? 

Piracy lives forever!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 22:58 (softwaremaniac).
16 godina
oo7 kaže...

Ma daj molim te, pa ja sam na svojem kompu igrao tu igru (dok sam imao x1950) bez takvih problema. Naravno, najniži detalji i donekle je igrivo... aj ti onda meni reci kako je onda njemu slaba hd4870?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
softwaremaniac kaže...
oo7 kaže...

Nije,prije na slabijoj konfi nije toga bilo,sve je radilo kao podmazano.

Probat ću ovo s teksturama,al kako bi se to odjednom počelo događat?

Uspjelo je nakon ovog s teksturama iz high na medium,ali zašto je do jučer sve normalno radilo na high? 

sigurno do crack-a ako je pirat.

15 godina

Najednom je sve krepalo? kako? Nit sam šta instalirao,nadograđivao,ništa.

Piracy lives forever!!!
14 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?

imam pitanje...........
kao instalirati skinuti i prebaceni na drugi komp GTA 4????

meni kada otvorim igru pise: the program can"t start because xlive.dll is missins form your computer.try reinstalling the progra, to fix this problem.
sta to uopce znaci
napravio sam sve sto mi je palo na pamet
skinuo sam i instalirao directx i kopiro crack
sta onda treba ako mi to nije uspjelo??? 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice