GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 590.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
Re: GTA 4

eto kupio igru na steamu. zanima me igrate li vi (samo ekipa s originalima) ovo online šta i kako je? 

15 godina
protjeran
GTA 4

Moze li mi ko reci kako bi GTA4 radio na kompu Pod moj PC...pošto ga nisam dugo igrao a i kad sam ga igrao igrao sam ga na starom kompu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Moze li mi ko reci kako bi GTA4 radio na kompu Pod moj PC...pošto ga nisam dugo igrao a i kad sam ga igrao igrao sam ga na starom kompu.

Radio bi dobro..

15 godina
protjeran
mario1990 kaže...
SpyGi kaže...

Radio bi dobro..

A kad bi ja kupio igru preko Steama bi li se automatski updateovali svi patchevi ?

15 godina
protjeran
GTA 4

Itko ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Itko ???

pa ako ostale igre patcha mislim da ce i gta patchat...{#}

17 godina

Pa normalno ako kupuješ preko steam da će ti steam automatski patchati igricu

16 godina

nitko ne igra online ovo?

14 godina
neaktivan
GTA 4

Ja samo i igram online.

Jel zna ko kako funkcioniraju ovi keyevi i win live account?

Ja kad pridodam key svom win live accountu to je to, nemoze se opet aktivirat taj key na nekom drugom accountu?

0 0 hvala 0
16 godina

nebi se trebao moc

15 godina
GTA 4

Kupio na steamu cijeli bundle za 8,74€{#}

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Gunner11 kaže...

tako i ja.. cemo spilat u multiju to? :)

14 godina
GTA 4

Hocemo se dogovoriti sada preko uskrsnih da raspalimo? imam i ja original ali samo obican GTA IV,ne EFLC i acc na GFWL.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...
Gunner11 kaže...

tako i ja.. cemo spilat u multiju to? :)

Naravno, samo čekam do sutra da se skine {#}

16 godina
GTA 4

evo i ja sam upravo kupio pa mogu svama igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

aj kad skinete javite da se pododavamo u friendse nekako il neš da zajedno igramo ;) čekam vas!

17 godina
neaktivan
GTA 4

Ne znam kako je vama ali meni taj MP baš i nije baš nešto posebno.

Al ak hoćete možemo na mumble pa onda probati neki cops and crooks. Možda mi se popravi mišljenje. :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

možda kad nas se malo skupi bude zabavnije.. večeras se čujemo pa možemo baciti..

zc, imaš steam?

15 godina
protjeran
GTA 4

Može li meni iko objasniti kako se GTA4 igra u Multiplayeru ??? Gdje se treba napraviti acc ima Games For Windows Live i ovaj Social Club..pomozite mi jer me stvarno nervira ovo 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 12:48 (dreammaker).
15 godina
GTA 4

Evo, kupih igru jučer na akciji na steamu...učekujuć da će, kao i sve ostale igre na steamu, biti pošteđena gluposti poput Windows livea...ali penis.

Čupam kosu zbog glupog windows live!!!! Kad se u igri pokušam "sign in" dobijem grešku: "your profile was not completely downloaded..."

Čitam neka od mogućih rješenja i čini se da Windows live zahtjeva da UPnP bude uključen!? A isti taj UPnP mi smeta prilikom igranja B: BC2... I šta sad - da palim i gasim UPnP prije pokretanja igre?

Pitanje 1.

Koga da prvog odem ubiti? Microsoftovce ili Dice/EA ekipu? Nekako naginjem prema Microsoftu...

Pitanje 2.

Ima li netko neko bezbolno rješenje ili da jednostavno zaboravim na GTA i pomirim se da sam bacio 9 eura u vjetar?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mr. Fugitive kaže...

Evo, kupih igru jučer na akciji na steamu...učekujuć da će, kao i sve ostale igre na steamu, biti pošteđena gluposti poput Windows livea...ali penis.

Čupam kosu zbog glupog windows live!!!! Kad se u igri pokušam "sign in" dobijem grešku: "your profile was not completely downloaded..."

Čitam neka od mogućih rješenja i čini se da Windows live zahtjeva da UPnP bude uključen!? A isti taj UPnP mi smeta prilikom igranja B: BC2... I šta sad - da palim i gasim UPnP prije pokretanja igre?

Pitanje 1.

Koga da prvog odem ubiti? Microsoftovce ili Dice/EA ekipu? Nekako naginjem prema Microsoftu...

Pitanje 2.

Ima li netko neko bezbolno rješenje ili da jednostavno zaboravim na GTA i pomirim se da sam bacio 9 eura u vjetar?

To što nisi completely download riješiš ovako...prije nego što uđe u igru loginuješ se na Social Club i kad uđeš u igru i kreneš se logovati i Windows Live stisneš login i kad ti pokaže to bla bla it's not completely downloaded opet ukucaš e mail i šifru i logovaće ti se ;))

15 godina
SpyGi kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Pitanje 1.

Pitanje 2.

To što nisi completely download riješiš ovako...prije nego što uđe u igru loginuješ se na Social Club i kad uđeš u igru i kreneš se logovati i Windows Live stisneš login i kad ti pokaže to bla bla it's not completely downloaded opet ukucaš e mail i šifru i logovaće ti se ;))

Thanks, probati ću, ali za sada radi nakon što sam enablao UPnP, a zatim ga disablao... {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina

@mr. fugitive - i mene upnp nervira.. baš zbog bf-a :/  ali *ebiga, kad ideš u bf samo se zaletiš i disableaš upnp i obratno sa gta ;D btw aj na pm pošalji steam id da te dodam.. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Daj mi novaca pa hoću za tvoju ljubav! {#}

Imao si cijelu kolekciju na steamu za 8 €

Kupi original

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.

1 0 hvala 1
15 godina
GTA 4

Evo igro sad multi i nije loše, samo da još skopčam neke stvari. Ne razumijem frend listu, tj. nisam skužio gdje je itd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 23:53 (Gunner11).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Gunner11 kaže...

I ja {#}

16 godina
GTA 4

evo i ja sam upravo isprobo i mogu samo rec da je jako teska. svi me ubijaju a ja ih ne stignem ni naciljat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GTA 4

Evo link u kome ja opisujem svoj problem sa EFLC na Steamu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Evo link u kome ja opisujem svoj problem sa EFLC na Steamu.

Jel ti je updejtana igra*??

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice