GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 573.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
RE: GTA za PC?
DragonShit kaže...

U pripremi je ENBSeries za GTA IV! Slike

Jel se zna dali ce ovo dodatno skresati preformanse igre, a ovi odsjaji odlicno izgledaju.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 20:39 (BORG).
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
DragonShit kaže...

U pripremi je ENBSeries za GTA IV! Slike

Jel se zna dali ce ovo dodatno skresati preformanse igre, a ovi odsjaji odlicno izgledaju.
Na stranici piše "Dear users of ENBSeries, version for GTA4 will not be slow, stop talking silly things about fps". GTA IV je toliko loše optimiziran da me čak ne bi iznendailo ni da se performanse poboljšaju sa ovim dodatkom! Ambient occlusion dosta smanji performanse a refleksije vjerojatno ne toliko. Možda je njegova metoda iscrtavanja refleksija bolja nego u orginalu. Meni najviše fali Anti-aliasing (zaglađivanje rubova) jer svo to treperenje uništava dojam realnosti. I sjene su ružne jer su istočkane pa kao da trepere. Sve što je prozirno je istočkano. Šteta što GTA IV nije DX10 ili još bolje 10.1 igra, mogla je izgledati puno zaglađenije i raditi glađe. Igra je sa dizajnerske strane prekrasna a sa tehničke strane katastrofa. Još mu jedino fale pustinje, sela, šume i gradovi povezani dugim cestama. Ima samo jedan grad u istom stilu pa igra brzo postane monotona za razliku od San Andreasa.
16 godina

Mene i ona pixelasta drveca ubijaju u pojam, a o sjenama necu ni pricat.

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
GTA za PC?

Ja izgubim volje za igranjem kada u daljini vidim one ograde i žice, fuj!

Glup si koliko si glup. Bolje 5 minuta ispast da si glup, nego cijeli život živjeti kao budala.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Pretvorili su GTA u jednokratno iskustvo....  GTA IV mi spada u one igre koje igram s umjerenim zadovoljstvom i nakon mjesec-dva nakon prelaska zaboravim na njih.

A toliko sam očekivao od novog nastavka, koliko dana, mjeseci, godina sam proveo uz San Andreas dođe mi žao serijala, kao da je propao, kao da mu je netko uzeo onaj sandbox ugođaj i guštanje u free-roamu.

Sad se mogu samo nadati da će popraviti to što su uništili četvorkom, ali i ta nada je jako mala....  Konzole i pare nam uzeše GTA kakvog smo ga znali!

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Ja izgubim volje za igranjem kada u daljini vidim one ograde i žice, fuj!

joooj... boli me za srce
Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant MyBrute -> http://raving-rabbid.mybrute.com Trenutno igram: The Witcher, Bioshock, Mirrors Edge AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
neaktivan

san andreas je definitivno najbolji dio serijala al grafika i dotjerano sučelje(poneki bug, al to će se sredit nadolazećim pachevina) jednostavno nije mjerljivo ni s jednom igrom, ljepši je čak i od crysisa

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ma San andreas je ima toliko mogučnosti i bia tako   zanimljiva igra da je to nešto

U tom žanru se niko ne može s njin mirit

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA za PC?

A hebiga nemojte žalit za gta, ništa s tim nečete postiči. Što je bilo, bilo je, sad je gotovo jedino nam ostaje čekati novi dio u kojim valjda neče pogriješit. Ali sve jedno se nadam da če patchevi to sve  u gta4 popraviti, iako če im trebat oko 10 patcheva da baš sve poprave. Ja sam ga ionako sa bugovim prešo i bio je odličan, neznam kakav bi bio da nije bilo bugova, mislim da bi bio ludilo.

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pfliper kaže...

san andreas je definitivno najbolji dio serijala al grafika i dotjerano sučelje(poneki bug, al to će se sredit nadolazećim pachevina) jednostavno nije mjerljivo ni s jednom igrom, ljepši je čak i od crysisa

Mislim da je i Vice City isto bila dobra inačica zbog vremena u kojem se događao.
Jako su dobro napravili Miami (na tadašnjim mogućnostima) 80-tih godina po tadašnjem kokainskom boomu.
San Andreas je stvano vrhunac bez obzira na grafiku.Napravili su 3 grada bez problema.
Sada na kraju ispada da je grafika u koju je Rockstar utukao tolike pare na kraju izdala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 20:38 (308gtsfan).
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Na kojim postavkama bi moj komp mogao vrtit GTA 4?(konfiguracija u Moj PC)Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na kojoj rezi?

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

na rezoluciji 1680*1050.Ako ne onda neku manju rezoluciju.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

na rezoluciji 1680*1050.Ako ne onda neku manju rezoluciju.

Na medium mozda i high.
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

mogao bi sigurno barem na medium....kolko ti grafa ima memorije?

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Version 1.0.4.0 - June 19, 2009

Maintenance Update:

• -Resource management adjustments based on the operating system detected.

Link

You only got one finger left And its pointing at the door
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 11:32 (Vulgaris).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ljudi, ja mislim da je već izašao gta za pc. Moram reći da stvarno puno zahtjeva. Trebate imati oko 2gb rama. procesor oko 6.5 ghz i grafićku 512 JA TO SVE IMAM  YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Izlanuo seCool

1 36 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ja ga imam trebao sam platiti 10 tis kuna da bi mi radio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crazyx_man kaže...

ljudi, ja mislim da je već izašao gta za pc. Moram reći da stvarno puno zahtjeva. Trebate imati oko 2gb rama. procesor oko 6.5 ghz i grafićku 512 JA TO SVE IMAM  YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Izlanuo seCool

kakve su ovo gluposti?

16 godina
Treba_do_neba kaže...
crazyx_man kaže...

kakve su ovo gluposti?

Kolko se meni čini čovjek se zeza. Pogledajte samo one smajliče koje je stavio na kraju, to znači da se zeza, a neki ga več stavili u hall of shame. A kolko ste mu samo tumb downova stisnuli, bez veze.

Jaj meni ljudi moji!

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 0:30 (Jack Sparrow).
17 godina
lzgr kaže...

Na kojim postavkama bi moj komp mogao vrtit GTA 4?(konfiguracija u Moj PC)Osmijeh

Pogledaj  ''Moj PC''

Igram GTA IV na 1440x900 sve na high bez imalo štekanja...

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
lzgr kaže...

Pogledaj  ''Moj PC''

Ne igraš sve na high.. Ne možeš stavit teksture na high il ako si to stavio onda ne možeš nešto deugo. Za to treba više od 1gb na grafi. Pogledaj pod moj pc. Ak ja ne mogu, ne znam kak si ti uspio.

16 godina
GTA za PC?

Pa naravno da je GTA 4 za PC već izašao i to još 02.12.2008. Što je bilo prije šest mjeseci...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
felonterx kaže...

Pa naravno da je GTA 4 za PC već izašao i to još 02.12.2008. Što je bilo prije šest mjeseci...

IIIIIII nismo znali hvala na informaciji HAHAHAHAHAHA..... ne da je izasao nego su ga vec svi presli =)!

16 godina
neaktivan
felonterx kaže...

lik izgleda ne shvaća da ne otvaramo teme bezveze ako imamo sitan problem s igrom nego već postamo u postojeće, a zašto je odabrao ovu, zbog toga jer ima preko tisuću posteva što znači da je redovito ažurirana.

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
lzgr kaže...

Pogledaj  ''Moj PC''

Ma daj mi reči kaj imaš tu od laganja.Stvarno si lik za sebe,ne samo da si sad obilježen ko največi lažljivac,nego ideš tu probati lagati gdje je večina ljudi pametnija od tebe i imaju 10 put jači komp od tebe a njima ne radi sve na max.

17 godina
Hacker002 kaže...
lzgr kaže...

Pogledaj  ''Moj PC''

Grafička je preslaba za low, kamoli za neki medium ili high detalje.

Procesor nije u mogućnosti računat tu svu silnu fiziku bez štekanja.

Pa jedva se sa hd4870 512MB igra na high na toj rezi sa duplo jačim(ak ne i više) procesorom.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

neznam jel smijem pitat u ovoj temi,ali me zanim,jel mogu i kako dobit ili kupit novi mobitel u igri(na početku igre roman kaže da ću jednog dana  i ja imat takvog),jel se možeš kako "prasnit" Mischell(prva treba),jel mogu kamionom zakvačit prikolicu!!!!!!??????????????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

jel bi ja sa svojom konfom (pogledaj pod moj pc) mogao pokrenuti GTA4. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ruddynjo kaže...

neznam jel smijem pitat u ovoj temi,ali me zanim,jel mogu i kako dobit ili kupit novi mobitel u igri(na početku igre roman kaže da ću jednog dana  i ja imat takvog),jel se možeš kako "prasnit" Mischell(prva treba),jel mogu kamionom zakvačit prikolicu!!!!!!??????????????

1. Neznam, 2. mozes, 3 nemozes nisam 100% siguran ali 90%

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice