U pripremi je ENBSeries za GTA IV! Slike
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U pripremi je ENBSeries za GTA IV! Slike
Mene i ona pixelasta drveca ubijaju u pojam, a o sjenama necu ni pricat.
Ja izgubim volje za igranjem kada u daljini vidim one ograde i žice, fuj!
Pretvorili su GTA u jednokratno iskustvo.... GTA IV mi spada u one igre koje igram s umjerenim zadovoljstvom i nakon mjesec-dva nakon prelaska zaboravim na njih.
A toliko sam očekivao od novog nastavka, koliko dana, mjeseci, godina sam proveo uz San Andreas dođe mi žao serijala, kao da je propao, kao da mu je netko uzeo onaj sandbox ugođaj i guštanje u free-roamu.
Sad se mogu samo nadati da će popraviti to što su uništili četvorkom, ali i ta nada je jako mala.... Konzole i pare nam uzeše GTA kakvog smo ga znali!
Ja izgubim volje za igranjem kada u daljini vidim one ograde i žice, fuj!
san andreas je definitivno najbolji dio serijala al grafika i dotjerano sučelje(poneki bug, al to će se sredit nadolazećim pachevina) jednostavno nije mjerljivo ni s jednom igrom, ljepši je čak i od crysisa
Ma San andreas je ima toliko mogučnosti i bia tako zanimljiva igra da je to nešto
U tom žanru se niko ne može s njin mirit
A hebiga nemojte žalit za gta, ništa s tim nečete postiči. Što je bilo, bilo je, sad je gotovo jedino nam ostaje čekati novi dio u kojim valjda neče pogriješit. Ali sve jedno se nadam da če patchevi to sve u gta4 popraviti, iako če im trebat oko 10 patcheva da baš sve poprave. Ja sam ga ionako sa bugovim prešo i bio je odličan, neznam kakav bi bio da nije bilo bugova, mislim da bi bio ludilo.
san andreas je definitivno najbolji dio serijala al grafika i dotjerano sučelje(poneki bug, al to će se sredit nadolazećim pachevina) jednostavno nije mjerljivo ni s jednom igrom, ljepši je čak i od crysisa
Na kojim postavkama bi moj komp mogao vrtit GTA 4?(konfiguracija u Moj PC)
na kojoj rezi?
na rezoluciji 1680*1050.Ako ne onda neku manju rezoluciju.
na rezoluciji 1680*1050.Ako ne onda neku manju rezoluciju.
mogao bi sigurno barem na medium....kolko ti grafa ima memorije?
ljudi, ja mislim da je već izašao gta za pc. Moram reći da stvarno puno zahtjeva. Trebate imati oko 2gb rama. procesor oko 6.5 ghz i grafićku 512 JA TO SVE IMAM YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ja ga imam trebao sam platiti 10 tis kuna da bi mi radio
ljudi, ja mislim da je već izašao gta za pc. Moram reći da stvarno puno zahtjeva. Trebate imati oko 2gb rama. procesor oko 6.5 ghz i grafićku 512 JA TO SVE IMAM YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kakve su ovo gluposti?
kakve su ovo gluposti?
Kolko se meni čini čovjek se zeza. Pogledajte samo one smajliče koje je stavio na kraju, to znači da se zeza, a neki ga več stavili u hall of shame. A kolko ste mu samo tumb downova stisnuli, bez veze.
Jaj meni ljudi moji!
Pogledaj ''Moj PC''
Igram GTA IV na 1440x900 sve na high bez imalo štekanja...
Pogledaj ''Moj PC''
Ne igraš sve na high.. Ne možeš stavit teksture na high il ako si to stavio onda ne možeš nešto deugo. Za to treba više od 1gb na grafi. Pogledaj pod moj pc. Ak ja ne mogu, ne znam kak si ti uspio.
Pa naravno da je GTA 4 za PC već izašao i to još 02.12.2008. Što je bilo prije šest mjeseci...
Pa naravno da je GTA 4 za PC već izašao i to još 02.12.2008. Što je bilo prije šest mjeseci...
IIIIIII nismo znali hvala na informaciji HAHAHAHAHAHA..... ne da je izasao nego su ga vec svi presli =)!
lik izgleda ne shvaća da ne otvaramo teme bezveze ako imamo sitan problem s igrom nego već postamo u postojeće, a zašto je odabrao ovu, zbog toga jer ima preko tisuću posteva što znači da je redovito ažurirana.
Pogledaj ''Moj PC''
Ma daj mi reči kaj imaš tu od laganja.Stvarno si lik za sebe,ne samo da si sad obilježen ko največi lažljivac,nego ideš tu probati lagati gdje je večina ljudi pametnija od tebe i imaju 10 put jači komp od tebe a njima ne radi sve na max.
Pogledaj ''Moj PC''
Grafička je preslaba za low, kamoli za neki medium ili high detalje.
Procesor nije u mogućnosti računat tu svu silnu fiziku bez štekanja.
Pa jedva se sa hd4870 512MB igra na high na toj rezi sa duplo jačim(ak ne i više) procesorom.
neznam jel smijem pitat u ovoj temi,ali me zanim,jel mogu i kako dobit ili kupit novi mobitel u igri(na početku igre roman kaže da ću jednog dana i ja imat takvog),jel se možeš kako "prasnit" Mischell(prva treba),jel mogu kamionom zakvačit prikolicu!!!!!!??????????????
jel bi ja sa svojom konfom (pogledaj pod moj pc) mogao pokrenuti GTA4. hvala
neznam jel smijem pitat u ovoj temi,ali me zanim,jel mogu i kako dobit ili kupit novi mobitel u igri(na početku igre roman kaže da ću jednog dana i ja imat takvog),jel se možeš kako "prasnit" Mischell(prva treba),jel mogu kamionom zakvačit prikolicu!!!!!!??????????????
1. Neznam, 2. mozes, 3 nemozes nisam 100% siguran ali 90%