Što mislite hoće li na mojoj konfi (iz potpisa) radit na very low+najnižoj rez.?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što mislite hoće li na mojoj konfi (iz potpisa) radit na very low+najnižoj rez.?
mozda na very low jedino procesor je malo los a i grafa asmo da je malo jaca
valjda ce ti neko odgovorit tacno ko ima slicnu konfu
pozz
Hoće, možda ga uspije pokrenuti i na low/najniža reza.
Danas prešo sve misije znači gotovo je,,Romana su ubili kad je imao vjenčanje,,Onda Dimtri R. ubije Pegorina i bježi helićem,,dođe do onog otoka gdje je kip (Slobode ili tako nešto),,Niko ubije Dimtrija,,dođje yo man Little "Jackob" i tu je KRAJ sve u svemu PREKRATKO!
Danas prešo sve misije znači gotovo je,,Romana su ubili kad je imao vjenčanje,,Onda Dimtri R. ubije Pegorina i bježi helićem,,dođe do onog otoka gdje je kip (Slobode ili tako nešto),,Niko ubije Dimtrija,,dođje yo man Little "Jackob" i tu je KRAJ sve u svemu PREKRATKO!
Hehe Nema veze ne se zna!
Igra inače ima 2 različita završetka, a da je netko htio znat može pogledat na nekom walktroughu. Prešao sam igru 3 puta i što se tiče priče dobra je, ali nema nekih zanimljivih stvari za radit poslije toga. Multiplayer nije loš.
a kako dođe do izmjene tih završetka?
zavisi odaberes li revenge protiv dimitrija ili deal s njim. ako odaberes revenge, kate ce umrijeti, ako deal, onda ce roman na svojoj zenidbi. uglavnom, dimitri ce umrijeti kako god jer ce te izdati i na dealu!
ali mene zanima bi li se ista promijenilo da sam ubio drugog od brace McReary, ja sam ubio francisa, onog korumpiranog murjaka....
ali mene zanima bi li se ista promijenilo da sam ubio drugog od brace McReary, ja sam ubio francisa, onog korumpiranog murjaka....

↑↑↑↑↑ HAHAHAHA ↑↑↑↑↑ ! Citaj datum prve poruke !!! .
Evo na cemu ja igram gta iv:
proc core 2 duo e4300 clockan 2.7×2=5,4
gtaficka:x1600 pro 512 mb ddr2 sad cu kupit novu
ram:2gb kingmax 800mhz
mogu stavit na medium al se sve uvijek samo vrati na low svaki puta kad udem u igru i imama 22fps-a.
Evo na cemu ja igram gta iv:
proc core 2 duo e4300 clockan 2.7×2=5,4
gtaficka:x1600 pro 512 mb ddr2 sad cu kupit novu
ram:2gb kingmax 800mhz
mogu stavit na medium al se sve uvijek samo vrati na low svaki puta kad udem u igru i imama 22fps-a.
može li se gta igrat sa joystickom ?
bez onih okretanja kamere
može li se gta igrat sa joystickom ?
bez onih okretanja kamere
da ali kako ja mogu hodat i sve ali se kamera stalno vrti
GTAIV mi je odličan.
Igro sam ga na low ali mi je svejedno brejkalo. Tak da sam moro uninstalirati, a prije toga sam se vozio po gradu i
izgleda super. Malo se auti cudno ponašaju, previše se naginju. Inače ostatak mi se svidio.
da ali kako ja mogu hodat i sve ali se kamera stalno vrti
ja sam odabrao deal jer mi je bilo blize na mapi, pa sam morao onda opet gonit dimitrija... :D al najludje mi je u igri sto se ne nalaze hidden packagei nego se ubijaju golubovi (flying rats). ubio jednog maloprije 199 remaining :D