Evo, igra " stara " sva preradjena, sad vas molim da mi objasnite da li je to moguce igrati multiplayer?
nemam originalnu,
ako je moguce odmah postajte link, kako gdje sta podesiti, downloadati.... pozz
Evo, igra " stara " sva preradjena, sad vas molim da mi objasnite da li je to moguce igrati multiplayer?
nemam originalnu,
nemam originalnu,
Ti dobiš žuti karton a tema kljuć! ovo je piratska tema!
nemam originalnu,
Ti dobiš žuti karton a tema kljuć! ovo je piratska tema!
Po tome sto je rekao da nema original???
Po meni bi piratska tema bila da je pitao gdje moze da skine neku igru eto npr. GTA4, pa da mu je neko dao link za to. A to sto pita je li moguce igrati multiyplayer i sto je naveo da nema original ne znam u kojoj mjeri zasluzuje da dobije zuti karton. Koliko je nas do sada napisalo slican post, pa nista. Ili je to samo bio propust moderatora?
nemam originalnu,
A kad kazes stara igra na koji GTA 4 mislis, jel mislis na pravi GTA 4 ili na GTA Vice City (nekada ga je odredjena populacija zvala GTA 4). Malo me zbunjuje to stari, jeste da je proslo vec godinu dana, cini mi se, kako je izasao, ali mi je nekako cudno nazvati ga starim.
ok, nije stara no nije bit u tome dal je stara ili nije ....bit je da mi pomognete ;S
pa wtf? ako sam napisao GTA4 , odkud vam da se to odnosi na vice city? pa jel nezz citati ;) , a jbt
ok, nije stara no nije bit u tome dal je stara ili nije ....bit je da mi pomognete ;S
Ma znam u cemu je stvar, ali da bi ti pomogli moramo tacno znati o kojoj je igri rijec. GTA 4 nisam dugo igrao tako da se ne mogu nista posebno sjetita. Mislim da ne moras nikakav posebno dodatak skidati vec samo naci server. To bi ti morao pomoci neko ko se u skorije vrijeme bavio time.
e jbg i multiplayer
Evo ti link ovde ima neko objasnjenje za multiplayer.