jedva čekam da izađe, jer brijem da bu i više igrača bilo posjedujem ju, alčekam itlazak iz bete, makar je to više singleplayer game, al bumo vidli kaj se bu desilo kad izađe iz bete
da istina, igra je vrhunska u trenutnom izdanju a tek dok dodaju ostale stvari koje moraju... uf
http://steamcommunity.com/app/219990/discussions/0/451848854984517208/
Sadrzaj je gotov, samo 1 build bug fixanja i igra izlazi!
yes!! nema spavanja danas :) :)
Igra li netko ovo?
Došao sam na level 9 ali imam problem da mi na HUD nema opcije da aktiviram RIFT GATE a kad otkrijem neki u divljini - ne mogu se teleportirati.
Napravio sam novog lika, isti problem.
Igra li netko ovo?
Došao sam na level 9 ali imam problem da mi na HUD nema opcije da aktiviram RIFT GATE a kad otkrijem neki u divljini - ne mogu se teleportirati.
ni questovi nerade, reloaded nije dobro skrekal igru i u igri se aktivirali triggeri, imaš na rin forumu rješenje koje radi, testirano
ha cujte, mislim da igra vrijedi svake kune/eura tak da...
ha cujte, mislim da igra vrijedi svake kune/eura tak da...
ok
Igra li netko ovo?
ni questovi nerade, reloaded nije dobro skrekal igru i u igri se aktivirali triggeri, imaš na rin forumu rješenje koje radi, testirano
Ne sviđa mi se način da moram biti ulogiran u svoj Steam account da bi igrao piratsku verziju igre.
Čekat ću da izađe neki novi crack ili mjesec dana da izađe GoG verzija.
Pa ako ti se ne svida, jednostavno kupis pa nema problema. Kao st ocovjek kaze gore,igrica vrijedi (a sam isto zakljucis ako si igrao piratsku)
Pa ako ti se ne svida, jednostavno kupis pa nema problema. Kao st ocovjek kaze gore,igrica vrijedi (a sam isto zakljucis ako si igrao piratsku)
Pa moras i s origđi biti online?
Ako sam dobro skuzio nije problem online, vec piratska sto moras biti online(mogucnost ban-a?) a sad da li se mora biti online,ne znam morat cu isprobat,ali nije to diablo da moras bar ovak kolko mi se cini....javim
Moram priznati bolji od Diabla 3(ocekivano) te Torchlighta 2(neocekivano).
Savjet je da svakako dođete do lv50 prije drugog prelaska na Epic. Imam lv48 Blademastera (par side questova nisam riješio) i igra je nemoguće teška, a kod prvog prelaska išao sam kao vrući nož kroz maslac.
Slažem se da je bolja nego D3.
Savjet je da svakako dođete do lv50 prije drugog prelaska na Epic.
tocnije, treba doci do lvl 50 prije loghorreana radi legendary dropa
tocnije, treba doci do lvl 50 prije loghorreana radi legendary dropa
Svejedno dropa legendary. Fora je jedino u tome što je leg req lv50 pa ga ne možeš koristiti dok nisi lv50.

I meni se sviđa više nego Diablo 3. Nisam ga dugo igrao, vidim dodali su dosta sadržaja.
igra tko multiplayer, da se slozi neka grupica pa zajedno mozda, ispocetka?
Zasad 80ak sati i jos nije dosadno.Hmmm....svidja mi se u kom smejru ide ova igra.
Ekipa, kakav je endgame za sada, i to multiplayer? Dakle, ne zanima me solo leveliranje do 80 pa quit, nego kasnije (multiplayer) grindanje za gg opremom, trade, pvp, pve i tako to?
eto, napokon da sam počeo igrat GD i tolko sam se zakačio na igricu da nemogu vjerovat (do sad su takav utjecaj ostavile doom3, diablo3, grim dawn i još eventualno 2-3, al ne tolko bitne) znači da se nemogu odvojit od pc-a.
jedino me malo zbunjuje to spajanje klasa, ne da me zbunjuje nego neznam kad da počnem sa drugom klasom, pa sam odlučil prvo max-at soldiera i skilove koji mi majviše odgovaraju i poslije toga dizat nigtblade-a.
ako je ko za mp slobodno me dodajte na steamu, nick je mrakky
ako ko od potencijalnih novih igrača razmišlja o kupnji igre, fakat super uložene pare, možda če ih na početku bunit spajanje klasa, ko i mene, jer nisam tolko vičan arpg igrama, a diablo3 ima skroz drugačiji skill sistem-jednostavniji, al se ne može mjerit sa GD, puno bolja igra je GD, nisam još igrao mp, al u svakom slučaju (kolko sam skužio do sad iz yt videa) nije tolko razvijen ko u d3, nadam se da rade na poboljšanju istog, ne velim da bude isti ko u d3, al bar sličan ili da dodaju neke zanimljivije stvari.
ocjena 10/10
izasao dlc, 2 nove klase, 2 nova acta i pregrst novih itema!
uz sve to, valja napomenuti da je igra dodatno optimizirana pa bi trebali imati vise fps
izasao dlc, 2 nove klase, 2 nova acta i pregrst novih itema!
uz sve to, valja napomenuti da je igra dodatno optimizirana pa bi trebali imati vise fps
http://store.steampowered.com/app/642280/Grim_Dawn__Ashes_of_Malmouth_Expansion/
Hvala na infu. Cekat cu neki debeli sale, jer imam preveliki backlog.
Odigrao sam osnovnu igru i pozitivno me iznenadila na nekoliko polja.
Ali me na drugu stranu ubio u pojam level design.
Svi su vise manje zamisljeni kao labirinti, premalo precica, dosta praznog hoda zbog cudnog monster densityja.
Ubilo mi volju za grindanjem i levelanjem lika nakon zavrsene price.
Neki dan se primila GD, za sad mi se sviđa što vidjeh.
Jedino što me mrvu zbunjuje (i što ću potencijalno zeznut) su dual-klase, imate kakve tips and tricks?
Neki dan se primila GD, za sad mi se sviđa što vidjeh.
Jedino što me mrvu zbunjuje (i što ću potencijalno zeznut) su dual-klase, imate kakve tips and tricks?
Youtube is your friend ;)
Ja sam igrao nesto slicno ovome s par poena u Soldieru, pa u biti ispadne Blademaster. Ali ne brini jer postoji vendor/potion s kojim mozes resetirati skillove, pa posloziti nesto drugo.
http://www.grimdawn.com/guide/character/masteries.php
Danas izlazi Forgotten Gods. Informacija za one koji su "zaspali"
Ekipa, evo što nam dolazi sutra 16.11. Znači Crate si je stvarno dao truda i nakon skoro 8 godina dolazi totalni overhaul igre s tonom novosti. Ono što se meni sviđa heal/mana promjena, moguće maxanje levela u jednom playthrough (za radni narod tako teško grindati), praktički sve skillove su poboljšali ili izmijenili.