Grim Dawn

poruka: 62
|
čitano: 18.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Grim Dawn

jedva čekam da izađe, jer brijem da bu i više igrača bilo posjedujem ju, alčekam itlazak iz bete, makar je to više singleplayer game, al bumo vidli kaj se bu desilo kad izađe iz bete

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grim Dawn

da istina, igra je vrhunska u trenutnom izdanju a tek dok dodaju ostale stvari koje moraju... uf

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grim Dawn

http://steamcommunity.com/app/219990/discussions/0/451848854984517208/

Sadrzaj je gotov, samo 1 build bug fixanja i igra izlazi!

My love towards the world grew and multiplied more and more. I didnt want the last battle to come. I started to wish... for these days to go on forever.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 20:57 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grim Dawn

yes!! nema spavanja danas :) :)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grim Dawn

Igra li netko ovo?

Došao sam na level 9 ali imam problem da mi na HUD nema opcije da aktiviram RIFT GATE a kad otkrijem neki u divljini - ne mogu se teleportirati.

Napravio sam novog lika, isti problem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Grim Dawn
windir_zg kaže...

Igra li netko ovo?

Došao sam na level 9 ali imam problem da mi na HUD nema opcije da aktiviram RIFT GATE a kad otkrijem neki u divljini - ne mogu se teleportirati.

ni questovi nerade, reloaded nije dobro skrekal igru i u igri se aktivirali triggeri, imaš na rin forumu rješenje koje radi, testirano

12 godina
neaktivan
Grim Dawn

ha cujte, mislim da igra vrijedi svake kune/eura tak da...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
LeftY_CRO kaže...

ha cujte, mislim da igra vrijedi svake kune/eura tak da...

ok

13 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
windir_zg kaže...

Igra li netko ovo?

ni questovi nerade, reloaded nije dobro skrekal igru i u igri se aktivirali triggeri, imaš na rin forumu rješenje koje radi, testirano

Ne sviđa mi se način da moram biti ulogiran u svoj Steam account da bi igrao piratsku verziju igre.

Čekat ću da izađe neki novi crack ili mjesec dana da izađe GoG verzija.

16 godina
Grim Dawn

Pa ako ti se ne svida, jednostavno kupis pa nema problema. Kao st ocovjek kaze gore,igrica vrijedi (a sam isto zakljucis ako si igrao piratsku)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cropunk kaže...

Pa ako ti se ne svida, jednostavno kupis pa nema problema. Kao st ocovjek kaze gore,igrica vrijedi (a sam isto zakljucis ako si igrao piratsku)

Pa moras i s origđi biti online? 

This troubled world, this peaceful world. Beneath the sky, its all the same. Its only Earth.
16 godina
Grim Dawn

Ako sam dobro skuzio nije problem online, vec piratska sto moras biti online(mogucnost ban-a?) a sad da li se mora biti online,ne znam morat cu isprobat,ali nije to diablo da moras bar ovak kolko mi se cini....javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grim Dawn

Moram priznati bolji od Diabla 3(ocekivano) te Torchlighta 2(neocekivano).

Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Odlican ARPG puno bolji od Diabla 3 POE i slicnih, usudio bi se reci u rangu diabla 2, preporucujem svim RPG ljubiteljima.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Grim Dawn

Savjet je da svakako dođete do lv50 prije drugog prelaska na Epic. Imam lv48 Blademastera (par side questova nisam riješio) i igra je nemoguće teška, a kod prvog prelaska išao sam kao vrući nož kroz maslac.
Slažem se da je bolja nego D3.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Savjet je da svakako dođete do lv50 prije drugog prelaska na Epic.

tocnije, treba doci do lvl 50 prije loghorreana radi legendary dropa

17 godina
LeftY_CRO kaže...

tocnije, treba doci do lvl 50 prije loghorreana radi legendary dropa

Svejedno dropa legendary. Fora je jedino u tome što je leg req lv50 pa ga ne možeš koristiti dok nisi lv50.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
12 godina
neaktivan
Aha, to su onda fixali sad nedugo jer prije ako nisi bio lvl 50 ostao so bez legendary dropa
11 godina
neaktivan
truki kaže...
Odlican ARPG puno bolji od Diabla 3 POE i slicnih, usudio bi se reci u rangu diabla 2, preporucujem svim RPG ljubiteljima.

I meni se sviđa više nego Diablo 3. Nisam ga dugo igrao, vidim dodali su dosta sadržaja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 17:52 (Emirthestroj).
16 godina
Grim Dawn

igra tko multiplayer, da se  slozi neka grupica pa zajedno mozda, ispocetka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grim Dawn

Zasad 80ak sati i jos nije dosadno.Hmmm....svidja mi se u kom smejru ide ova igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grim Dawn

Ekipa, kakav je endgame za sada, i to multiplayer? Dakle, ne zanima me solo leveliranje do 80 pa quit, nego kasnije (multiplayer) grindanje za gg opremom, trade, pvp, pve i tako to?

0 0 hvala 0
17 godina
Grim Dawn

eto, napokon da sam počeo igrat GD i tolko sam se zakačio na igricu da nemogu vjerovat (do sad su takav utjecaj ostavile doom3, diablo3, grim dawn i još eventualno 2-3, al ne tolko bitne) znači da se nemogu odvojit od pc-a.

jedino me malo zbunjuje to spajanje klasa, ne da me zbunjuje nego neznam kad da počnem sa drugom klasom, pa sam odlučil prvo max-at soldiera i skilove koji mi majviše odgovaraju i poslije toga dizat nigtblade-a.

ako je ko za mp slobodno me dodajte na steamu, nick je mrakky

ako ko od potencijalnih novih igrača razmišlja o kupnji igre, fakat super uložene pare, možda če ih na početku bunit spajanje klasa, ko i mene, jer nisam tolko vičan arpg igrama, a diablo3 ima skroz drugačiji skill sistem-jednostavniji, al se ne može mjerit sa GD, puno bolja igra je GD, nisam još igrao mp, al u svakom slučaju (kolko sam skužio do sad iz yt videa) nije tolko razvijen ko u d3, nadam se da rade na poboljšanju istog, ne velim da bude isti ko u d3, al bar sličan ili da dodaju neke zanimljivije stvari.

ocjena 10/10

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grim Dawn

izasao dlc, 2 nove klase, 2 nova acta i pregrst novih itema!

uz sve to, valja napomenuti da je igra dodatno optimizirana pa bi trebali imati vise fps

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Od arpgova Grimm i Path of Exile. Eventualo titan quest s modovima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LeftY_CRO kaže...

izasao dlc, 2 nove klase, 2 nova acta i pregrst novih itema!

uz sve to, valja napomenuti da je igra dodatno optimizirana pa bi trebali imati vise fps

http://store.steampowered.com/app/642280/Grim_Dawn__Ashes_of_Malmouth_Expansion/

Hvala na infu. Cekat cu neki debeli sale, jer imam preveliki backlog.

Odigrao sam osnovnu igru i pozitivno me iznenadila na nekoliko polja.

Ali me na drugu stranu ubio u pojam level design.

Svi su vise manje zamisljeni kao labirinti, premalo precica, dosta praznog hoda zbog cudnog monster densityja.

Ubilo mi volju za grindanjem i levelanjem lika nakon zavrsene price.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
Grim Dawn

Neki dan se primila GD, za sad mi se sviđa što vidjeh.

Jedino što me mrvu zbunjuje (i što ću potencijalno zeznut) su dual-klase, imate kakve tips and tricks?

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ukulele kaže...

Neki dan se primila GD, za sad mi se sviđa što vidjeh.

Jedino što me mrvu zbunjuje (i što ću potencijalno zeznut) su dual-klase, imate kakve tips and tricks?

Youtube is your friend ;) 

Ja sam igrao nesto slicno ovome s par poena u Soldieru, pa u biti ispadne Blademaster. Ali ne brini jer postoji vendor/potion s kojim mozes resetirati skillove, pa posloziti nesto drugo.

http://www.grimdawn.com/guide/character/masteries.php

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 9:41 (Chaky).
6 godina
Grim Dawn

Danas izlazi Forgotten Gods.  Informacija za one koji su "zaspali"

1 0 hvala 0
17 godina
Grim Dawn

Ekipa, evo što nam dolazi sutra 16.11. Znači Crate si je stvarno dao truda i nakon skoro 8 godina dolazi totalni overhaul igre s tonom novosti. Ono što se meni sviđa heal/mana promjena, moguće maxanje levela u jednom playthrough (za radni narod tako teško grindati), praktički sve skillove su poboljšali ili izmijenili.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.11.2023 1:02 (Lovac).
Moj PC  
3 0 hvala 5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice