Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.405.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
10 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Deawood kaže...

Probaj uzeti tow truck pa ga s njim odvući.

Uspio sam, hvala!

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

To je i meni bilo.. Ja sam ga raznio sa sticki bombama i poslije je nestao..

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Što je na kraju s onim neslužbenim multiplayer klijentima?Nešto što bi trebalo funkcionirati kao SAMP?

16 godina
The_K kaže...

Što je na kraju s onim neslužbenim multiplayer klijentima?Nešto što bi trebalo funkcionirati kao SAMP?

Svi su imali ogromne planove.....

Dok igra zapravo nije izašla i dok nisu skontali da je ultra-nekompatibilna sa starijom leakanom verzijom SA:MP-a.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima mozda neko slicnih problema. Nasao sam na yt video koji pokazuje sta igra radi.

Isto tako mi i druge igre stvaraju isti problem. Sve radi i onda odjednom pocne takav lag. Probao sa sve i svasta vec. Ako neko ima kakvu ideju ili isti problem nek napise ako ga je rijesio. Svaki savjet dobrodosao. Temperature su OK. Proc do 50° graficka do 65°.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2015 21:17 (mihi999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima li tko preporuku kakvih modova,posebno za mijenjanje max brzine automobilima/motorima ?

I ovako nesto sto bi moglo dati par fps ili poboljsati imerziju sto se tice prometa/svijeta ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mihi999 kaže...

Ima mozda neko slicnih problema. Nasao sam na yt video koji pokazuje sta igra radi.

Isto tako mi i druge igre stvaraju isti problem. Sve radi i onda odjednom pocne takav lag. Probao sa sve i svasta vec. Ako neko ima kakvu ideju ili isti problem nek napise ako ga je rijesio. Svaki savjet dobrodosao. Temperature su OK. Proc do 50° graficka do 65°.

Meni se to desava ali ne cesto, nakon 20min igranja steka 3-4 puta i opet sve normalno, ali i vidim kad steka da mi je GPU temperatura malo povecana.

Battleog - 191silvinjo
13 godina
protjeran
mihi999 kaže...

dali ti je igra na hdd-u ili ssd-u, inace to je dosta cest problem...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Igra je na HDD-u WD black. Dok je recimo WoT na SSD-u i imam isti takav prolem. Isto je tak problem i sa Witcherom onim prvim iz 2008.

mihi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Decki gdje mi je najjeftinije da uzmem GTA?

16 godina
deadmaus1337 kaže...

Decki gdje mi je najjeftinije da uzmem GTA?

Instant Gaming i G2A... 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Je li zna tko kako riješiti problem s GTA V na laptopu koji ima integriranu i normalnu grafičku (kombinacija je IntelHD4000 i AMD Radeon HD7600m)?

Naime, igra se hoće pokrenuti samo na integriranoj (a onda su performanse mizerne), a na boljoj grafičkoj ne želi se igra uopće pokrenuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel ima tko problem da mu se ne spawna duke'o'death kod one benzinske?
Ja već sat vremena prolazim onuda, ali ništa.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Online je pun cheatera (aka. Moddera) i ako nisi u private session posve je nemoguće igrati... Way to go Rockstar...

Na svojim stranicama su rekli da razdvajaju modere od poštenih igrača...

Ali mislim da to nije dovoljno, bilo bi dobro imati karaktera za modani i obični, jer modovi su nekad fora i stvarno bi bilo lijepo imati MP kompatibilnost (custom auti, iron man mod i tako)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rakun kaže...

Je li zna tko kako riješiti problem s GTA V na laptopu koji ima integriranu i normalnu grafičku (kombinacija je IntelHD4000 i AMD Radeon HD7600m)?

Naime, igra se hoće pokrenuti samo na integriranoj (a onda su performanse mizerne), a na boljoj grafičkoj ne želi se igra uopće pokrenuti?

Ne zeli se pokrenuti ili ne znas kak pokrenuti na drugoj grafi? 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Singleplayer:

Dali se mogu kupiti šeširi? (gdje?) jer u onim dućanima sa robom, nisam baš primjetio..

Fala :)

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Omerta23 kaže...

Singleplayer:

Dali se mogu kupiti šeširi? (gdje?) jer u onim dućanima sa robom, nisam baš primjetio..

Fala :)

Imaš na plaži gdje su maske. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pa gledao sam i ima samo maske za izabrat.

Jedino ako je polica sa šeširima pokraj police sa maskama, pa nisam skužio/kliknuo?

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

kako prominiti jezik ja sam prova preko regedita al mi je i dalje ruski 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Wayto XD kaže...

kako prominiti jezik ja sam prova preko regedita al mi je i dalje ruski 

Najjednostavnije ti je:

Odi u game folder od  GTA 5.

Napravi txt. file i imenuj ga commandline

otvori novostvoreni commandline

i kopiraj si ovo: -uilanguage american , poslije toga samo spremis i otvoris igru^^

Battleog - 191silvinjo
15 godina
GamerX9 kaže...
Rakun kaže...

Ne zeli se pokrenuti ili ne znas kak pokrenuti na drugoj grafi? 

Ne želi se pokrenuti na drugoj (boljoj) grafi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 16:43 (Rakun).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

koliko imate love u single-playeru? spizdio sam od zadnje misije sve na nekretnine i nešto na aute, al se slabo vraćaju, treba dugo čekati...

jel postoje kakve aktivnosti da donose malo bolje pare, probao sam pljačkati dućane i benzinske, al to sve slabo - dobijem oko 600-1500 dolara, ni za popravit auto

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I meni treba novac u sp za golf klub 150,000,000$
Tek sam na kraju skonto one asasin misije pa sam samo na zadnjoj dobio dobru lovu, al ebi ga sad moram čekat da mi ovi dućani vraćaju pomalo.
Be Water My Friend
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Neko rješenje za crashanje/black screen odmah prilikom pokretanja igre?

Driveri vjerojatno nisu jer sam isprobao 3 verzije i prilikom svake deinstalacije je korišten DDU.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav, treba li se instalirat update po update ili mogu odmah najnoviji? Hvala, LP!

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!

0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

Driveri vjerojatno nisu jer sam isprobao 3 verzije i prilikom svake deinstalacije je korišten DDU.

Jel možda igraš na laptopu s dvije grafičke (integrirana i aktivna)?

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ekipa kakva je situacija sa najnovijim patchem? Jel sve radi kao i prije? Gledam da isprave te greške, pa bi možda nabavio igru uskoro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mirogamemasta kaže...

Ekipa kakva je situacija sa najnovijim patchem? Jel sve radi kao i prije? Gledam da isprave te greške, pa bi možda nabavio igru uskoro...

radi sve glatko ko i na početku

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ili ja nešto krivo ili ste mi vi dali krivu informaciju.. Ali šešire ne nalazim u ono shopu kraj mora gdje se kupuju maske.

Tamo mogu kupiti samo maske i kratke majice.

Vidim da ima štand i sa šeširima, no njih ne mogu izabrati.

Opet napominjem, igram singleplayer, možda se šeširi mogu kupiti samo u MP?

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Rakun kaže...
Deawood kaže...

Jel možda igraš na laptopu s dvije grafičke (integrirana i aktivna)?

A a.

i5 i Radeonka, desktop.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice