Probaj uzeti tow truck pa ga s njim odvući.
Uspio sam, hvala!
Probaj uzeti tow truck pa ga s njim odvući.
Uspio sam, hvala!
To je i meni bilo.. Ja sam ga raznio sa sticki bombama i poslije je nestao..
Što je na kraju s onim neslužbenim multiplayer klijentima?Nešto što bi trebalo funkcionirati kao SAMP?
Što je na kraju s onim neslužbenim multiplayer klijentima?Nešto što bi trebalo funkcionirati kao SAMP?
Svi su imali ogromne planove.....
Dok igra zapravo nije izašla i dok nisu skontali da je ultra-nekompatibilna sa starijom leakanom verzijom SA:MP-a.
Ima mozda neko slicnih problema. Nasao sam na yt video koji pokazuje sta igra radi.
Isto tako mi i druge igre stvaraju isti problem. Sve radi i onda odjednom pocne takav lag. Probao sa sve i svasta vec. Ako neko ima kakvu ideju ili isti problem nek napise ako ga je rijesio. Svaki savjet dobrodosao. Temperature su OK. Proc do 50° graficka do 65°.
Ima li tko preporuku kakvih modova,posebno za mijenjanje max brzine automobilima/motorima ?
I ovako nesto sto bi moglo dati par fps ili poboljsati imerziju sto se tice prometa/svijeta ?
Ima mozda neko slicnih problema. Nasao sam na yt video koji pokazuje sta igra radi.
Isto tako mi i druge igre stvaraju isti problem. Sve radi i onda odjednom pocne takav lag. Probao sa sve i svasta vec. Ako neko ima kakvu ideju ili isti problem nek napise ako ga je rijesio. Svaki savjet dobrodosao. Temperature su OK. Proc do 50° graficka do 65°.
Meni se to desava ali ne cesto, nakon 20min igranja steka 3-4 puta i opet sve normalno, ali i vidim kad steka da mi je GPU temperatura malo povecana.
dali ti je igra na hdd-u ili ssd-u, inace to je dosta cest problem...
Igra je na HDD-u WD black. Dok je recimo WoT na SSD-u i imam isti takav prolem. Isto je tak problem i sa Witcherom onim prvim iz 2008.
Decki gdje mi je najjeftinije da uzmem GTA?
Decki gdje mi je najjeftinije da uzmem GTA?
Instant Gaming i G2A...
Je li zna tko kako riješiti problem s GTA V na laptopu koji ima integriranu i normalnu grafičku (kombinacija je IntelHD4000 i AMD Radeon HD7600m)?
Naime, igra se hoće pokrenuti samo na integriranoj (a onda su performanse mizerne), a na boljoj grafičkoj ne želi se igra uopće pokrenuti?
Jel ima tko problem da mu se ne spawna duke'o'death kod one benzinske?
Ja već sat vremena prolazim onuda, ali ništa.
Online je pun cheatera (aka. Moddera) i ako nisi u private session posve je nemoguće igrati... Way to go Rockstar...
Na svojim stranicama su rekli da razdvajaju modere od poštenih igrača...
Ali mislim da to nije dovoljno, bilo bi dobro imati karaktera za modani i obični, jer modovi su nekad fora i stvarno bi bilo lijepo imati MP kompatibilnost (custom auti, iron man mod i tako)...
Je li zna tko kako riješiti problem s GTA V na laptopu koji ima integriranu i normalnu grafičku (kombinacija je IntelHD4000 i AMD Radeon HD7600m)?
Naime, igra se hoće pokrenuti samo na integriranoj (a onda su performanse mizerne), a na boljoj grafičkoj ne želi se igra uopće pokrenuti?
Ne zeli se pokrenuti ili ne znas kak pokrenuti na drugoj grafi?
Singleplayer:
Dali se mogu kupiti šeširi? (gdje?) jer u onim dućanima sa robom, nisam baš primjetio..
Fala :)
Singleplayer:
Dali se mogu kupiti šeširi? (gdje?) jer u onim dućanima sa robom, nisam baš primjetio..
Fala :)
Imaš na plaži gdje su maske.
Pa gledao sam i ima samo maske za izabrat.
Jedino ako je polica sa šeširima pokraj police sa maskama, pa nisam skužio/kliknuo?
kako prominiti jezik ja sam prova preko regedita al mi je i dalje ruski
kako prominiti jezik ja sam prova preko regedita al mi je i dalje ruski
Najjednostavnije ti je:
Odi u game folder od GTA 5.
Napravi txt. file i imenuj ga commandline
otvori novostvoreni commandline
i kopiraj si ovo: -uilanguage american , poslije toga samo spremis i otvoris igru^^
Ne zeli se pokrenuti ili ne znas kak pokrenuti na drugoj grafi?
Ne želi se pokrenuti na drugoj (boljoj) grafi.
koliko imate love u single-playeru? spizdio sam od zadnje misije sve na nekretnine i nešto na aute, al se slabo vraćaju, treba dugo čekati...
jel postoje kakve aktivnosti da donose malo bolje pare, probao sam pljačkati dućane i benzinske, al to sve slabo - dobijem oko 600-1500 dolara, ni za popravit auto
Neko rješenje za crashanje/black screen odmah prilikom pokretanja igre?
Driveri vjerojatno nisu jer sam isprobao 3 verzije i prilikom svake deinstalacije je korišten DDU.
Pozdrav, treba li se instalirat update po update ili mogu odmah najnoviji? Hvala, LP!
Driveri vjerojatno nisu jer sam isprobao 3 verzije i prilikom svake deinstalacije je korišten DDU.
Jel možda igraš na laptopu s dvije grafičke (integrirana i aktivna)?
Ekipa kakva je situacija sa najnovijim patchem? Jel sve radi kao i prije? Gledam da isprave te greške, pa bi možda nabavio igru uskoro...
Ekipa kakva je situacija sa najnovijim patchem? Jel sve radi kao i prije? Gledam da isprave te greške, pa bi možda nabavio igru uskoro...
radi sve glatko ko i na početku
Ili ja nešto krivo ili ste mi vi dali krivu informaciju.. Ali šešire ne nalazim u ono shopu kraj mora gdje se kupuju maske.
Tamo mogu kupiti samo maske i kratke majice.
Vidim da ima štand i sa šeširima, no njih ne mogu izabrati.
Opet napominjem, igram singleplayer, možda se šeširi mogu kupiti samo u MP?
Jel možda igraš na laptopu s dvije grafičke (integrirana i aktivna)?
A a.
i5 i Radeonka, desktop.