Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V PC
EZY-E kaže...

Kako riješiti redovite stutterove?

Fps mi je na nekih 20-30 ali svako malo zašteka na 2 sek i nastavi se.

Tako da kupiš još 4GB RAMa i nešto jaču grafu koja bi to gurala na 40-50FPS.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
EZY-E kaže...

Mozda 40 na najnizim mogucim postavkama. Ovaj PC je iz kamenog doba. lol

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Znaci i5 3340, HD7770 Ghz, 8GB RAM, sve na high,shadows soft   aliasing je na 4 MSSA 2x il tako nesta, gore mi kaze da trebam 2040mb VRAM-a a ja imam 1Gb i igrica ide glatko u benchu izmedju 40 i 75 FPS-a, znaci slobodno ignore suggested limits i odvrnite koliko mozete a da bude igrivo, nemojte gledat na to za vram

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GamerX9 kaže...
Deawood kaže...
EZY-E kaže...

Bolje ikako nego nikako.

Hvala bogu pa svaki Hrvat ima 4000-5000kn viška da potroši na komp.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
GamerX9 kaže...
Deawood kaže...
EZY-E kaže...

Bolje ikako nego nikako.

Nije tu u pitanju kako igrati, nego ovo 40-50 FPS-a. Sa dual core procesorom i DDR2 memorijom ima srece da mu zeli do loadinga doci igra... O grafi ni necemo, koja je realno 50% slabija od minimalnih requirementsa.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
15 godina
protjeran
GamerX9 kaže...
Deawood kaže...
GamerX9 kaže...
Deawood kaže...
EZY-E kaže...

Bolje ikako nego nikako.

Nije tu u pitanju kako igrati, nego ovo 40-50 FPS-a. Sa dual core procesorom i DDR2 memorijom ima srece da mu zeli do loadinga doci igra... O grafi ni necemo, koja je realno 50% slabija od minimalnih requirementsa.

sori što nisam gejmer, sori -.-
pustilo me to odavno, zgadilo mi se trpiti sve prisutnije bugove u igrama danas

a ja trenutno igram peticu na kakvih 30fps samo se konstantno pojavljuje taj iritantni trzaj kojeg masa ljudi spominje, igram sa modom koji smanjuje grafiku na min, izgleda kao san andreas ali me to ne dira tolko

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Neka modanje pocne!   Izlaze polake modovi pravih auta

http://www.gtainside.com/en/gta5/cars/

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozdrav, trebam pomoc, spoiler alert
dosao sam do one misije di trebam ukrasti fire truck prije pljacke i getaway auto nabaviti, auto sam rijesio, i nasao fire truck, ali mi nikako ne pise kada parkiram na neko skrovito mjesto niti da tu mogu ostaviti, niti da nemogu, kao da nisam uopce u toj misiji, savjet?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
1337Code_breaker kaže...

dosao sam do one misije di trebam ukrasti fire truck prije pljacke i getaway auto nabaviti, auto sam rijesio, i nasao fire truck, ali mi nikako ne pise kada parkiram na neko skrovito mjesto niti da tu mogu ostaviti, niti da nemogu, kao da nisam uopce u toj misiji, savjet?

To je Bureau raid? Ako da, onda ga moraš ostaviti ispod onog mosta kod Lesterove tvornice (Darnell Bros, garment factory).

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 21:04 (Deawood).
14 godina
1337Code_breaker kaže...

Moras sakriti auto negdje u neku ulicu ili nesto i nazvati Michaela, pisat ce ti opcija getaway ili tako nesto.

VISCA BARCA
15 godina
neaktivan
jesam, ali ne pokazuje nista, kao da ga uopce netrebam, nikakav getaway nista, prosao sam vec vecinu igrice, znam kako treba biti, ali ne javlja ni da je dobro mjesto kad ga parkiram niti da je lose...
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Opet sam se vratio free roamu hh.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
1337Code_breaker kaže...
jesam, ali ne pokazuje nista, kao da ga uopce netrebam, nikakav getaway nista, prosao sam vec vecinu igrice, znam kako treba biti, ali ne javlja ni da je dobro mjesto kad ga parkiram niti da je lose...

Dali si ga parkirao kod Lesterove tvornice?

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

kako da instaliram isusov sweet fx "ilitiga"  reshade, probao sve moguce sto sam nasao na netu i ne radi da ga yebes. s reshedom sam uspio uci u meni i tam imam one informacije u pozadini no u igri se ne pali...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...

kako da instaliram isusov sweet fx "ilitiga"  reshade, probao sve moguce sto sam nasao na netu i ne radi da ga yebes. s reshedom sam uspio uci u meni i tam imam one informacije u pozadini no u igri se ne pali...

Tamo u settings ti pise, default je scroll lock.

sup bro?
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

ma rusi mi se igra koju god verziju probam...imam original igru jbte, za popizdit! vecinu igara sam si to instalirao ovdje stalno neki "crash", erorri i sl.

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...

ma rusi mi se igra koju god verziju probam...imam original igru jbte, za popizdit! vecinu igara sam si to instalirao ovdje stalno neki "crash", erorri i sl.

A GTA V na PC-u je jos relativno svjez, modding comunity jos nije dovoljno zrel i uspostavljen.. Malo strpljenja

sup bro?
15 godina
neaktivan
evo sada kada sam opet usao radilo je odmah, pokazao mi je na gps-u di trebam ic, glitch valjda, hvala svima ugl
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vezano za modanje vozila.

Dodao bi jedan Ferrari, no prilikom ubacivanja modanih fajlova moram preimenovati taj novi auto u naziv nekog starog auta.

Npr, da bi ubacio Ferrari, njegove fajlove moram preimenovati u "Infernus", znači, od tog trena svaki Infernus u igri bio bi Ferrari.

Piše da se može stavili "bilo koji" naziv auta, npr. Adder.. No ja ne želim ni to, već da zadržim sve postojeće aute i samo da dodatno ubacim taj Ferrari.

Dali je to moguće?

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Omerta23 kaže...

Vezano za modanje vozila.

Dodao bi jedan Ferrari, no prilikom ubacivanja modanih fajlova moram preimenovati taj novi auto u naziv nekog starog auta.

Npr, da bi ubacio Ferrari, njegove fajlove moram preimenovati u "Infernus", znači, od tog trena svaki Infernus u igri bio bi Ferrari.

Piše da se može stavili "bilo koji" naziv auta, npr. Adder.. No ja ne želim ni to, već da zadržim sve postojeće aute i samo da dodatno ubacim taj Ferrari.

Dali je to moguće?

Mislim da je to nemoguće kreirati baš svoje vozilo, tu ti treba dosta skripti, fajlova i podosta vremena da sve to iskomponiraš da bi dobio vlastitu marku vozila... Očito je moguće samo konvertirati marke automobila npr. kao što si rekao iz Infernusa u Ferrari... Jedino da pričekaš ove moderatore ako oni mognu dodati svoje vozilo pa ti preuzmeš to njihovo i adaptiraš ga po svome ;)

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

@ playjob - Ok, no nisam ja modelirao svoje vozilo već samo namjeravam ubaciti modana vozila..

Ne razumijem se ja u modanje a niti me zanima.. :)

A niš, probat ćemo izbacit neko nebitno vozilo..

Konkretno o ovome se radi:

https://www.gta5-mods.com/vehicles/1987-ferrari-f40-1-0

MiR
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 10:04 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Nemožeš samo dodati vozilo, tu bi trebala neka skripta kao CLEO za San Andreas. 

0 0 hvala 1
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Dobro, sve je to zgodno i lijepo, ali ima li ikakvih naznaka da će GTA V biti na nekom laganom popustu?

Kad i koliki popust se može očekivati?

I gdje bi ga bilo najbolje ubosti?

Ako je razlika u nekoliko € onda bih odabrao najsigurniji servis (Steam?).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

prati g2a, g2play, kinguin stranice za popuste, bit će steam jesenska rasprodaja...

ma da sumnjam da će bit nešto jeftino jer su na ljetnoj rasprodaji dan prije početka akcije povisli cijenu same igre na 75 eura pa je tako na akciji bila ista cijena kao i inače

ima sad na g2play za 37 eura, nije malo - al opet dosta povoljnije od steamovih 60 eura...

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
16 godina
Omerta23 kaže...

@ playjob - Ok, no nisam ja modelirao svoje vozilo već samo namjeravam ubaciti modana vozila..

Ne razumijem se ja u modanje a niti me zanima.. :)

A niš, probat ćemo izbacit neko nebitno vozilo..

Konkretno o ovome se radi:

https://www.gta5-mods.com/vehicles/1987-ferrari-f40-1-0

e al ja mislim da ti taj ferari dobiva sve karakteristike tog vozila kojeg si izbacio, sto znaci da ako ga zamjenis za neko smece, onda ti taj ferrari nece jurit nego ce ic ko to smece, bar ja mislim tako.

17 godina
Apachy kaže...

prati g2a, g2play, kinguin stranice za popuste, bit će steam jesenska rasprodaja...

ma da sumnjam da će bit nešto jeftino jer su na ljetnoj rasprodaji dan prije početka akcije povisli cijenu same igre na 75 eura pa je tako na akciji bila ista cijena kao i inače

ima sad na g2play za 37 eura, nije malo - al opet dosta povoljnije od steamovih 60 eura...

Ja sam uzeo sa kinguina za 40€, samo pazi na te cijene jer ne ukljucuju porez. Na kinguinu sam stavio billing address iz amerike i koristio proxy ali su svejedno s*ali jer sam se prethodno bio logiro iz hrvatske. Na kraju su popustili, nije njima do poreza ali moraju provjeravat...Na ostalim stranicama(g2play itd) neznam koliko to provjeravaju...

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Instalirao sam gta v  i sad me zanima kako da igram online . 

Hvala

...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Zetor turbo kaže...

Instalirao sam gta v  i sad me zanima kako da igram online . 

Hvala

Je igra original ili ? Ako je onda u samome main screenu imas online pise tako di pise i story mode . ili na ESC i tamo nadi play online 

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav!

Ja bih isto uzeo igru, e sad me zanima gdje je najbolje uzeti? Gleda sam malo na G2a ali tamo imaju dvije opcije 40 i nesta dolara ali se nemoze igrati preko steema, a na steemu je oko 66 dolara. E sad me zanima dali ima kakve veze ako igram preko steema ili preko rockstara?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Bok svima! Stariji sin igra GTA5 online. Može li mlađi isto igrati online, na svojem profilu i naravno, ne u isto vrijeme. Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice