Ja sam imao "kreš" kad sam stiskao desni na misu i to dok sam vozio, al samo u odredjenim trenucima. Dakle, igra je "pala" 5 puta cirka, original naravno.
vidis, interesantno, meni se to nikad nije dogodilo, a isto imam original
Neznam, 2 put je pala na onoj misiji gdje bjezis s motorima pa predjes na M u onom kamionu/kombiju, jednom se desilo u nekoj drugoj misiji i jos jednom nakon patch-a, ali nisam siguran sta sam tocno radio.
Edit: Igra je iz Nuuvema, ali mene vise zanima dali su ti kresevi prisutni samo kod nas koji smo downloadali ili i kod onih sta su uzeli na dvd-ima...jer sinoc sam nasao da su 2 ona file-a sta su nekima znala stekat pri downloadu bila nekompletna... jutros nisam imao padova a igrao sam 4 sata. Vidit cu veceras dali ce biti ista, mozda je bilo do tih glupih datoteka.
hmm, ja sam uzeo box izdanje i sve mi super sljaka, nemam ama bas nikakvih problema, jedino sam bio vidio mislim mozda greska ili kaj vec, ne znam, da prilikom misije one di trevor vozi helikopter da mi je sjena helikoptera na cesti bila kvadratnog oblika, ali nisam se previse s time zamarao

) DA SE JAVE I KAZU KAKO IM IGRA RADI TJ DALI IMA PROBLEMA S CRASHANJEM ITD?
JER ZELIM IGRU KUPITI A NEZNAM STA JE ISTINA A STA NE JBTE
, ne može on trollat koliko mi možemo ignorirat
. Njega više nitko ne doživljava kao ozbiljnog sugovornika, a uz to je i loš troller (zapravo je grijeh nazivat ga trollerom još je daleko od te velike titule) kojeg sam jednom pokopao u raspravi o vanzemaljskom životu
. Kad je shvatio da sam mu postavio zamku povukao se kao največa kukavica. I gremline ne znam koji ti je troller idol i uzor ali ga jako loše oponašaš
, još si ti daleko od titule TROLLERA