Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 147.989
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Gas Guzzlers
The Unforgiven kaže...
Meni najgore dok se debil namjerno zaleti u mene da me izbaci iz staze, a pritom i sam sleti s staze. Dođe mi da ga boksnem u oblivion

Glupo mi je sto nekad i dvojica tak naprave, kao da se udruže i ne zanima ih što će i oni bit zadnji. Jednom su me tako dvojica odgurala u zid i nisam nigdje mogao. Kao da svi oni igraju zajedno protiv mene, timski.

17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

To samo tako ispadne :) Svi se oni mrze jednako samo mi to jedini kao igraci shvacamo ozbiljno/osobno :)
Inace AI ne vara. AI se ponasa doslovno kao vozac kojeg stavis u auto i das mu volan u ruke. On samo moze pritiskati tipke 
iste koje pritisce i obican igrac. Na osnovu analize staze (ono sto vidi ispred sebe kao i drugi vozaci) on odlucuje kako ce pritiskati te tipke i to je sve.
No AI je inace ucen od nasih najboljih vozaca. Stavili smo AI u mode za ucenje i vozili smo staze najbolje sto smo mogli. Onda je AI ucio gdje je najpametnije prikociti,
dodati nitro ili gas itd. Tako je postao jos bolji. Uz te odluke on dinamicki odlucuje, ovisno o tome sto se dogada na stazi, sto ce poduzeti da li vidi nekoga pa ce ga napucati, da li treba nekoga obici itd.
Dosta je vremena trebalo da se tako ponasaju. Znalo je biti komicnih situacija dok su u pocetku izletali sa staze, sudarali se i tome slicno :)

82/100
http://www.gamebox.com.hr/recenzije/53003-recenzija-gas-guzzlers-combat-carnage-vozi-pucaj-dominiraj-rasturaj-uivaj-i-pobijedi.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 11:50 (LevaOpaki).

17 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Gas Guzzlers

Sviđa mi se u igri što ograda na rubu ceste nije nevidljivi zid koji te spriječi da odletiš u 3pm :D. Danas mi se desilo par puta da sam se prebrzo zaletio u zavoj ili sam preko skakaonice išao i ode ja dole u jamu preko litice xD. A i ovi moji luđaci protiv kojih vozim nisu bili niš bolji hehehe

I Don't Wanna Be Saved, I'm Next In Line...To Die
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
D.N.R. kaže...

Sviđa mi se u igri što ograda na rubu ceste nije nevidljivi zid koji te spriječi da odletiš u 3pm :D. Danas mi se desilo par puta da sam se prebrzo zaletio u zavoj ili sam preko skakaonice išao i ode ja dole u jamu preko litice xD. A i ovi moji luđaci protiv kojih vozim nisu bili niš bolji hehehe

Da hah, to me podsjetilo na NFS Carbon i kanjone...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina

Da hah, to me podsjetilo na NFS Carbon i kanjone...

hahaha to mi je zivce popilo ono zadnji drift vodis 15 sekundi i zaletis se {#} poludim jednostavno hahahah

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 14:53 (Johnny4286).
13 godina
neaktivan

Testirao sam novu tezinu ( Extreme)na patchu 1.1 i, mozda ce vecini zvucat ludo, al nije mi nikakav izazov...nisam vidio neke vece promjene od Hard. Bez problema dolazim prvi...i to znam ih ostavit i po vise od 10 sec iza sebe...

Sta se tice auta, bolje drze cestu, tezi su, i realisticnije se ponašaju kad se koci sta mi se svidja.

Dodana je "look back" camera sa pritisnkom na V ili koj vec vi odaberete...

I još puno sitnijih tweakova, optimizacija i tako dalje...

Leva, kolega, kad nadjes vremena, daj sklepaj još teže da bude, Insane tezina recimo, ili Impossible, ili da mozda das meni da vozim najbolje sta znam staze pa onda to uprogramiras u aute ?:)))

Sve u svemu, hvala na trudu i patchu:))

Patch 1.1 je još uvijek u test fazi :)

Strpite se :)

14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

HCL Recenzija

76/100 - Nije loše

1 0 hvala 0
15 godina
Gas Guzzlers

moram reinstalirat windowse...jel se moze kak spremit taj moj save game da nemoram ponovo sve prelazit?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
domac5 kaže...

moram reinstalirat windowse...jel se moze kak spremit taj moj save game da nemoram ponovo sve prelazit?

Documents\Gamepires\GasGuzzlersCombatCarnage tu se nalazi save game

15 godina
Gas Guzzlers

@formula1live zasto TD?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Evo izdan je 1.1 patch. Vise informacija i download link se moze naci ovdje:
http://forum.gamepires.com/yaf_postst82_Patch-1-1-RELEASED.aspx

5 0 hvala 6
16 godina
domac5 kaže...

@formula1live zasto TD?

Mozda pretpostavlja da si nasao taj save negdje i da ti se jednostavno ne da "acceptati challange" koji ti nudi igra, nego jednostavno zelis staviti save i igrati odmah sve sto pozelis bez gubljenja zivaca i prelazenja...... pa si kao spomenuo "moram brisati windowse" kako bi prekrio tragove xD i na kraju, misli da je to luzerski.

Ne znam ja nista, ne mogu se sloziti jer nisam prorok, ne zelim pretpostavljati nista i sl {#}..... ali u slucaju da je ovo iznad napisano istina, slazem se {#}.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
Gas Guzzlers
nema smisla igrat sa vec prijedenim save gameom... nisam ja takav
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

pozz ljudi može li moja konfa pokrenut igru?

je kako si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

pozz ljudi može li moja konfa pokrenut igru?

Moze. Ali nece biti igrivo :)

15 godina
Gas Guzzlers

nakon sto sam mu razvalio gepek sa svojim SP-60 Double Trouble oruzjem covjek je ispao perverznjak {#}

Moj PC  
22 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

lol@domac5

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gas Guzzlers

ok mogu razumjet lutke na napuhavanje i 3 vrece pjeska u gepeku po snijegu...al sta ce ti zavezan vozac u gepeku po kisi??

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ok mogu razumjet lutke na napuhavanje i 3 vrece pjeska u gepeku po snijegu...al sta ce ti zavezan vozac u gepeku po kisi??

Eliminacija drugih igraca da se ne pojave u toj utrci :)

15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

kad ce zavrsit seoba naroda?? mislim migracija servera na patch v1.1

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

kad ce zavrsit seoba naroda?? mislim migracija servera na patch v1.1

Evo master server i dedicated server su ponovno online.

17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...

Kako bode u oči igrica. Mrzim kad to pišu, ovo su igre ne igrice.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

I mene to uzasno smeta al' sto ces. To uglavnom napisu na svoju ruku.
Ali treba to iskorijeniti.

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Zasto ne igrica? Meni to apsolutno ne smeta, izvor zabave, umanjenica od milja.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 11:12 (Minoza).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Minoza kaže...

Zasto ne igrica? Meni to apsolutno ne smeta, izvor zabave, umanjenica od milja.

Već je bilo par rasprava o tome...

Igricama možeš zvati one flash gluposti, tetris i slične petominutne zabave koje igraš dok se voziš busom ili čekaš negdje u redu...

Projekt na kojem radi 10-15 ljudi, utrošeno je desetine tisuće kuna i radio se godinu dana i više ne možeš zvati "igricom". Na AAA naslove tipa CoD i BF utrošeni su milijuni i milijuni dolara, razvoj se odvijao godinama, zaposlenici i suradnici se broje u stotinama... To je sve samo ne "igrica". Umanjuješ vrijednost rada i truda uloženog u to.

Dal Windowse, linux, AutoCAD, mayu, Cubase, Office i sl. zoveš "programčić"? Jesu LotR, Prometheus, Dark Knight i slični "filmići"? Ako primjeniš istu logiku, jedan CoD ili u ovom slučaju Guzzlere ne možeš nikako zvati "igrica".

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Već je bilo par rasprava o tome...

Igricama možeš zvati one flash gluposti, tetris i slične petominutne zabave koje igraš dok se voziš busom ili čekaš negdje u redu...

Projekt na kojem radi 10-15 ljudi, utrošeno je desetine tisuće kuna i radio se godinu dana i više ne možeš zvati "igricom". Na AAA naslove tipa CoD i BF utrošeni su milijuni i milijuni dolara, razvoj se odvijao godinama, zaposlenici i suradnici se broje u stotinama... To je sve samo ne "igrica". Umanjuješ vrijednost rada i truda uloženog u to.

Dal Windowse, linux, AutoCAD, mayu, Cubase, Office i sl. zoveš "programčić"? Jesu LotR, Prometheus, Dark Knight i slični "filmići"? Ako primjeniš istu logiku, jedan CoD ili u ovom slučaju Guzzlere ne možeš nikako zvati "igrica".

Malo je nategnuto to. Ulozen novac i radna snaga =/= trud, jedan covjek se jednako mogao truditi oko izrade jedne manje igrice sto bi znacilo da se umanjuje vrijednost njegovog rada i truda. U tom slucaju bi bilo uvredljivo koristiti naziv igra zbog onih timova koji rade igretine.

Da ne budem skroz OT, mislim da cu se prijaviti na turnir. {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 14:53 (Minoza).
16 godina
Gas Guzzlers

Sto se mene tice... mnoge "prave dobre igrice" se zapravo trebaju nazivati igrama jer to zasluzuju zbog kvalitete i ljudi koji doprinose cijeloj gaming industriji, bez njih bi postojao samo jedan zanr i polako bi taj jedan postajao sve dosadniji i dosadniji.... mozda nije radilo puno ljudi na takvim igrama, mozda nisu tukli milijune, mozda im netko nije drzao leda dok su radene itd itd.... to je samo jos jedan dodatni razlog zbog kojeg zasluzuju biti igre.

Najvise me smetaju stariji ljudi kada kazu igrica, ili mnogi novinari takoder..... odmah puknem jer znam da pola njih nema pojma sto je zapravo igra, nikada ih nisu niti igrali... koliko je tu truda ulozeno, koliko je znanja potrebne etc..... igre su zapravo remek dijela, umjetnost, masta bez granica i jednostavno ih necu nikada nazivati igricama. (pa cak i one mnoge flash igre koje to zasluzuju).

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice