Novi gameplay trailer: http://www.gametrailers.com/video/combat-carnage-gas-guzzlers/727607
Novi gameplay trailer: http://www.gametrailers.com/video/combat-carnage-gas-guzzlers/727607
Znaci dobili ste me...
Kvalitetno izgleda
Pohvale svima u GamePires-u!!!
Pošto će svi 'vani' naravno ovo čitati kao 'Ges Gazlers',
ja znajuči tko je developer nikako ne mogu prijeći preko 'Ges Guzlers'
Public Beta download link:
http://www.fileplanet.com/224884/220000/fileinfo/Gas-Guzzlers:-Combat-Carnage-Beta-Client?r=5
Amo ljudi navalite dok jos ima :)
Je li itko isprobao?Dojmovi?
Da pod ultra su 1:1 teksture tj. ima ih 2k i 4K ovisno o potrebi.
Svako spustanje kvalitete teksture ignorira mipove s vrha. Znaci 4k tekstura postaje 2048., pa onda 1024 i na low postaje 512.
Neke teksture imaju forsiranje kvalitete pa ih ne mozes spustiti ispod high ili medium. Recimo auto i cesta, sve ostalo ide dolje.
Tako da se i dalje zadrzi odredena ostrina.
Jeli tko probao?;
Dojmovi?
A bas sam gledao sta da odigram danas
Instalirao sam betu, ali čim je pokrenem piše velikim slovima "missing". Ne znam u čemu je problem, instalirao sam i DirectX i C++ Redistributable, ali opet ista stvar.
Instalirao sam betu, ali čim je pokrenem piše velikim slovima "missing". Ne znam u čemu je problem, instalirao sam i DirectX i C++ Redistributable, ali opet ista stvar.
Hmm cudno. Nismo se jos susreli s tim problemom. Jel mozda crveno bijela tekstura, kockice i na njoj pise crnim slovima missing?
To bi znacilo da ti nije pronasao intro screen teksturu. Mozda ti je instalacija ostecena?
Stisni dva puta ESC da preskocis te uvodne ekrane i vidi dal vidis garazu i auto nakon toga.
Jesi instalirao igru u program files ili na neku drugu lokaciju? Program files zna praviti probleme za one koji nisu administratori.
Sve je maxano, a oept zrnasto izgleda.
Sve mi se čini ok, osim voiceactinga...previše Serious Sam dojam ostavlja.
I heavy metal je preheavy.
Malo mi se cini da treba popravit okolinu (ali to nije toliko bitno jer negleda bas toliko ljudi okolinu svakako, ali opet niste veliki studio tako da se trebate isticati necime), i malo bi bilo ljepo pojacat stetu na autima, nekad mi se cini da su (sam) neunistivi ...
Probao, ali nikako da dobijem više od 15 FPS na najnižim mogućim postavkama koje igra doupšta (1280x720, sve off) i uglavnom trzanje je neizdrživo. Komp je Core 2 Duo 3Ghz, 2GB RAM, i ATI HD 5670 512MB DDR5.
Uglavnom na prvi pogled koliko sam mogao vidjeti sa ovakvim trzajima ne djeluje loše, iako ću morati kupiti novi komp kako bi prismrdio uopće ovoj igri a kamoli pomišljao o ugodnom igranju. Nažalost ništa za sada. :/
HDD mi je krepao nakon izlaska iz igre, očito je glad za memorijom velika, jer HDD swap-a konstantno u igri i nakon izlaska iz nje.
Instalirao sam i imam malo problema s rezolucijom. Naime, koristim 1280x1024, no kad ju stavim, ne vidi mi se desni dio options menija. Također osjetim znatan input lag (tipkovnica).
A što se tiče gameplaya, moram priznati da mi se jako sviđa i vrlo je zabavna. Jako mi se sviđa soundtrack (nemojte ga mijenjati ) i zgodna je ta ideja s glasom vozača koji podjeća na Serous Sama. Možda je AI konkurencija malo prejaka za mene (dvije vožnje, obje završio zadnji). Sve u svemu, radujem se konačnom izlasku.
Instalirao sam i imam malo problema s rezolucijom. Naime, koristim 1280x1024, no kad ju stavim, ne vidi mi se desni dio options menija. Također osjetim znatan input lag (tipkovnica).
A što se tiče gameplaya, moram priznati da mi se jako sviđa i vrlo je zabavna. Jako mi se sviđa soundtrack (nemojte ga mijenjati ) i zgodna je ta ideja s glasom vozača koji podjeća na Serous Sama. Možda je AI konkurencija malo prejaka za mene (dvije vožnje, obje završio zadnji). Sve u svemu, radujem se konačnom izlasku.
Potpis na AI, mozete li staviti tezine? I da malo sredite menu izgleda... cudno?
A ja sam mislio da je problem samo sa mojim kompjuterom zbog niskog fpsa
Izgleda da je slabo igra optimizirana.
Jel se moze ocekivat vise fpsova kad igra iziđe iz bete?
1. Hmm cudno. Nismo se jos susreli s tim problemom. Jel mozda crveno bijela tekstura, kockice i na njoj pise crnim slovima missing?
2. To bi znacilo da ti nije pronasao intro screen teksturu. Mozda ti je instalacija ostecena?
Stisni dva puta ESC da preskocis te uvodne ekrane i vidi dal vidis garazu i auto nakon toga.
3. Jesi instalirao igru u program files ili na neku drugu lokaciju? Program files zna praviti probleme za one koji nisu administratori.
1. Da, i nakon šta dva put stisnem enter baca me na desktop.
2. Moguće, probat ću ponovo skinut i instalirat.
3. Igra je instalirana u D:\Igre\Gas Guzzlers
EDIT: rješeno, pomogao re-download.
Uoće nije loše, zabavno, samo me odmah malo odgurnulo to što mi Xbox Gamepad ne radi nikako, to za ovakvu igru morate srediti !
Mogao si barem napisat "nVidia exclusive", jer na BILO KOJEM radeonu igra ce se vuc na ~15 fps - ja na HD6850 oc 950/1150 dobivam 17 fps na sve low.
Mogao si barem napisat "nVidia exclusive", jer na BILO KOJEM radeonu igra ce se vuc na ~15 fps - ja na HD6850 oc 950/1150 dobivam 17 fps na sve low.
Koji Os, koja reza i koji driveri?
Igra jednako radi i na radeon i nvidia karticama. Na slabijem radeonu od tvog (5850) igra radi na ultra 1360x768 u 40-50 fps. Tako da je ovdje nesto cudno u pitanju.
Ovaj gore test je obavljen na windows 7 x64. Igra nije testirana detaljno na windows XP i Vista sustavima i zato i sluzi ova beta. No prvi reportovi vele da se na
njima igra dosta slabije vrti. Moja pertpostavka je da ati i nvidia, a bome i ms poceo gadno ignorirati te sustave pa je suport nikakav sto se optimizacije i drivera tice.
Pozdrav svima i hvala na komentarima!
@crystal6, GimmieCorsair:
U konačnoj verziji možete očekivati upeglaniji AI i mogućnost odabira težine.
@Marsel007
Razne optimizacije su u planu tako da bih se u konačnici igra trebala vrtjeti s više FPS-a.
Bilo bi super ako biste se pridružili službenom forumu i tamo pisali komentare za betu. Stranica je:
Pozdrav!
Koji Os, koja reza i koji driveri?
Igra jednako radi i na radeon i nvidia karticama. Na slabijem radeonu od tvog (5850) igra radi na ultra 1360x768 u 40-50 fps. Tako da je ovdje nesto cudno u pitanju.
Ovaj gore test je obavljen na windows 7 x64. Igra nije testirana detaljno na windows XP i Vista sustavima i zato i sluzi ova beta. No prvi reportovi vele da se na
njima igra dosta slabije vrti. Moja pertpostavka je da ati i nvidia, a bome i ms poceo gadno ignorirati te sustave pa je suport nikakav sto se optimizacije i drivera tice.
Windows 7 x64 SP1, 1400x1050, driveri Catalyst 11.10
Ma moralo bi letit preko 30 fpsa i to na ultra. Gornja konfiguracija sa radeon 5850 je imala Core i5. To je jedina razlika od tvoga.
Pa jedino da AMD procesor nekako pravi problem. Molim te ako ti nije problem da uhvatis shot iz igre, ali u developer modu. Tamo
ima vise detalja i vremena koliko se trosi na pojedine stvari.
Da bi usao u developerski mode moras ukljuciti konzolu.
Konzola se ukljucuje u configu: ....Documents\Gamepires\GasGuzzlersCCBeta1\GasGuzzlers.xml
To mozes mjenjati hrpu stvari, ali zanima nas ova varijabla:
<Var
name="ConsoleEnabled"
type="Bool"
value="1" />
Mora biti 1 da konzola bude ukljucena. U igri se konzola aktivira standardnom tipkom.
Onda ukucaj komadnu "DeveloperMode". TAB ti dovrsava komadne pa mozes krenuti sa dev pa ce dovrsiti za tebe.
F1 ti je daje FPS u igri, a F9 ti daje detaljnu statisku. Pa onda na nekom djelu levela di se sporo vrti uhvati screen shot detaljne statistike (F9) sa frapsom ili F6 u igri.
Shot ce biti spremljen isto u my documents folder tamo gdje je config.
Shot skupa sa dxdiag.txt mozes prosljediti na support@gamepires.com samo da vidimo na koji dio trosi najvise vremena i sto mozemo poduzeti u vezi toga.
Hvala unaprijed
Jel ovako, i gdje se nalazi dxdiag.txt?
BTW na koje god detalje stavim igra se vrti s jednakim fpsom
Probao sam na low i na ultra i isto je
Da dobro si ukljucio developer mode, samo daj shot dok je F9 upaljen. Tamo je detaljnija statistika ali pazi da se mogu procitati slova da ne bude prejaka kompresija.
Samo u Run upisi dxdiag i lupi enter. Onda ce ti se pokrenuti DirectX Diagnostic Tool i onda imas "Save All information" gumb. To ce snimiti DxDiag.txt pa to prosljedi na mail.
Ako se igra uvijek vrti isto bez obzira na detalje onda je definitivno CPU usko grlo. Graficka jednostavno ceka na CPU i dosaduje se.
Mozes joj se jedino dati vise posla, vecu rezu i detalje da se zabavlja dok CPU zvace code.
E sada treba otkriti problem zasto na nekim AMD procesorima ne ide dovoljno dobro.
Na jednom testnom stroju Q6600 quad core na 2.4 Ghz i obicna GeForce 460 ide na ultra u 1680x1050.
Cak ATI kartice u nekim slucajevima idu bolje od nvidia ali samo dok se spare sa intelovim procesorima.