Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 146.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 7:50 (LevaOpaki).

3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Znaci dobili ste me... {#}

Kvalitetno izgleda

Pohvale svima u GamePires-u!!!

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Pošto će svi 'vani' naravno ovo čitati kao 'Ges Gazlers',

ja znajuči tko je developer nikako ne mogu prijeći preko 'Ges Guzlers' {#}

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Public Beta download link:

http://www.fileplanet.com/224884/220000/fileinfo/Gas-Guzzlers:-Combat-Carnage-Beta-Client?r=5

Amo ljudi navalite dok jos ima :)

7 0 hvala 9
16 godina
Re: Gas Guzzlers
Koje su rezolucije teksture?

Jesu 1:1 texture na ultra kvaliteti?
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
13 godina
protjeran
Gas Guzzlers

Je li itko isprobao?Dojmovi?

Roćka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sad bum ja.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
17 godina
neaktivan

Da pod ultra su 1:1 teksture tj. ima ih 2k i 4K ovisno o potrebi.
Svako spustanje kvalitete teksture ignorira mipove s vrha. Znaci 4k tekstura postaje 2048., pa onda 1024 i na low postaje 512.
Neke teksture imaju forsiranje kvalitete pa ih ne mozes spustiti ispod high ili medium. Recimo auto i cesta, sve ostalo ide dolje.

Tako da se i dalje zadrzi odredena ostrina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 9:56 (LevaOpaki).
16 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Jeli tko probao?; 

Dojmovi?

A bas sam gledao sta da odigram danas {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gas Guzzlers

Instalirao sam betu, ali čim je pokrenem piše velikim slovima "missing". Ne znam u čemu je problem, instalirao sam i DirectX i C++ Redistributable, ali opet ista stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Instalirao sam betu, ali čim je pokrenem piše velikim slovima "missing". Ne znam u čemu je problem, instalirao sam i DirectX i C++ Redistributable, ali opet ista stvar.

Hmm cudno. Nismo se jos susreli s tim problemom. Jel mozda crveno bijela tekstura, kockice i na njoj pise crnim slovima missing?
To bi znacilo da ti nije pronasao intro screen teksturu. Mozda ti je instalacija ostecena?
Stisni dva puta ESC da preskocis te uvodne ekrane i vidi dal vidis garazu i auto nakon toga. 
Jesi instalirao igru u program files ili na neku drugu lokaciju? Program files zna praviti probleme za one koji nisu administratori.

16 godina
1:1 teksture + bump mapping = win :)
13 godina
protjeran
Gas Guzzlers

Sve je maxano, a oept zrnasto izgleda.

Sve mi se čini ok, osim voiceactinga...previše Serious Sam dojam ostavlja.

I heavy metal je preheavy.

Allianz osiguranje

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Malo mi se cini da treba popravit okolinu (ali to nije toliko bitno jer negleda bas toliko ljudi okolinu svakako, ali opet niste veliki studio tako da se trebate isticati necime), i malo bi bilo ljepo pojacat stetu na autima, nekad mi se cini da su (sam) neunistivi ...

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Probao, ali nikako da dobijem više od 15 FPS na najnižim mogućim postavkama koje igra doupšta (1280x720, sve off) i uglavnom trzanje je neizdrživo.   Komp je Core 2 Duo 3Ghz, 2GB RAM, i ATI HD 5670 512MB DDR5.

Uglavnom na prvi pogled koliko sam mogao vidjeti sa ovakvim trzajima ne djeluje loše, iako ću morati kupiti novi komp kako bi prismrdio uopće ovoj igri a kamoli pomišljao o ugodnom igranju. Nažalost ništa za sada. :/

HDD mi je krepao nakon izlaska iz igre, očito je glad za memorijom velika, jer HDD swap-a konstantno u igri i nakon izlaska iz nje.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011

4 0 hvala 0
17 godina
Gas Guzzlers

Instalirao sam i imam malo problema s rezolucijom. Naime, koristim 1280x1024, no kad ju stavim, ne vidi mi se desni dio options menija. Također osjetim znatan input lag (tipkovnica).

A što se tiče gameplaya, moram priznati da mi se jako sviđa i vrlo je zabavna. Jako mi se sviđa soundtrack (nemojte ga mijenjati {#}) i zgodna je ta ideja s glasom vozača koji podjeća na Serous Sama. Možda je AI konkurencija malo prejaka za mene (dvije vožnje, obje završio zadnji). Sve u svemu, radujem se konačnom izlasku.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Instalirao sam i imam malo problema s rezolucijom. Naime, koristim 1280x1024, no kad ju stavim, ne vidi mi se desni dio options menija. Također osjetim znatan input lag (tipkovnica).

A što se tiče gameplaya, moram priznati da mi se jako sviđa i vrlo je zabavna. Jako mi se sviđa soundtrack (nemojte ga mijenjati {#}) i zgodna je ta ideja s glasom vozača koji podjeća na Serous Sama. Možda je AI konkurencija malo prejaka za mene (dvije vožnje, obje završio zadnji). Sve u svemu, radujem se konačnom izlasku.

Potpis na AI, mozete li staviti tezine? I da malo sredite menu izgleda... cudno?

16 godina
Jel mogu na HD6850/Athlon x4/4GB RAM ocekivat sve low, texture high i AAx4 pri 1400*1050?
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Bug report, kad dođem na ovo mjesto u mapi samo mi auto leti. Nemogu ni naprijed ni nazad ljevo desno ni nemogu spominjati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

A ja sam mislio da je problem samo sa mojim kompjuterom zbog niskog fpsa

Izgleda da je slabo igra optimizirana.

Jel se moze ocekivat vise fpsova kad igra iziđe iz bete?

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LevaOpaki kaže...

1. Hmm cudno. Nismo se jos susreli s tim problemom. Jel mozda crveno bijela tekstura, kockice i na njoj pise crnim slovima missing?
2. To bi znacilo da ti nije pronasao intro screen teksturu. Mozda ti je instalacija ostecena?
Stisni dva puta ESC da preskocis te uvodne ekrane i vidi dal vidis garazu i auto nakon toga. 
3. Jesi instalirao igru u program files ili na neku drugu lokaciju? Program files zna praviti probleme za one koji nisu administratori.

1. Da, i nakon šta dva put stisnem enter baca me na desktop.
2. Moguće, probat ću ponovo skinut i instalirat.
3. Igra je instalirana u D:\Igre\Gas Guzzlers

EDIT: rješeno, pomogao re-download. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 21:14 (luckyluke).
16 godina
Gas Guzzlers

Uoće nije loše, zabavno, samo me odmah malo odgurnulo to što mi Xbox Gamepad ne radi nikako, to za ovakvu igru morate srediti !

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 23:05 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Mogao si barem napisat "nVidia exclusive", jer na BILO KOJEM radeonu igra ce se vuc na ~15 fps - ja na HD6850 oc 950/1150 dobivam 17 fps na sve low.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 10:50 (8ax).
17 godina
neaktivan
8ax kaže...

Mogao si barem napisat "nVidia exclusive", jer na BILO KOJEM radeonu igra ce se vuc na ~15 fps - ja na HD6850 oc 950/1150 dobivam 17 fps na sve low.

Koji Os, koja reza i koji driveri?
Igra jednako radi i na radeon i nvidia karticama. Na slabijem radeonu od tvog (5850) igra radi na ultra 1360x768 u 40-50 fps. Tako da je ovdje nesto cudno u pitanju.
Ovaj gore test je obavljen na windows 7 x64. Igra nije testirana detaljno na windows XP i Vista sustavima i zato i sluzi ova beta. No prvi reportovi vele da se na

njima igra dosta slabije vrti. Moja pertpostavka je da ati i nvidia, a bome i ms poceo gadno ignorirati te sustave pa je suport nikakav sto se optimizacije i drivera tice.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 11:07 (LevaOpaki).
13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Pozdrav svima i hvala na komentarima!

@crystal6, GimmieCorsair:

U konačnoj verziji možete očekivati upeglaniji AI i mogućnost odabira težine.

@Marsel007

Razne optimizacije su u planu tako da bih se u konačnici igra trebala vrtjeti s više FPS-a.

Bilo bi super ako biste se pridružili službenom forumu i tamo pisali komentare za betu. Stranica je:

http://forum.gamepires.com/

Pozdrav!

0 0 hvala 5
16 godina
LevaOpaki kaže...
8ax kaže...

Koji Os, koja reza i koji driveri?
Igra jednako radi i na radeon i nvidia karticama. Na slabijem radeonu od tvog (5850) igra radi na ultra 1360x768 u 40-50 fps. Tako da je ovdje nesto cudno u pitanju.
Ovaj gore test je obavljen na windows 7 x64. Igra nije testirana detaljno na windows XP i Vista sustavima i zato i sluzi ova beta. No prvi reportovi vele da se na

njima igra dosta slabije vrti. Moja pertpostavka je da ati i nvidia, a bome i ms poceo gadno ignorirati te sustave pa je suport nikakav sto se optimizacije i drivera tice.

Windows 7 x64 SP1, 1400x1050, driveri Catalyst 11.10

17 godina
neaktivan

Ma moralo bi letit preko 30 fpsa i to na ultra. Gornja konfiguracija sa radeon 5850 je imala Core i5. To je jedina razlika od tvoga.
Pa jedino da AMD procesor nekako pravi problem. Molim te ako ti nije problem da uhvatis shot iz igre, ali u developer modu. Tamo

ima vise detalja i vremena koliko se trosi na pojedine stvari. 
Da bi usao u developerski mode moras ukljuciti konzolu.
Konzola se ukljucuje u configu: ....Documents\Gamepires\GasGuzzlersCCBeta1\GasGuzzlers.xml
To mozes mjenjati hrpu stvari, ali zanima nas ova varijabla:
<Var
name="ConsoleEnabled"
type="Bool"
value="1" />
Mora biti 1 da konzola bude ukljucena. U igri se konzola aktivira standardnom tipkom. 
Onda ukucaj komadnu "DeveloperMode". TAB ti dovrsava komadne pa mozes krenuti sa dev pa ce dovrsiti za tebe.
F1 ti je daje FPS u igri, a F9 ti daje detaljnu statisku. Pa onda na nekom djelu levela di se sporo vrti uhvati screen shot detaljne statistike (F9) sa frapsom ili F6 u igri.

Shot ce biti spremljen isto u my documents folder tamo gdje je config.
Shot skupa sa dxdiag.txt mozes prosljediti na support@gamepires.com samo da vidimo na  koji dio trosi najvise vremena i sto mozemo poduzeti u vezi toga.

Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 12:19 (LevaOpaki).
15 godina
neaktivan

Jel ovako, i gdje se nalazi dxdiag.txt?

BTW na koje god detalje stavim igra se vrti s jednakim fpsom

Probao sam na low i na ultra i isto je

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 16:35 (Marsel007).
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Malo filmova:

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Jel ovako, i gdje se nalazi dxdiag.txt?

BTW na koje god detalje stavim igra se vrti s jednakim fpsom

Probao sam na low i na ultra i isto je

Da dobro si ukljucio developer mode, samo daj shot dok je F9 upaljen. Tamo je detaljnija statistika ali pazi da se mogu procitati slova da ne bude prejaka kompresija.

Samo u Run upisi dxdiag i lupi enter. Onda ce ti se pokrenuti DirectX Diagnostic Tool i onda imas "Save All information" gumb. To ce snimiti DxDiag.txt pa to prosljedi na mail.

Ako se igra uvijek vrti isto bez obzira na detalje onda je definitivno CPU usko grlo. Graficka jednostavno ceka na CPU i dosaduje se.
Mozes joj se jedino dati vise posla, vecu rezu i detalje da se zabavlja dok CPU zvace code.
E sada treba otkriti problem zasto na nekim AMD procesorima ne ide dovoljno dobro. 
Na jednom testnom stroju Q6600 quad core na 2.4 Ghz i obicna GeForce 460 ide na ultra u 1680x1050.
Cak ATI kartice u nekim slucajevima idu bolje od nvidia ali samo dok se spare sa intelovim procesorima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 16:43 (LevaOpaki).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice